Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı RedStar adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar dün akşam bir sorunla karşılaştım motorun kısa farları yanmıyor uzun yanıyor ama kısa far ı açtımmı sadece ufak ampül yanıyor aynı zamanda benzin göstergesindeki aydınlatmada çalışmıyor birbirine bağlı olabilirmi kafam karıştı böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var teşekkürler
    aynı sey benimde başıma geldi.acaba bir sigortasımı yandı dedim.ikiside birbirine paralel oalbilir diye ama değil.ikisininde lamabsı yanmıştı.ufak farın buyuk bir ihtimalle ara ara gelip gidiyordur.goturup servise ampulleri değiştirirsen bir problem kalmıyacak.
    bu arada bus abah servise bıraktım motorumu ve baskı balata yayları değişti.sonrasında alıp biraz gezdim.aman allahım motoru tanıyamadım.o kadar değişmişti.ses ortadan kalktı ve vites gecişleri yumuşak ve rahat oldu.normalde vites atarken cok kemikli bir ses geliyordu ve ozellikle 1 e tam oturmuyordu 1 le kalktıktan bir süre sonra dişli nihayet yerine oturuyordu.
    mutlaka değiştirin yayları
    iyi sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    engin139 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150 - 34 ED 17"61"
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    bu arada bus abah servise bıraktım motorumu ve baskı balata yayları değişti.sonrasında alıp biraz gezdim.aman allahım motoru tanıyamadım.o kadar değişmişti.ses ortadan kalktı ve vites gecişleri yumuşak ve rahat oldu.normalde vites atarken cok kemikli bir ses geliyordu ve ozellikle 1 e tam oturmuyordu 1 le kalktıktan bir süre sonra dişli nihayet yerine oturuyordu.
    mutlaka değiştirin yayları
    iyi sürüşler
    OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEYYYY

demek olacak süpper ya
    ben de yarın götürecem 500 bakımına yayları da taktıracam
    SÜPPPPEEEEEEEEEERRR

(çok mu abarttım acaba...)

yarın ben de test eder değişiklikleri bildiririm
    bu arada locco abicim kaç "saat" te taktı eleman meraktan soruyorum..

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    valla sabah bıraktım ben motoru iş cıkışı gidip aldım yani butun gun kaldı o yuzden bilemiycem.ama cok da kısa sürede olan bir hadise değil.bu arada işçiliğe sakın para vermeyin.
    kolay gelsin.

engin139 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150 - 34 ED 17"61"
    iyi ya ben başında duracam yarın sabah zaetn bakalım ne kadar zamanda yapa"bile"cek

bu arada şimdi aklıma geldi ersin abi sende vardı galiba viyk sesi fren balatası ya da kompresör gibi bi ses, o ses kesildi kendiliğinden özellikle kask açık gidiyorum ama hiç bi ses gelmiyo artık gayet normal artan ve azalan kompresör sesi geliyo.

eee zincirses yarın toprağa verilecek, balata"tlıses" de sizlere ömür zaten

bakalım sırada hangi ses var...

escapesus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow VT750C (+Keeway SL150)
    selamlar arkadaşlar,
    birkaç gün önce, arka tekerlek tarafından kaynaklanan sağ-sol "kıç atma" sorununu yazmıştım, lastik havasının fazlalığından olabilir diye gelen cevapları dikkate alıp düzeltmeme rağmen devam ediyordu. cevabını bugün motovizyon'daki Fuat ustadan buldum: aman zincirim yağsız kalmasın diye fısfıslattığım yağlar janta ve tekerleğe kalın bir tabaka halinde yapışmış ve yol tutuşu engelliyormuş. çaresi ise bi güzel yıkama imiş . aman diyorum zincirimizi az veya çok yağlı kullanmayalım. gittim direk yıkamacıya, bi güzel kuvvetli suyla ve yağ bulaşan yerlere gazyağı püskürteciyle saldırıldı. sonuç: cillop gibi temiz bir SL 150 ve çok güzel bir yol tutuş. ayrıca arka taraftan gelen vıyk vıyk sesleri de (fren balatasının kirlenmesinden kaynaklanıyormuş) tamamen gitti. ben Karagöz'ümün orasına burasına su kaçmasın diye telaşlanırken, yıkamacı usta "bişey olmazzz" diyerek tecrübesini konuşturdu; inşallah elektrik aksamına bişey olmaz. akşam saatlerinde olan bu gelişmelerden sonra test amaçlı çıktığım yol eve gelene kadar 3+ saat ve 70+ km olarak bana geri döndü
    servise gitmemdeki asıl amaç debriyaj yaylarının değişmesiydi. servisteki yoğunluktan ötürü(!!) bu iş bir sonraki haftaya sarktı malesef. ustadan aldığım bilgilere göre her servis zaten böyle yoğunmuş bu aralar (yoğun olmayan bi servis varsa bilen bi ses çıkarsın lütfen) ve motomax'ın gönderdiği yaylar da zaten üzerinde bulunan yayların aynısıymış. ben ustanın yalancısıyım, duyduğumu aktarayım dedim.
    çok da uzun yazmayayım, sonra okumaz kimse
    sağlıcakla kalalım.
    Get your motor running, Head out on the highway
    Looking for adventure, And whatever comes our way...

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Koltuk çok tatlı dırmuş locco hoca.. görünüş olarak bayaa sıcak duruyo Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun.
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı Blacat adlı üyeden alıntı
    Koltuk çok tatlı dırmuş locco hoca.. görünüş olarak bayaa sıcak duruyo Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun.
    saol blact.bu arada yeni yaylar eskisinden uzun.

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    bu yay meselesini bende randevu aldım yarın inşallah değiştiriyorum
    1 haftadır servisten randevu bekledim sonunda o gün geldi çattı yarın akşam durumu yazarım size

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    o yay aynı yay degıl ben motomaxla konustum adamlar salakmı aynı yayı getırsınler o zaman ne anlamı kalırkı bıraz mantık lutfen

promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    locco koltuk görünüş olarak aynı gibi orjinali ile ama muhtemelen rahat bişey olmuştur... eee 2,5 luk sünger takviye tabii deri olması güzel yakmaz adamı uzun yolda giderken. hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.

yay mevzusu aldı yürüdü. eğer sorun çözülüyosa aynı yay da olsa farketmez arkadaşlar. şöyle bi yaylanayım bende hadi görüşürüz.
    [B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    saol promethe.rahat oldu gerckten popom rahat keyfim yerimde

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    oo locco popon rahatsa sorunn yok yaw zuahahha

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Kisa farlarini aniden kaybeden dostlarim icin soyleyim bizim motorlarimizda konjektor problemi var. Kendi konjektoru pek matah degil hizli devir degisimlerinde farinizin yanmasi gayet dogal cunku elektrik akimi duzensiz geliyor. 25 ytl ye yeni bir konjektor alin ve degistirin bu sorunu cozmus olursunuz. Her seferinde 5 ytl ampule vereceginize bir kez buna para verin bir daha far ile ugrasmazsiniz benim gibi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    arkadaşlar bizim motorlarn dönüş açısı biraz az gibi geliyor bana sanki, şehir içinde dar alanlarda dönüş sorunu yaşıtorum bi kanuni seyhan ve mondial denedim aynı yerde dönmek için anların açıları biraz daha iyi sanki bilgisi olan varmı

arkadaşlar farkındamısınız 4-5 sayfadır hep aynı kişiler yazıyoruz ne oldu sl ciler motorlarımı sattınız anlamadım aidikurt nerelerdesin üstad

siner dostum ne yaptın cumartesi bakımı yaptırmışsın dün petsaya uğramıştım söylediler sorun varmı

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    saol blact.bu arada yeni yaylar eskisinden uzun.
    arkadaslar yayların performansını begenmıyenler umranıyede yasar tıc engın adlı usta cozumu bulmus 60 ytl 6 yaylı baska bır sansıman takıyor ve sorun ortadan kalkıyor

Bu arada locco abı su yenı koltugun resımlerını koyda gorelım hasta etme adamı

Motosikleti
    Keeway Sl 150

işte koltugumun fotoları en sonunda siteye koyabildim.umarım begenirsiniz
    umraniye sanayi sitesinde klas oto dosemeye yaptırdım koltugu.mehmet usta iyi iş cıkardı.üstündeki gercek deri.ki deri sattıgım için bana bedavaya denk geldi orjinal koltugun sungerinin ustune ve altına 2 ser bucukluk sunger koydurdum.ve orjinal vinylex kaplaması zarar gormemiş bir şekilde bende duruyor.her an orjinal haline cevirebilirim
    al kör krdeşim hehehehehehhal

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki intruder C800
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Kisa farlarini aniden kaybeden dostlarim icin soyleyim bizim motorlarimizda konjektor problemi var. Kendi konjektoru pek matah degil hizli devir degisimlerinde farinizin yanmasi gayet dogal cunku elektrik akimi duzensiz geliyor. 25 ytl ye yeni bir konjektor alin ve degistirin bu sorunu cozmus olursunuz. Her seferinde 5 ytl ampule vereceginize bir kez buna para verin bir daha far ile ugrasmazsiniz benim gibi.
    bende haftasonu oldu kısalar gıttı gazı fazla verınce gelıyor kendıne sonra tekrar gıdıyordu yasar tıc engın ustaya goturdum garantıden elektrık sıstemını degıstırıcek degısınce gecıyormus aklınızda olsun bu tur seylere para harcamayın garantıden herseyı yapıyorlar saolsun motomax bu konuda cok memnunum motomaxtan

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    Merhaba arkadaşlar

Obkavi buralardayım,lakin motora yeşilvadi pikniğinden beri sadece bir kere bindiğim için hiç sorun çıkartmıyor

Arkadaşlar gerçekten uzun zamandır binmedim,bi maruzat olmuşmudur acep,zincirleri ne ile yağlayayım,gerçi kapalı garajda ama motoru bir ay daha kullanamayacağım,şehir dışında olacağım için.

Saygılar herkese
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

Slm ArkadaŞlar.ben UlaŞ.uzun Zamandir Takİp Edİyorum Sİzİ.balikesİrdekİ Ender Keeway Kullanicilarindanim.umarim Araniza Alirsiniz ,saygilar.

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı ulaş adlı üyeden alıntı
    Slm ArkadaŞlar.ben UlaŞ.uzun Zamandir Takİp Edİyorum Sİzİ.balikesİrdekİ Ender Keeway Kullanicilarindanim.umarim Araniza Alirsiniz ,saygilar.
    hoşgeldin dostum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler