aidikurt hayırlı olsun abi güle güle kullan ..nasıl memnunmusun regalden
aidikurt hayırlı olsun abi güle güle kullan ..nasıl memnunmusun regalden
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=12172&page=9
bknz satıcılar listesi
baba daha 4 saaat oldu pek yorum yapamıcam
A aaa?? Bak darılırım walla locco, nasıl olsa hepimiz biliyoruz ki markalar geçicidir ama iki teker baki kalır, bir de dostluklar tabiki. Asıl muhabbet yıllar sonra bile farklı motosikletlerin üzerindeyken muhabbet edebilmek. Umarım şu an keeway kullanmakta olan arkadaşlar ileride daha da iyi motorlara sahip olurlar, japon alman italyan makinelerinde yol teperler. Hatta locco umarım yamaha önümüzdeki sene orta segment boşluğunu doldururda hyosungdan daha iyi bir alternatife sahip olursunlocco adlı üyeden alıntı
İyi Seyirler...
arkadaşım benden de tafsiye alma henüz yaş kücük ehliyetsiz hic tafsiye etmem şahsen ben de motora başlarken ehliyetsiz başladım ama ozamanlar ist bukadar kalabalık değildi alah göstermesin kazası var belası var trafikte kimsenin kimseye saygısı yok artı 2 teker askerlik gibidir düşmeden de olmaz yaz gelince hükümet amcalar cok kontrol yaparlar.OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
eyvallah.umarım hepimizin istediği makineler olur altımızda 212 toplantısı organize edinde gelelim ya.hem yollrda muhabbet ederizaitho adlı üyeden alıntı
bu arada anadolu yakasında kask alabileceğim tanıdıgınız yer varmı.?***
locco, pendik'te tanıdığım bir yer var...nasıl bir kask?
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
zeda üstad bu regali gördünmü bilmiyorum ne artısı var bizimkine oranla birde kim üretiyo bunu ya
kapalı kask alıcam lazer marka vbShamyl adlı üyeden alıntı
:( ben konyadayım. dümdüz hertaraf... yine de almamam lazım haklısınız. teşekkürler
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
Zeda iki gözüm Salı günü Antalya Finikede olacağım 5 gün senin motoru görmek,sohbet etmek isterim
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
http://www.motosiklet.net/forum/show...809#post299809
Kewaycıler beklıyoruz
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
aidikurt adlı üyeden alıntı
Yaw iki gündür düşünüyordum bu mesajı görünce şundan bi tane de ben alayım dedim. yopaş la görüştüm az önce muhtemelen yarın gidip alıcam bi tane. pazartesi filan teslim alırım herhalde.
İyide neden suratım asık??? neden sanki dostumu kaybediyomuş gibiyim? çokmu duygusal oldu yaa???
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
Arkadaşlar bana hiç bulaşmayın, bu motor değiştirme olayında hiç payım parmağım falan yok, kendi hür iradesiyle aldığı bir karardır bu promethe76'nın. Ben karışmam ona görepromethe76 adlı üyeden alıntı
beyleeeeeeeer kafam guzel uleeeeen:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D
slm.lar, yeni katılanlara hoşgeldiniz, locco ya kazasından dolayı geçmiş olsun, sana da bir kasa bira gece__ iç, motorlarınızı değiştiriyorsunuz sanırım ya da benzeri şeyler yapıyorsunuz.. bu motorları çoğumuz öğrenmek için aldık beyler, ve umduğumuzdan da iyi oldukları söğleniyor, yine sınıfında en iyi olduğu da bir gerçek.. bu yüzden haksızlık etmeyiniz, tecrübeli motorcuların amiyane tabiri ile unutmayın size aşıyı bu motor yaptı...
aidikurt adlı üyeden alıntıKeeway superlight grubu yavaştan fire veriyo Aidikurt kardeş... Hayırlı olsun izlenimleri bekliyoruz tabi fotoğrafları da... unutmayasın hee .. yeni sl 150 alanlar olmazsa grupta bi ben bi de locco kalıcak sanırım önümüzdeki 1 sene boyunca aha promethe76 de gitti Bu arada Galata buluşmasında Sl'cilerden frontier ve locco ile tanışma fırsatım oldu. Büyük zevkti . Selim kardeş kısa zamanda bi sl org yapalım ama nirde???
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
valla blacat ben 212 toplantısı dedim.promethe aitho dan ve senden hiçsescıkmıyor zaten motoruda değiştiriyormuşlar.sende yakında değiştirirsinartık baksana 212 sosyete oldu.sosyete sosyete sıngır mıngır sosyete
bu arada yayları değiştirdikten sonra benim debriyaj kaçırmaya başladı arkadaşlar.yorum yapabilirmisiniz? sebep nedir diye.balatanın bittiğini zannetmiorum cunku yay değiştirmeden once hiçbirşey yoktu.
ccdora gecmişolsun dileklerin için allah razı olsun.
obkavi adlı üyeden alıntı
Dostum Regal Cindeki en ciddi chopper uretici firmalardan biri aslinda. Ilk islerini Ingiltereye satarak basladilar o yuzden malzeme ve kalite olarak bizim motorlardan biraz daha iyidir.Regalin mazisi bayagi uzun ve sadece chopper uretiyor. 250 cc lik motoru parelel silindirli cift pervane su sogutmali dir.Motor iyidir ve gucludur 120km/h hiza rahatlikla ulasir.Daha alcaktir.Duz gidon ile cok havali durur.Sonuc 250 cc olarak iyi bir secim , 150 cc ise bizimki. Daha fazla bilgi lazim ise ozelden mesaj at burayi sisirmeyelim.
borty
Zeda iki gözüm Salı günü Antalya Finikede olacağım 5 gün senin motoru görmek,sohbet etmek isterim
Dostum ben Antalya merkezdeyim gel goruselim bir cayimi ic , umarim motorla geliyorsundur.Bir turlariz soyle.Sana ozelden numarami atiyorum. Ordan ulasirsin bana.Antalyadan bir istegin var ise soyle hal etmeye calisiriz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
zeda dostum iyiki varsın teşekkürler "aman motoru satayım deme" yandık ozaman
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)