senolesen adlı üyeden alıntı
ne oldu izmirdeki servislere
????
senolesen adlı üyeden alıntı
ne oldu izmirdeki servislere
????
annem beni öldürecek
yahu servisle ilgili bi soru sormuştum ama arkadaşlarhiç oralı olmadınız
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
obkavi adlı üyeden alıntı
obkavi koptum yaa cok yasa e mi
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Merhaba,
Bende salı gününden itibaren sl 150ciler arasına katıldım diyebilirim.Aslında motoru eşime aldım.Racinge geçiş öncesinde alışması amacıyla.
Yaklaşık 10 senedir racinge biniyorum ama chopper keyfi başkaymış.
Ayakcığın kendiliğinden kapanması nedeniyle motor daha ilk gün düştü ve ön camı kırıldı siyah cam ile değiştirdik motovizyonda 50 ytl sıkışmıştı oda aradan çıkmış oldu.
Önceki mesajlarda arama yapmaya çalıştım fakat arama kısmı çalışmıyor sanırım.Ayakcığın kendiliğinden kapanma sorununu nasıl çözebiliriz?
Bana yardımcı olabilirmisiniz?
kardesım bende gelıyorum oraya yolda koprunun hemen gırısınde ogs satan arabaların orda bulusucaz sat 19:00 gıbı ordan cekoyla falan bırlıkte ınerız besıktasa ordanda domabahce ok?locco adlı üyeden alıntı
alper ben 7 de işten cıkıcam.siz gdiidn orda bulusuruz.
turkmoto adlı üyeden alıntı
Arkadaşım hoş geldin güle güle kullan.
Ayak meselesine gelince ayaklığın civatasının ucundan yarım santim demir testeresi ile kesiyorsun sorun halloluyor.
Tabi bunu yaptıktan sonra ayaklık sen motoru düzelttiğinde kendiliğinden kapanmayacağından giderken açık unutmayacaksın.
Yoksa benim gibi direkten dönersin.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar müjde dün debriyaj yaylarının motomax tarafından bayime gönderildiği bilgi mailinin geldiğini söylemiştim dün mailden sonra peşini bırakmadım ve bununla ilgili işçilik ve diğer ücretlerinin kimin tarafından ödeneceğini sormuştum cevap gelmedi ama ben telefon ettim motomax'a Uğur Bulut Bey ile görüştüm çok yardımcı oldu teşekkürler buradan kendisine ve hiçbir ücret ödemeden bunu servisin yapacağını söyledi hadi hayırlı olsun bu işide cukkaya dokunmadan çözdük helal olsun motomax'a
turkmoto hos geldın ee choper ın keyfı bı baskadır tabıkı
beyler bırakın su hyosung muhabbetını plss.. gıden gıtsın cagaranmı oldu sankı keewaycıları bazen dengı dengıne takılmak gerekıo benım dusuncem bu belkı bende ılerde hyosung alırım ama suan keewaycıyım kımsede yanlıs anlamasın tabı bölucu bırısıde degılım.. bısı sorduk sıze kımse cvp bıle vermedı neyseki obkavı saol ya sımdı okudum majını helal vala motomaxsa pekı herhangı bır motomaxsa gıtsek olurmuymus yoksa sadece orayamı gıdıcez bılgı verırsen sevınırım.. saygılar
gece dostum ben motomax.com.tr den
http://www.motomax.com.tr/iletisim_2.asp
formu doldur bekımın yapılacağı servis yazıyor buraya gitmek istediğin servisi ya abi zaten cavap 1 gün sonra geliyor gönderilmiştir şu bayiye diye bayiye
evet bende servısle konustum durumu ızah ettım benım haberım yok dedı o zaman bende bı motomax ıle konusmam lazım onun işçiligini ya kım verıcek dedı aslında adamda haklı yanı onu sök cıkar tak fln neyse bakalım
obkavı benım yay zaten gelmıs eyer onu dıoyorsan cnm
gece motomax'ı ara bi görüş bayiye bilgi versinler ücretsiz, ben rica ettim bayimle görüşün diye benim bayi ile görüştüler
bende ugur bey ile gorustum obkavı bırazdan bana tekrar dönıcek servısımı sordu söledım yerını
evet senın dedgın gıbı servıs ıle göruscekler ben dedım hata benden 40 ytl ıstıyo ıscılık fln tmm dedi aderi verdım takrar gerı donıcem dedı sana
abi banada bilgi verirmisin durumu ortak hareket edeklim diğer arkadaşlarında sorunlarını çözmüş oluruz emsal teşkil eder
tabıkı cnm ama baksana bızdn baska kımse ses cıkarmıo demekkı mılletın motorundan ses gelmıo zauhaha... yapılacak sey cok basıt tel acısoun motomaxsa ugurbeyl gorusuyon o servısı arıo para almıcaksın fln dıo sanırım yanı
dur ama daha haber yok bakalım neler olucak
beyler sl 150 yine aynı. değişme yok fiyatında. 2990 ytl... tüh bea.. tam 500 milyon kara geçecektim :( para bulmuş gibi sevinmiştim...
[B][FONT="Times New Roman"][COLOR="DarkRed"]BABAM SAĞOLSUN :) [/COLOR][/FONT][/B]
oguz kagan hayal kurma cocugum
Motomax bu konudan yakınan herkese aynı cevabı gönderiyor.obkavi adlı üyeden alıntı
Ancaaaak arkadaşlar bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.
1. bu yaylar eski yayların aynısından ise problemi çözmez.
2. debriyaj balataları değişmez ise ses devam ediyor(ercüment isimli arkadaşımın mesajından)
eğer üzerindeki yayın aynısını takıp göndereceklerse hiç açtırmayın motoru. bunu araştırmanızı tavsiye ederim.
Kazasız belasız ve arızasız günler.
GeCe__ adlı üyeden alıntı
Gittiğin servisi yazıyorsun oraya gönderip sana haber veriyorlar okuduğumdan anladığım kadarı ile.
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
Motomaxin mailine göre izmit Special Bike's servisine dün debriyaj yayının gelmiş olması lazımdı...bu akşam aradım, hala gelmemiş...bekliyoruz bakalım...
Bu arada, hazır gaza gelmişken bi de sinyallerin düzeltilmesi için mail göndereyim dedim...ters köşe oldum...
Benim mail :
Açiklama : Sinyallerde problem var.Dörtlü sinyal çalışmıyor.Sinyal verip dönüşü tamamladıktan sonra sinyali kapatamıyorum.500 km. bakımında servise durumu anlattım,çözemedik.
motomaxın cevap maili :
Sn. AYDIN KOCA,
Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürler.
Superlight 150 modelimizde Dörtlü ikaz bulunmamaktadır. Dönüş sonrası sinyal
otomatik olarak kapanmaktadır. Sinyal açık kalma süresi 45 saniyedir.
Saygılarımızla.
Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr
locco selam;locco adlı üyeden alıntı
Davete icab etmek nezakettir bilirsin. Ancak davet sahibi davet ederse nezakettir. Eğer davet gelmeden davete gidilirse oda görgüsüzlük olur benim kanımca. bir dost gezisi düzenler tüm dostlar bir araya geliriz. Ama gezinin adı hyosung toplantısı olunca "ya keyiflerini kaçırırsak arkadaşların" diye düşünmeden olmuyor sanki...
[B]"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz..."[/B]
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)