Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
02 Kasım 2005, 20:59
Reklamlar
-
02 Kasım 2005, 21:49
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
-
03 Kasım 2005, 12:12
-
03 Kasım 2005, 12:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
demgah, lınk dogrumu emınmısın.calısmıyo da. o supershadow 250 2006 da turkıyeye gırcek bı motormus.fuarda gormeyı umut edıyom...
buda supershadowun teknık ozellılerını bulabılceenız yer.
http://www.keewaymotor.com/m_supers.html
buda demgah kardesın verdıgı lınk.butun keeway modellerı var.
http://www.keeway.com.pl/keeway_supershadow.php
Oceans, hayırlı olsun.sıfır motor alıyosun ıncelemen gereken fazla bısey yok.yalız krom kaplamalarda catlak yada kabarıklık olup olmadıgına bak.eger varsa yakında atar kaplaman.boyaya dıkkat et tasıma sırasında olusan cızıkler olabılır. ve ılk surusunden once vıdalara ce somunlara bak.sıkılmamaıs olanlr olabılır.ve kesınlıkle ustune cıkmadan once kaskını gecır kafana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kazasız surusler dılerım.
-
04 Kasım 2005, 11:29
..
arkadaşlar niyeti bozdum alacağım aklıma şu geldi bunu hangi firma getiriyor parça sorunu yaşarmıyız parça fiyatları nedir pahallı mı
-
04 Kasım 2005, 12:27
Bravo.. Yolculuktan bahsetsene, yol nasıldı, nasıl geçti, rahat geldin mi, bir de yolda hiç tehlike yaşadın mı?
arkadaşım yolculuk çok güzeldi fakat tek başına gelince biraz sıkıldım yolculuk sırasında 4 kere mola verdim 15 dk lık sonra yola çıktım motorda tık demedi ben rahat geldim 1400 rakıma çıkarken 70 kadar düştüm ama bence çok güzel geldi bir depo ile 40 milyonluk benzin ile 480 km gittim yaklaşık ben çok memnunum inşalllah pazar sabahı yola çıkıp antalyadan akşama doğru izmirde olmayı planlıyorum sonuçmu yeni başlayanlara tavsiye edilir
-
05 Kasım 2005, 02:11
bartender07)...arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyorum adanada ikiside var jinlun&keeway bayisi fakat ben karar veremedim bitürlü. bide ben bekliyorum belki buay kampanya yaparlar diye bir umut tabi benimkisi bu gidişle ben jinlun 150cc alacam galiba kısmet olursa bu arada siz nediyorsunuz forumdaki arkadaşlar ? yorum larınızı bekliyorum şimdiden teşekürler
-
05 Kasım 2005, 18:01
merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip edemiyorum.. yazılanları uzun uzun okumak zorunda kaldım bir sayfa da arkadaşın biri mail grubundan bahsetmiş bunun üzerine bir tane kurdum hemen sadece keeway superlight ın konuşulduğu bir mail grubumuz olsun diyorum.. mail grubunun adresi keewaysuperlight@googlegroups.com web sayfası http://groups.google.com.tr/group/keewaysuperlight burdan üye olabilirsiniz.. herhangi bir sorun için mail adresim okucuk@gmail.com herkese iyi günler..
-
06 Kasım 2005, 20:05
petitfalcon..öncelikle slm hiç düşünmeden sana regal derim hele şuanda kampanya var regalde peşin fiata 8 taksit 3.850ytl neden regal 1.....250cc 2.....çok büyük bir avantaj su susogutmalı oluşu buda sana dogal olarak 1.000ytl fark çıkarıyor ..şimdi bartender07..kardeş şuan için keewey ve jinlunda bir kampanya yok ben sadece tahmin yürüttüm kanpanya olabilir diye şuan regalde var belki jinlun ve keewey dede olur diye bekliyorum fiata gelince keewey 150cc yanlış degilsem 2.650ytl jinlun 150cc 2.750ytl buarada ben jinlun alacam galiba kısmetse sanada kolay gelsin kardeş motor seçimin hayırlısı olsun kardeş hangi motor içine siniyorsa o iyi motordur ben bunu bilir bunu söylerim.. kardeş çok uzun yazı oldu pardon saygılar..
-
06 Kasım 2005, 22:11
Forumdan Uzaklaştırıldı
zehirrr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 3000ytl civarinda param var ne almamı önerirsiniz
baharı bekle.keeway dusunuyosan supershadow 250 gelcek galıba.ona bak derım.cok tatlı makıne!!!!!!
