Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Haziran 2006, 00:02
RedStar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar dün akşam bir sorunla karşılaştım motorun kısa farları yanmıyor uzun yanıyor ama kısa far ı açtımmı sadece ufak ampül yanıyor aynı zamanda benzin göstergesindeki aydınlatmada çalışmıyor birbirine bağlı olabilirmi kafam karıştı böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgilerine ihtiyacım var teşekkürler
aynı sey benimde başıma geldi.acaba bir sigortasımı yandı dedim.ikiside birbirine paralel oalbilir diye ama değil.ikisininde lamabsı yanmıştı.ufak farın buyuk bir ihtimalle ara ara gelip gidiyordur.goturup servise ampulleri değiştirirsen bir problem kalmıyacak.
bu arada bus abah servise bıraktım motorumu ve baskı balata yayları değişti.sonrasında alıp biraz gezdim.aman allahım motoru tanıyamadım.o kadar değişmişti.ses ortadan kalktı ve vites gecişleri yumuşak ve rahat oldu.normalde vites atarken cok kemikli bir ses geliyordu ve ozellikle 1 e tam oturmuyordu 1 le kalktıktan bir süre sonra dişli nihayet yerine oturuyordu.
mutlaka değiştirin yayları
iyi sürüşler
Reklamlar
-
13 Haziran 2006, 00:14
locco adlı üyeden alıntı
bu arada bus abah servise bıraktım motorumu ve baskı balata yayları değişti.sonrasında alıp biraz gezdim.aman allahım motoru tanıyamadım.o kadar değişmişti.ses ortadan kalktı ve vites gecişleri yumuşak ve rahat oldu.normalde vites atarken cok kemikli bir ses geliyordu ve ozellikle 1 e tam oturmuyordu 1 le kalktıktan bir süre sonra dişli nihayet yerine oturuyordu.
mutlaka değiştirin yayları
iyi sürüşler
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEYYYY
demek olacak süpper ya
ben de yarın götürecem 500 bakımına yayları da taktıracam
SÜPPPPEEEEEEEEEERRR
(çok mu abarttım acaba...)
yarın ben de test eder değişiklikleri bildiririm
bu arada locco abicim kaç "saat" te taktı eleman meraktan soruyorum..
-
13 Haziran 2006, 00:18
valla sabah bıraktım ben motoru iş cıkışı gidip aldım yani butun gun kaldı o yuzden bilemiycem.ama cok da kısa sürede olan bir hadise değil.bu arada işçiliğe sakın para vermeyin.
kolay gelsin.
-
13 Haziran 2006, 00:41
iyi ya ben başında duracam yarın sabah zaetn bakalım ne kadar zamanda yapa"bile"cek
bu arada şimdi aklıma geldi ersin abi sende vardı galiba viyk sesi fren balatası ya da kompresör gibi bi ses, o ses kesildi kendiliğinden özellikle kask açık gidiyorum ama hiç bi ses gelmiyo artık gayet normal artan ve azalan kompresör sesi geliyo.
eee zincirses yarın toprağa verilecek, balata"tlıses" de sizlere ömür zaten
bakalım sırada hangi ses var...
-
13 Haziran 2006, 01:28
-
13 Haziran 2006, 06:12
Koltuk çok tatlı dırmuş locco hoca.. görünüş olarak bayaa sıcak duruyo Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
-
13 Haziran 2006, 10:34
Blacat adlı üyeden alıntı
Koltuk çok tatlı dırmuş locco hoca.. görünüş olarak bayaa sıcak duruyo Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun.
saol blact.bu arada yeni yaylar eskisinden uzun.
-
13 Haziran 2006, 11:43
bu yay meselesini bende randevu aldım yarın inşallah değiştiriyorum
1 haftadır servisten randevu bekledim sonunda o gün geldi çattı yarın akşam durumu yazarım size
-
13 Haziran 2006, 11:46
o yay aynı yay degıl ben motomaxla konustum adamlar salakmı aynı yayı getırsınler o zaman ne anlamı kalırkı bıraz mantık lutfen
-
13 Haziran 2006, 11:53
locco koltuk görünüş olarak aynı gibi orjinali ile ama muhtemelen rahat bişey olmuştur... eee 2,5 luk sünger takviye tabii deri olması güzel yakmaz adamı uzun yolda giderken. hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.
yay mevzusu aldı yürüdü. eğer sorun çözülüyosa aynı yay da olsa farketmez arkadaşlar. şöyle bi yaylanayım bende hadi görüşürüz.
