Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    locco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Sl 150
    ne alakası avr promethe orda benim arkadaslarım olucak crato ceko araltı.davet icabet ve nezaket konuları benimde cok dikkat ettiğim hadiseler.ama agzdan nem kaparsak olmaz.biz keeway toplantılarına 216 daki her markadan motoru cagırdık.su an 216 grubundan ceko da hysoung var mesela.ben oraya gidipte ters bir davranışla karsılasırsam ki buna imkan yok (zaten bir kaç sl de geliyor) oz aman nezaket etmeyen onlar olur.
    o yuzden ben gidiyorum.gelen gelir
    selametle

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    promethe76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW Regal&Raptor DD250E-9 Sonunda:)
    Alıntı locco adlı üyeden alıntı
    ne alakası avr promethe orda benim arkadaslarım olucak crato ceko araltı.davet icabet ve nezaket konuları benimde cok dikkat ettiğim hadiseler.ama agzdan nem kaparsak olmaz.biz keeway toplantılarına 216 daki her markadan motoru cagırdık.su an 216 grubundan ceko da hysoung var mesela.ben oraya gidipte ters bir davranışla karsılasırsam ki buna imkan yok (zaten bir kaç sl de geliyor) oz aman nezaket etmeyen onlar olur.
    o yuzden ben gidiyorum.gelen gelir
    selametle

İyi eğlenceler sizlere kardeşim. daha erken program yaptığım için katılamazdım zaten. aitho da motorunu teslim almadı henüz. bir ara buluşunca detaylı konuşuruz bu konuyu seninle... az kaldı yapıcam güzel bir organizasyon haber bekle benden
    [B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı promethe76 adlı üyeden alıntı
    İyi eğlenceler sizlere kardeşim. daha erken program yaptığım için katılamazdım zaten. aitho da motorunu teslim almadı henüz. bir ara buluşunca detaylı konuşuruz bu konuyu seninle... az kaldı yapıcam güzel bir organizasyon haber bekle benden
    eyvallah.bekliyorum.hem sana koltugu gısteriyim.dun yaptırdım gercek deri.aynı koltugu deri kaplatıp extradan sunger koydurdum.elcik de yaptırdım gercek deriden.ama püskülsüz

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    evet mıllet sesımı duyun olay cözuldu ugur bey benı aradı servısıne gıdıp taktırıp hıcbır para vermıceksın dedı onların parasını bız verıcez dedı..

aynı zmanda yaylar aynısı degıl sordum öle sey olurmu dedı hıc

Motosikleti
    eyvallah.bekliyorum.hem sana koltugu gısteriyim.dun yaptırdım gercek deri.aynı koltugu deri kaplatıp extradan sunger koydurdum.elcik de yaptırdım gercek deriden.ama püskülsüz

OOO hayırlı olsun. Bekleyemem ben buluşmaya kadar bi resim koysanda herkes sebeplense.
    [B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Bu iş bu kadar bu işide çözdük sonunda

Motosikleti
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı
    evet mıllet sesımı duyun olay cözuldu ugur bey benı aradı servısıne gıdıp taktırıp hıcbır para vermıceksın dedı onların parasını bız verıcez dedı..

aynı zmanda yaylar aynısı degıl sordum öle sey olurmu dedı hıc

Heh işte şimdi tamam. Eline sağlık gece__ iyi oldu bu açıklama. Gözü aydın herkesin.

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    dijital makinem bozuk.ne yazıkki ama haftasonu cekicem bi arkadasla buluscam onla cekicez.koyarım sonra siteye.mermi seklinde sibop kapakları falan.deli oldu
    balatayı da değiştirmek gerekecekmi?
    bilen beri ge sin

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    promethe76 ıcın rahat olsun dostum yaylar aynı degıl

promethe76 ıcın rahat olsun dostum yaylar aynı degıl

ve ben yarın sabah taktırıyorum arklar hehe

Motosikleti
    dijital makinem bozuk.ne yazıkki ama haftasonu cekicem bi arkadasla buluscam onla cekicez.koyarım sonra siteye.mermi seklinde sibop kapakları falan.deli oldu
    balatayı da değiştirmek gerekecekmi?
    bilen beri ge sin
    Allah nazardan saklasın Maşşallah.

ercüment diye bi arkadaş vardı forumda yaylar değişti ama ses devam ediyor demişti. usta balataları değiştirelim demiş. bu işlemi ilk yaptıran kişi olarak benim yaylar ile birlikte balatalar da değişti. ücret ödemedim balata için. bilginiz olsun. çünkü gevşek yaylar yüzünden balatanın ömrüde kısalıyor bildiğim kadarı ile sürtünmeden.

OĞUZ KAĞAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI Er6-N & Yuan 200 Cross
    beyler duyan var mı?? hava soğutmalı olması cok şey değiştiriyor mu?? öle 100 km ye bir dinnendirmek mi gerek bi bilgi verin???
    [B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]

dünyali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı OĞUZ KAĞAN adlı üyeden alıntı
    beyler duyan var mı?? hava soğutmalı olması cok şey değiştiriyor mu?? öle 100 km ye bir dinnendirmek mi gerek bi bilgi verin???
    aliyom silindir pistın ikisi birden ısınır ikisi birden soğur o yüzden bişe farketmez okadar hic durmadan da 500km gider eski javalar olsa dmküm silindir alimiyom pston fazla ısınınca alimiyom daha cabuk genleşir şıkışırdı şidikilerde o kadar sorun olmuyor ancak motor bitik olursa uzunyolda fazla ısınınca cekiş düşer okadar şehir icinde şehir dışından cok ısınır uzun yolda daha kolay soğuması motırun .önümüzdeki ay motoru uzun yolda test etmiş olurum ist-bodrum tek arabalıda bide susurluta tost ayran icin dururum non stop performası paylaşırım ozaman.

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    ii olurdu cobalt tanışmak isterdim senle.başka yokmu hayret bişi biri ses versin.geliyorum ya da gelmiyorum diye

ÖÖÖÖÖYŞŞ 3-5 saat koptum forumdan ortalık yıkılıyo haberim yok.. dün murat abi söledi bana da... Ya hem mekan hem tarih hem de zaman çok ii ama ehliyet yok (Amustos un ilk haftasında gelicek inşşş.)

bi arabaya arkadan yapıştık.öotoru yatırdık.olay matematiksel hesaplamalara donustu
    allah kimenin başına vermesin.iyi bir nasihat oldu bana.

Kardeş geçmiş olsun.. kusura bakma geç haberim oldu. Allah kaza bela vermesin.
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    dun hava muhalefeti nedeniyle gidemedim.iyikide gitmemeişim buraları sel goturdu.
    blacat saol.

vipseyahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Keeway'ci dostlarım size bir sorum olacak benim boyum 1.85 bu motor da nasıl dururum bacaklarım rahat uzanırmı yoksa katlanma fazla olurmu gerçi hafta sonu bakıcam motora ama bana ufak mı gelir bu motor diye bir fikrinizi alim istedim. Yoksa Regal mi alsam biraz kararsızım yardımcı olursanız sevinirim.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Dunyali dostum uzun yol yapacaksan sana bir kac dost onerisi.

Yanina ampul ve buji al , ozzelikle konjektor dandik ve uun yolda far patlatiyor.
    Sivi Gres yagi al zinciri arada bir yagla cok pislik emiyor uzun yolda.
    Sigorta al yedekte sadece bir tane var motorda.
    Yagini degistir (yari sentetik) ve icine STP nin yag katkisini koy.Uzun yolda cok fark eder.Motor uzun yol gittikten sonra biraz durdugunda rolantisi sasiyor bir sure.Yag cok inceliyor cunku.
    Ve fosforlu yelek giy herkez seni gorsun.

Kazasiz belasiz surusler.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    VİPseyahat, benim arkadaşım da senin boyunda, bu motordan kullanıyor, sıkıntısı yok pek...
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

Motosikleti
    Keeway Sl 150
    Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı
    Dunyali dostum uzun yol yapacaksan sana bir kac dost onerisi.

Yanina ampul ve buji al , ozzelikle konjektor dandik ve uun yolda far patlatiyor.
    Sivi Gres yagi al zinciri arada bir yagla cok pislik emiyor uzun yolda.
    Sigorta al yedekte sadece bir tane var motorda.
    Yagini degistir (yari sentetik) ve icine STP nin yag katkisini koy.Uzun yolda cok fark eder.Motor uzun yol gittikten sonra biraz durdugunda rolantisi sasiyor bir sure.Yag cok inceliyor cunku.
    Ve fosforlu yelek giy herkez seni gorsun.

Kazasiz belasiz surusler.
    bunlara ek olarak su lastik tamir spreyinden de almanı oneririm.ve bir de servislerin listesi gideceğin yol guzergahındaki.kazasız belasız sürüşler sana

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    zeda dostum epeydir takılmyosun bu tarafa, sana bişey sormk istiyorum bu benzin ve yağ katkı maddeleri var bunlar için ne diyorsun, birde bu tastik tamir spreyi nedir ne işe yarar nasıl kullanılır

arkadaşlar motomaxa mail atmıştım gelen cevabı aynen aktarıyorum.
    Sn. BÜNYAMİN DURMUŞ,

Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
    Belirtmiş olduğunuz probleme istinaden, inceleme ve çözüm için sizi
    yetkili servis noktasına davet ediyorum. Garanti şartları dahilinde ve
    servisler müdürlüğü kontrolünde aracınıza gerekli müdahalede bulunulacaktır.
    Saygılarımızla.

Yetkili Servis
    Moto VİZYON
    Talatpaşa Cad. No:28 Bahçelievler / İSTANBUL
    Tel: 0 212 557 72 87

Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
    www.motomax.com.tr

Daha Motovizyon Soner'i aramadım iş yoğunluğundan ama gün içinde arayıp. yayların gelip gelmediğini öğreneceğim zaten 2000 bakımını da yaptırmam gerek bu arada çıkar o da aradan.
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler