Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    choppersile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Dostum ,konu 20 km daha hızlı gitme isteği değil.Özellikle yokuşta araç sollamada daha güçlü motor istiyo.Özellikle uzun yol yaptığında..Bizde uzun yolu seviyoruz.
    ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Bugün saat 16.00 itibarı ile KEEWAY SL 150 motorumu "motomax" motodinamik (beşiktaş) 'ten satın aldım. Çok heyecanlanırım diye umuyordum ama hiç heyecan yoktu sanki yıllardır motor alıp satıyormuş gibiydim.

Pazartesi günü gelecekmiş bayiye motor ve ruhsat plaka işlemlerine gireceğim hemen..

Nihayet bir motoru beğendim ve aldım

Bende artık bir KEEWAY'li oldum.. :

Saygılar .. Sevgiler ..

demgah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 1000 RR
    Merhaba Arkadaşlar
    - Ertürk teşekkür ederim.
    - Motomaxın sayfasını biraz önce inceledim bildiğim kadarıyla kimseye kullanım klavuzu verilmedi, sitedede kullanım klavuzu ve tüm teknik bilgiler var fakat kullanım klavuzuda bana göre baştan savma bir şekilde hazırlanmış son derece yetersiz fakat dikkatinizi çekecek bilgiler var bence gözatamakta fayda var bu konuda da motomaxa şikayetlerimi de yazdım bakalım cevap verecekler mi
    - Motoru stop ettirdiğimde vites boşunu bulmakta halen sıkıntı çekiyorum
    - Aynaları acil değiştirmek lazım
    - Vidalar gerçekten kendiliğinden gevşiyor, arka çamurluk ve plakalıktan sesler geliyor v.s
    Başınızı ağrıttım esen kalın.

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    arkadaşlar

motor bayağı güçlü sakaryada kazık kadar iki yeğenimi arkama aldım ve iki dik yokuş çıktık üç kişi banamısın demedi

ikisinin toplam ağırlığı 130 artı ben 83 anlşayacağınız motor

213 kg dahil taşıyabiliyor,

a millet bide yedek depo bölümümüz var unutmadan benzin musluğu 3 yönde kullanılıyuor

Sağolasın lubimaya yedek depoyu sen gösterdin fakat ok yukarımı yedek depoda aşağıdamı çözmüş değilim

Arkadaşlar şakır şakır yağmur yağıyor ve ben istanbula doğru yola çıkacam süper lightla

Bana dua edin valla acemiyim

Tanıştığımıza sevindim lubimaya gezilerde görüşürüz

Motosikleti
    KEEWAY SUPERLIGHT 150
    TAMER,
    sevgili dostum keeway 150 aldım ben de ÇORLU DA OTURUYORUM. sENİN BU MOTORDAKİ DUZENLEMELERINE HAYRANIM. bANA DA YARDIM EDERSEN OZELLIKLE AYNA VE SISI BAR KONUSUNDA ACIL DESTEGE IHTIYACIM VAR. NASIL OLABILIR BILMIYORUM AMA BU MALZEMELERI SIPARISLE FALAN GONDEREBILIRLERMI
    bana maıl de atarsan sevınırım
    kcgeyik@turk.net
    saygılarımla
    cagatay

ya bu motor hangi benzini kullaniyor? biri 95,kursunsuz super diyor oburu sadece super diyor...

kursunsuz koydum mis gibi gidiyor. super dedikleri ne ola 98 mi? (gerci turkiyede 98 varmi bilmiyorum)

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    borty,
    kardeşim ok aşağıda yedek depo ayrıca çoğu süperlıghtcı kardeşim jikleyi ortada kullanıyo öle motoru boğuyor melih ustanın kafasını yedim bu çalışmama yüzünden ilkten en yukarda gaz verip çalıştırıyosunuz sora ortaya alıp (3000 DEVİR DEN DÜŞMÜYOSUNUZ)en aşağıda kullanıyosunuz bazıları gitmiyo diyo ewet ortada 5000 devirden sora gaz kesiyo bilginize
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

TAMER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAYsuper light150,HYOSUNG GT250
    hayalbert,

Katalizör nasıl kalkıyor bilgi veririsen sevinirim.Kalkmasının ne gibi dez avantajları olur.

Motosikleti
    ertürk,
    bu linkten istediğin bilgilere ulaşabilirsin.
    http://www.obitet.gazi.edu.tr/Tdokuman/egzoz.htm

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    TAMER,
    kardeş ben de iptal ettim yardımcı olıyım sana en başta yakıt biraz artıyo ama o sese herşeyini verirsin emin ol
    eksoz lara arkadan bak deliklerin etrafında demirler var onu çıkartabilirsen oluyo yaptıradabiilirsin ilki çıkınca 3 er adet eksoz olduğunu görüyosun ve yuh diyosun oksijen kaynağıyla hepsini delip alıyosun matkapla 2 plakayı alıyosun ilkinden sora değişiyo ama 2-3 diye devam edersen ses baya bir artıyo şu an 1 deyim ben yarın şirkette ikinciyide alıcam o da kesmesse oksijen kaynağıyla 3-4 giye gidicez 10 liraya hepsini yaptırmış kaya arkadaşımız malum dragstar
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

Motosikleti
    sijelli,

sağol kardeş bilgilerin için.Ben eksozun ilk plakasına 8 er delik açtım herbiri için ses arttı güzelleşti fakat,tam istediğim gibi olmadı sesi.Birde bu yöntemi deneyim

hayalbert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway s.light 150

katalizator

Alıntı TAMER adlı üyeden alıntı
    hayalbert,

Katalizör nasıl kalkıyor bilgi veririsen sevinirim.Kalkmasının ne gibi dez avantajları olur.
    ben nasıl iptal ediliyor bilmiyorum ama bu bahsedilen ve sökülmesi gereken şeyin egzozun içindeki susturucu izolasyonlar olduğuna eminim, çünkü katalizatör pahallı bir zımbırtı sanmıyorum buna koymuş olsunlar ama sökülmesinin dez avantajı olacağına inanmıyorum hatta egzoz çıkışı rahatladığından çekişin bile artması mümkün olabilir, ama kesin bişey var yaşasın enjeksiyon, karbüratör kötü bir sistem o kesin yani
    ama motorun biraz sesini yükseltmek gerektiğini ben de düşünüyorum acaba mikrofon ve amfikatör koysak olur mu
    şu seleyi falan değitiren arkadaş bir resim koysa da "BUDUR" deyip biz de atılım yapsak...

bu arada Demgah kardeşime de mahçubum zira benim motorcu olayı kawasaki nin sistemine benziyordur zannerderek sadece N de marşa basma kısıtlamasını kaldıracağını vaad etmişti, cuma ve cumartesi motor oradaydı, ama yapamadık dediler
    en iyisi stop ettirmemeye çalışmak heralde

:::mtnet4

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı ktipiyoz adlı üyeden alıntı
    herkse selam formu baştan sona kadar okudum sanki hepinizi tanıyor gibiyim aranıza girip bir keeway ci olmama az kaldı bildiğiniz servisinden memnun olduğumuz bir keeway bayi varmı taksitle stan bir yer bulmam lazım vade farkısz hemde keway in bir ara bole bir kampanyası varmış sanırım bilen varsa şimdiden teşekkurler
    454 YTL Peşin 6 Ay taksitle satılıyor. bonus karta vade farksız hemde

Hoşgeldin..

Bende motoru yarın alıcam bayiiden. Plakasız ve ruhsatsız bir şekilde garajda yatacak yavrucak...

Motosikleti
    2006 1000 RR
    Selam Arkadaşlar,

Dikkat ediyorum çoğunuz eksozu deliyosunuz veya değişik işlemler yaptırıyosunuz iyi hoşta hiç sordunuz mu bir bayiye bu işlemlerin motorun garantisine bir etkisi var mı ben üşenmedim telefonla sordum Bahçelievler Tekay'a ve bu işlemlerin motoru garanti kapsamından çıkardığı cevabını aldım lütfen arkadaşlar siz de araştırın! ve cevabı bizlerle paylaşın,

Hayalbert dostum hiç önemli değil dert etme ama ben aynı sıkıntıları bir kaç kez yaşadım zamanla öğreneceğiz bu işi

Ktipiyoz Herifin birinin motorun fiatı ve taksit seçeneklerine ilişkin cevabına bir ekleme yapmak istiyorum istisnasız tüm bayiler 500 peşin alıp geri kalan miktarı (2.300) Bonus veya World Kredi kartına vade farksız 6 eşit taksite bölüyorlar ( bunun içinde toplam 210 YTL olmak üzere plaka, ruhsat, bandrol, sigorta da var) böylelikle motor toplamda 2.800 YTL ye geliyor anahtar teslim ha bu masrafları daha sonra yaparsan miktar haliyle 2.590 YTL ye düşecek esen kalın (Herifin biri bu motoru alda sende kurtul be kardeşim

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıcam az kaldı. Ya aslında satın aldım motor benim şuan ama bayiden gelecek işte bugün gelecek dediler. Salı günü gelecekmiş. Ben 1000 YTL peşin verdiğim için ruhsatlık paramı yemiş bulundum. Şimdi kara kara para nasıl bulucam onu düşünüyorum. off off garajda bir ileri 2 geri yaparım artık bayramdan sonrada alırım ruhsatı plakayı hiç bilmiyorum ne yapacağım. Allah büyüktür. Gün doğmadan neler doğar.

Bir alayım ama beni tutabilene aşk olsun ....

demgah sizlerde birşeyler ayarlayın bari ben alana kadar buluşma falan..
    Ben aldığımda çok rahatsız edicem sizi. Hadi bugün buluşalım hadi yarın diyerekten

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    demgah, eksoz delme ıslemınden sonra sadece eksoz garantıden cıkar.dıger parcaların garantısı devam eder.eger eksozunla ılgılı bı problemın olursa cepten degıstırırsın.dıger parcalarla oynamadıgın sure boyunca garantın devam edıcektır..

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    arkadaşlar vay keeway böle wayy keeway şöle diyenlere izmir -antalya =480 km ve ben yaklaşık 8.5 saatte geldim motorda tık yok isteyen alır isteyen almaz benden sölemesi eegekn bu arada geziler için beni bul numaram 05552781263
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    2006 1000 RR
    Merhaba Arkadaşlar,
    Sibemol Yanıtın için teşekkür ederim,

Oceans fiatlar ve seçenekler hakkında 27. sayfasındaki açıklamalarımı okuyabilirsin normalde 6 taksit yapıyorlar vade uzadığında da vade farkı koyuyorlar bunun için bayilerle telefonda görüş bayilerin numarasını da www.motomax.com.tr den bayiler-servisler başlığından ulaşabilirsin

Herifin biri ben motorda ve bu sitede çaylak sayılırım bildiğim kadarıyla borty"nin kafede bir buluşma oldu havaların güzel olduğu günde yine birşeyler yapılabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    demgah, bısı deıl dostum.yardımcı olmaya calısıyoz burda bırbırımıze.her ne kadar keewayım olmasada seneye yaza olucaa hayalıyle takıp edıyom bu baslıgı.

bıde bu ıcat ne zaman satısa cıkar bılgısı olan warmı.fuarda gorebılırmıyız acaba bunu? eger uygun fıyatlı olursa s.lıght a alternatıf bı 250 lık olabılır.

walla kafam eserse alırım.az bıraz para ayırmam lazım onun ıcın.ya bu motorun selesini degıstıren oldumu hıc?yanı dosemesını? hanı supershadow 250 alırsam degıstırcem.begenmedım seleyı.ozellıkle artcı ıcın olan tarafı hıc guzel deıl. offf yaa.ne zaman alıcaam bıle bellı deıl maynak gıbı hayal kuruyom he he he he he he

Motosikleti
    2006 1000 RR
    ARKADAŞLAR UNUTMADAN ŞİMDİDEN HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Bugün küçük ama tatsız bir sorun yaşadım motorla ufak bir gezinti yapayım dedim ve motorun yanına gidip gaza elime attığımda elciğin hemen yanında (sağında) bulunan nikelajlı parça elime geldi çok gevşemiş neredeyse düşecekti tesadüfen denk geldi ve bu parçayı da tekrar sıkamadım çünkü alyan anahtarı lazımdı ben de attım çantaya gerçekten bu gibi problemlerle hep karşılaşıyoruz benim motorun arka çamurluğundan ve plakadan müthiş sesler geliyor hiç hoş değil doğrusu 500 km. bakımını bekliyorum bakalım esen kalın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler