Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 14:20
Dostlar son zamanlar keeway ci dostlarimizda yuksek tatminsizlik ve motora karsi dogan bir anti pati gordum.Sanirim bir kac dostumuz motorun dis goruntusune aldanarak aldiklari motorun 150 cc oldugunu unutmuslar.Hali ile simdi yuzleri gulmuyor cunku bu motorun gucu belli. Peki gectiginiz 250 cc motor sizi kesermi , cevap hayir aradaki hiz farki 20 km bile gecmez(Blueberry cok hakli) bu motordan hemen sikildim diyorsaniz 250 cc almayin gidin 500 cc ve ustu alin aradaki farki gormek icin , hiz istiyorum diyorsaniz ikinci el racing alin hizi tadin, guc istiyorum diyorsaniz 535 Virago yada SuperShadow a gecin. Motorumuz gercekten ii kendinize biraz zaman verin ben 2 sene verdim kendimem ,gidicem modifiye edecem ama satmam cunku bilincli bir surucu olmak istiyorum , bundan sonra alacagim makina zaten 500 cc alti olamaz.Ama size bir kac ornek motorumuz coktan amerikan pazarinda yar almis bile uzun zaman evel ve alternatif cruiser olarak taniniyor Amerikadaki ismi Vento ve modelimizin ismi ise REBELLIAN. Sizce Amerika gibi Crusier yaraticisi bir ulkeye dandik motor sokarlarmi? Buyrun size bir kac istah kabartici resim.Bu motoru bence gayet zevkli. Cruiser hiz degil ses motorudur. Millet baktimi gozu kamasmali.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
19 Haziran 2006, 14:22
hayalbert adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim yaylar da değişti ama ses eskisi kadar olmasa da gene de var,
balatadan olabilir mi sizce eğer balatadansa benimkm daha 650 anca oldu garantiye girer mi acaba ?
promethe cuma akşamı yeşilköydeki keeway sen miydin yoksa aitho nun sattığı motoru mu gördüm ? çünkü didon aitonun yaptığındandı ?
aito kardeş sen sisi barın imalatını nerede yaptırmıştın senin sisi bar tam istediğim gibiydi
Aynı problem bende de var yaylar değişti ses eskisi gibi duruyordu balataları değiştirdiler seste % 80 azalma oldu fakat 1 hafta sonra eski haline döndü bakalım şimdi neyi değiştirecekler.
-
19 Haziran 2006, 15:09
GeCe__ adlı üyeden alıntı
beyler ne camlıcası bu ben cuymartesı aksamı moda bomantıteydım bulusmada sanırım tek slcı bendım zuahha ..saygılar
gecen hafta ızındeydım evde tadılat falan anca bakıyorum foruma gecce kardesim bende oradaydım cıkısta senın motoru gordum galıba cantaları degıstırmıssın ama ıcerde gorusemedık bı dahakıne kısmetse
ben yayları degıstırdım bu arada balata da degıstı ( garantiden) ses falan kalmadı + motorun cekısı ,gidişi bayagı bi farketti , vites değişimlerindeki takırtı gitti yani resmen kendıne geldı dıyebılırım
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
19 Haziran 2006, 15:40
beyler yayları degısıp memnun kalmayanlar kesın cozum 60 ytl umranıye yasar tıcarette beledıyenın arkasındakı camının karsısında 6 yayly baska sanzıman takıyorlar ses mes kalmıyor ve yumusacık oluyor
bide servıslerde o kadar cok deposu catlak arkadas gordumku mutlaka herkesın basına gelıcekmıs vırasyondan asagısından mutlaka catlıyormus servıstede 6700 olan arkadas varmıs bu ıkıncı deposuymus vıbrasyondan catlamıs kaynak yaptırmıs ıkıncısıne ama gene catlıyormus aynı yerden aklınızda olsun bı cozum bulmanızda yara var bence
-
19 Haziran 2006, 16:52
Aidikurt : Dostum benimkide catladi bir kac ay evel en iyi cozum soguk celik kaynagi yapistiricalari ile orayi siva yapmak. Baska bir seyde tutmuyor zaten (Bu arada depo kuru ve almis oldugunuz yapistiricininda benzine dayanikli olduguna emin olun)
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
19 Haziran 2006, 18:49
-
19 Haziran 2006, 19:24
Arkadaslar su fotograf isini biriniz tek tek anlatsa iyi olur. Bende beceremiyorum. E-mail atabilirsiniz topik sismesin. Ben biraz bu konularda beceriksizim galiba: bu yastan sonrada kendimi pek fazla gelistirmem zor yani. Anlayis bekliyorum.[/QUOTE]
estf. abi o nası söz
http://tinypic.com adresine gir
gözat a tıkla
dosyanı bulup işaretle
uplodad butonuna bas biraz bekleyecek
üç pencere açılacak üçüncüsü yani "Link" bu bölümün karşısında yazan kısmı copy pastla link olarak atabilirsin
-
19 Haziran 2006, 19:34
locco adlı üyeden alıntı
carsama galata gezisi var orda buluşalımmı?****
bana uyar bende tophane yada dolmabahçe önerecektim zaten otopark sorunu yok oralarda çünkü. galata nasıl? aslında tophane de nargile muhabbeti iyi giderdi ama bozgunculuk yapmıyım şimdi... saati filan söleyin bari... kaçta nereye gelicez
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
-
19 Haziran 2006, 22:33
promethe76 adlı üyeden alıntı
bana uyar bende tophane yada dolmabahçe önerecektim zaten otopark sorunu yok oralarda çünkü. galata nasıl? aslında tophane de nargile muhabbeti iyi giderdi ama bozgunculuk yapmıyım şimdi...
saati filan söleyin bari... kaçta nereye gelicez
baba galata topicine bak ismini yazdır.butun sl ci arkadaslar bi gozatsınlar uyarsa gelsinler.aitho yu da kap getir baba
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16329
-
20 Haziran 2006, 05:13
sevgili blueberry! program iptal olduğu için gelemedik, ama mutlaka yanınıza gelip engin tecrübenizden istifade etmek ve sizinle tanışmak isterim. o kadar doğru yazmışsınız ki, geçişlerde cc olarak yetersiz olduğunu düşünen keewayciler 250 cc hatasını yapmamalılar. performans arayanların tercihleri yukarıda zeda3000 tarafından da alenen belirtilmiş, ve bizzat denemişsinizdir ki ben denemedim, racing makineler gücü tam hissedeceğiniz makineler. tarzınız buysa simdi buna karar vereceğiniz geçiş dönemindesiniz. ben motorculuğun ferrarisi olarak bilinen ducati ye çok benzeyen huyosung (max. hız: 150-180s/km) 250cc ye bir tevessül ettiysem de ikinci motorumun da yüksek cc'li bir chopper olması konusunda karar verdim. bu kararı vermeniz çok önemli. kitapta da dediği gibi alacağınız makina ile aranızda bir elektrik olmuyorsa onu kullanmaktan da zevk almayacağınız için mutlaka cihazı yakından görün ve üzerine oturun. blueberry ve zeda3000 e açıklamaları için teşekkürler. şimdilerde bahsedilmeyen ama önümüzdeki dönem sorun teşkil edecek olan zincir konusuna değinmek istiyorum arkadaşlar; orlingli olmadığı için zincirlerimiz bizi nerede bırakacakları belli değil, kısa zamanda gerdirmemiz gerekmekte, bakımlarında önce mutlaka benzin ile temizlemeli sonra sprey ile yağlamalıyız. ama önemli olan motorumuzda mutlaka bir zincir baklası ve pense bulundurmalıymışız. olay anında yani zincirin kompma olayına bizler de yolda kalmamak adına müdahele edebilme şansına sahip oluyoruz böğlelikle, bilginiz olsun. kaskınız takılı yolunuz ve farınız açık olsun...
-
20 Haziran 2006, 10:48
arkadaslar devamlı gecısten bahsedıyorsunuz ama benım nıyetım 150 160 gıtmek degıl 110 - 120 gıdıyım ama gıderken kaymak gıbı gıdeyım zırıl zırıl sankı vıbrator gıbbı tıtremesın yeter o yuzden motor degıstırdım hızla alakası yok ona bakarsanız renault 12 de 140-150 yapıyor meganeda ama renault 12 140 yapınca alet patlıyacakmıs gıbı gıdıyor ama meganela 150 yapınca kaymak gıbı gıdıyor anlıyacagınız konfor benım ıcın onemlı rr bunu halıyle karsılıyor.
-
20 Haziran 2006, 11:22
abicim rr falan hikaye benim sl ime 250 cc motor koysam bunlara takla attırır ya zeda üstad bizim motora 250 cc olmazmı ya sen bilirsin abi bu işi
-
20 Haziran 2006, 11:52
yaw herkes birbirinin motorunu orda burda görüyo, kimse diğerine ulaşamıyo. şööle adam akıllı bi araya gelemedik kader işte.
locco, senin motoru selesinden tanıdım, demek yanındaki rüzgarın oğlu murat abinnin motoruydu. bizim de yanımızda şeytanınoğlu mahir dostumuz vardı. bizim dostumuzun motorla alakası yok ama olsun. kafalar güzeldi (benim değil tabi)
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir..
-
20 Haziran 2006, 12:05
eyv sinerl galataya bekleriz.
birincisi bana asıyı bu motr yapadı.ivmelenme olrak cok zayıf.bende surat delisi deilim.bu paraya bu motor mercedes.ama para bulursam gozunun yasına bakmam
-
20 Haziran 2006, 12:47
Arkadaşlar ben ankaradayım geçen hafta baktım 150cc liğe emek 4 caddede 3000 YTL diyolar başka bayisi veya satan var mı biraz daha ucuz du sanki fiyatı(2500 küsür ) bilen varsa sevinirim mail daha İİ OLUR akenanselvi@hotmail.com herkeze iyi ve düşmeden sürüşler
-
20 Haziran 2006, 12:51
kunti26 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben ankaradayım geçen hafta baktım 150cc liğe emek 4 caddede 3000 YTL diyolar başka bayisi veya satan var mı biraz daha ucuz du sanki fiyatı(2500 küsür ) bilen varsa sevinirim mail daha İİ OLUR
akenanselvi@hotmail.com herkeze iyi ve düşmeden sürüşler
dostum fiyat 2590 dı yeni arttı 2990 ytl oldu
-
20 Haziran 2006, 13:05
obkavi adlı üyeden alıntı
dostum fiyat 2590 dı yeni arttı 2990 ytl oldu
eyvallah dostum ama bunun başka bayisi var mı ankaRADA
-
20 Haziran 2006, 13:35
kunti26 adlı üyeden alıntı
eyvallah dostum ama bunun başka bayisi var mı ankaRADA
motomax.xom.tr sitesine gir bayiler bölümünde ankara bayilerinin listesi var
blubery abi hotmail adresine resim eklemeyi attım abi
-
20 Haziran 2006, 13:38
-
20 Haziran 2006, 18:17
keeway ne malı9 öğrene bilirmiyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)
Bu Konudaki Etiketler