-
06 Kasım 2005, 22:15
Arkadaşlar
şu çıkacak derken dikkatle inclerseniz o siteleri
sadece aksesuarlar farklı,depo kasa herşey aynı
aksesuar ekleyerek aynı görüntüyü elde edebilirsiniz.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
06 Kasım 2005, 22:46
-
07 Kasım 2005, 02:09
Sadece 250 olması harici arka çamurluk ve flaşörler farklı yoksa depo şasi,ayna,gidon,aynı dikkatli incelenirse motor farkı hariç o görüntü yakalanabilir
ben ilk başlayanlara ve hesabını bilecek arkadaşlara bu motoru tavsiye ederim.
Zaten kullandıkça herkes hep daha iyisini isteyecektir,ama herşeyin her zaman daha iyisi vardır.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
07 Kasım 2005, 22:11
Tekrar merhaba herkese..
Keeway SL 150 motorumu bayramdan 1 gün önce aldım. sürekli gezdim dolaştım yaklaşık 350 km yol yaptım. ve ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum...
(-)
Vibrasyon sorunu yaşıyorum motorda (rahatsız edici değil ama olmasa daha iyi olurdu)
Kalkışlar (bana göre) tatmin edici değil.
Motoru ısıtmak için uzun zaman harcıyorum.
Uzun yolda korkulacak derecede bir sallantı hissediyorum.
Çukur/Kasis vs. olaylarda çok sarsıntı yapıyor.
Flaşör olayı çok saçma
ve Sinyal olaylarıda...
(+)
Fren mesafesi iyi.
Yokuşları gayet iyi çıkıyor.
Görüntüsü oldukça hoş.
Açıkcası ilk motor olarak beni tatmin etmedi. Pişman değilim gayet memnunum ama keşke BMW F 650 alsaymışım ilk motor olarak dedim.
Ayrıca chopper ve racing motorlardanda iyicene soğudum kesinlikle yaza doğru enduro'ya geçiş yapmayı düşünüyorum...
Keeway 'e 10 üzerinden puan vermem gerekirse...
Herkese selamlar, sevgiler ve saygılar bolca
-
08 Kasım 2005, 11:51
Forumdan Uzaklaştırıldı
herifinbiri, vibrasyon sorunu yasayan bayaa bı keewaycı wardı.montaj sırasında sıkılmayan vıdalardan yapıyo.ıstersen bı vıdaları ve somunları kontrol et.
kalkısların rodajın bıtınce ve motor acılmaya baslayınca serılesıcektır.dıger sorunların hakkında bısı dıyemıcem.cunku kullanıcı deılım.yardımcı olabıldıysem ne mutlu.kazasız surusler dılerım.hayırlı olsun motorun.
-
08 Kasım 2005, 13:06
herifinbiri adlı üyeden alıntı
Vibrasyon sorunu yaşıyorum motorda (rahatsız edici değil ama olmasa daha iyi olurdu)
ben de aynı sorunu yaşıyorum, bu vibrasyonun da vida sıkmakla geçeceğini sanmıyorum ancak vites büyüterek kesiliyor
yüksek devirlerde düzelmiyor, umarım bahsedilen rodaj dan sonra kesilir
Motoru ısıtmak için uzun zaman harcıyorum.
jikleyi en üst tarafta iken çalıştırıp hemen orta konuma indirisen ısınma ile ilgili sorununun hallolacağına eminim, bir süre geçince de en alt konuma indir.
Flaşör olayı çok saçma
tamamen katılıyorum aslında şu elektrik şemasını doğru dürüst verseler belki bir güzellik yapılabilir ama pdf ortamındaki şema ile bir halt yapılmaz
-
08 Kasım 2005, 17:52
Vibrasyon sorunu yaşıyorum motorda
Vibrasyon ne demektir rica etsem biri açıklayabilirmi birde rodaj lütfen
-
08 Kasım 2005, 18:04
teşekkürler Ertürk, birde rodaj lütfen. Yeniyimde
-
10 Kasım 2005, 19:17
Ercument adlı üyeden alıntı
arkadaşlar Keeway 150 nin 12-24 ay taksitli fiyatını bilen varmı ben sitelerde bulamadım varsa lütfen
motodinamik // motomax
Gökhan BÜYÜKSUDA
motodinamik@motodinamik.com
Ihlamur yıldız cad. 25/B Beşiktaş / İstanbul
( Digitürk binasına gitmeden giderken sağda dönerken solda )
Tel . 212 227 84 33 Fax. 212 227 89 06
[b]Nereye gidersen git oradasındır.[/b]
34 FB 7215
-
11 Kasım 2005, 17:08
Arkadaşlar dün bu motoru görme fırsatım oldu...Motrun görünüşü biharika sanki 150 lik degilde üzerinde daha büyük bi motor varmış hıssı uyandırıyor...
Valla cruiser meraklısı olmama ragmen acayip hosuma gitti....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler