abiler kardeşler ben de nihayet 500 bakımını yaptırdım ve yayları taktırdım
sonuç süper (en azından şimdilik) her ne kadar yaylar eskilerine tıpatıp benzese de biraz uzunlar galiba o yüzden sıkı tutuyolar balataları (hemen de örendim ha) ustanın yanında durdum meraktan örendim herşeyi
balata sesi gitti zincir sesi gitti bi de zırıl zırıl bi ses geliyodu 7 bin devirde falan o da koruma demirinin sağ vidasıymış düşecekti nerdeyse sıktım o da halloldu
herşey süper şimdilik
bi de bugün eve gelirken ( motovizyonun caddesi -talatpaşa- bilenler bilir üst geçit yapılcak diye) deli karının teki yanımdan hızlı geçti savurdu beni sağa gittim durdurdum karıyı polis taktiğiyle "napıyosun !" dedim camı bile açmadı önüne geçtim durdum inecem zannetti heralde motora arkadan çaktı tamponuyla ulan kadın olacak bi de bakar mısınız ne kadınlar var ya adamlardan beter a.q. ben far kırıldı zannettim en uçta olduğu için ama baktım göremedim sinirden sadece çamurluğun sol yanında ufak bi çatlak oluştu (eve gelince farkettim) sonra solumdan kaçtı ama fazla gidemedi ben "allah" dedim bi an hızlı düşündüm ve kendimi tutamadım 1 incvi viteste allah ne verdiyse ön tekerle girdim arka tamponuna plaka tampon manpon düştü kırıldı bişeyler göremedim ben hemen geri aldım tersten kaçtım
bu salak deneyimi artislik olsun diye anlatmıyorum (abartılı yerler korkunun etkisi ile yazılmıştır) o yüzden çok sert öğüt vermeyin ne diyeceğinizi gayet iyi biliyorum
yalnızca aklınıda bulunsun motor kullananlar olarak ne denli piskopat "KADINLAR" bile var memlekette kendimizi korumamız lazım her zaman yani
bu ufak kazadan bile ne kadar aptalca davrandığımın farkına vardım ve baya bi ders aldım yani neyse
bu arada arka çamurluğun sol tarafında 4-5 cm lik bi çatlak var dıştan içe doğru onu bally ile yapıştıracaktım yapma dediler (apartman görevlisi abi) "c"apon veya dediğiniz PVC yapıştırıcısını deneyecem