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
-
13 Haziran 2006, 11:57
saol promethe.rahat oldu gerckten popom rahat keyfim yerimde
-
13 Haziran 2006, 12:13
oo locco popon rahatsa sorunn yok yaw zuahahha
-
13 Haziran 2006, 13:07
Kisa farlarini aniden kaybeden dostlarim icin soyleyim bizim motorlarimizda konjektor problemi var. Kendi konjektoru pek matah degil hizli devir degisimlerinde farinizin yanmasi gayet dogal cunku elektrik akimi duzensiz geliyor. 25 ytl ye yeni bir konjektor alin ve degistirin bu sorunu cozmus olursunuz. Her seferinde 5 ytl ampule vereceginize bir kez buna para verin bir daha far ile ugrasmazsiniz benim gibi.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
13 Haziran 2006, 13:57
arkadaşlar bizim motorlarn dönüş açısı biraz az gibi geliyor bana sanki, şehir içinde dar alanlarda dönüş sorunu yaşıtorum bi kanuni seyhan ve mondial denedim aynı yerde dönmek için anların açıları biraz daha iyi sanki bilgisi olan varmı
arkadaşlar farkındamısınız 4-5 sayfadır hep aynı kişiler yazıyoruz ne oldu sl ciler motorlarımı sattınız anlamadım aidikurt nerelerdesin üstad
siner dostum ne yaptın cumartesi bakımı yaptırmışsın dün petsaya uğramıştım söylediler sorun varmı
-
13 Haziran 2006, 15:06
locco adlı üyeden alıntı
saol blact.bu arada yeni yaylar eskisinden uzun.
arkadaslar yayların performansını begenmıyenler umranıyede yasar tıc engın adlı usta cozumu bulmus 60 ytl 6 yaylı baska bır sansıman takıyor ve sorun ortadan kalkıyor
Bu arada locco abı su yenı koltugun resımlerını koyda gorelım hasta etme adamı
-
13 Haziran 2006, 15:13
locco adlı üyeden alıntı
al kör krdeşim hehehehehehhal
-
13 Haziran 2006, 15:24
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Kisa farlarini aniden kaybeden dostlarim icin soyleyim bizim motorlarimizda konjektor problemi var. Kendi konjektoru pek matah degil hizli devir degisimlerinde farinizin yanmasi gayet dogal cunku elektrik akimi duzensiz geliyor. 25 ytl ye yeni bir konjektor alin ve degistirin bu sorunu cozmus olursunuz. Her seferinde 5 ytl ampule vereceginize bir kez buna para verin bir daha far ile ugrasmazsiniz benim gibi.
bende haftasonu oldu kısalar gıttı gazı fazla verınce gelıyor kendıne sonra tekrar gıdıyordu yasar tıc engın ustaya goturdum garantıden elektrık sıstemını degıstırıcek degısınce gecıyormus aklınızda olsun bu tur seylere para harcamayın garantıden herseyı yapıyorlar saolsun motomax bu konuda cok memnunum motomaxtan
-
13 Haziran 2006, 15:26
Merhaba arkadaşlar
Obkavi buralardayım,lakin motora yeşilvadi pikniğinden beri sadece bir kere bindiğim için hiç sorun çıkartmıyor
Arkadaşlar gerçekten uzun zamandır binmedim,bi maruzat olmuşmudur acep,zincirleri ne ile yağlayayım,gerçi kapalı garajda ama motoru bir ay daha kullanamayacağım,şehir dışında olacağım için.
Saygılar herkese
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
13 Haziran 2006, 16:10
Slm ArkadaŞlar.ben UlaŞ.uzun Zamandir Takİp Edİyorum Sİzİ.balikesİrdekİ Ender Keeway Kullanicilarindanim.umarim Araniza Alirsiniz ,saygilar.
-
13 Haziran 2006, 16:19
ulaş adlı üyeden alıntı
Slm ArkadaŞlar.ben UlaŞ.uzun Zamandir Takİp Edİyorum Sİzİ.balikesİrdekİ Ender Keeway Kullanicilarindanim.umarim Araniza Alirsiniz ,saygilar.
hoşgeldin dostum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler