Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Eylül 2009, 00:58
öztürk27 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çoktan beri işler nedeniyle buraya giremiyorum. Ooooo yeniler gelmiş. Hepiniz hoşgelmişsiniz. Bizim Gökhanın(salton) yerini Osmaniyeli almış bakıyorum. Gerçi Gökhan motoru sattı satalı bizleri dahi unuttuya neyse.
Bu arada arkadaşlar motorumu satlığa çıkarıyorum. Yakında ilan numarasını koyarım. Motorumu büyütmeyi düşünüyorum Allah izin verirse inşallah. 150 cc yetmiyo artık. Gönül isterdiki 600 yada 1000 cc almak ama şimdilik 250 cc ye bile anca bütçem yetiyo. Bence bu motorlar sağlamlık konusunda kendini ispatladı. Eskiler bilirler onca uzunn yol yaptım bir gün bile üzmedi. Tek eksisi titreşimi işte o da azaltılabiliyor ama tamamen yok olmuyor.
Kendinize iyi bakın Tekeriniz düz bassın. Allaha emanet olun
kimse kalmadı topikte ben de topiğe destek oluyorum
benim moto da 30bine geldi. 30bindir ne maceralarımız oldu ama gerçekten seviyorum ben motorumu. sorun bazen olmuyor değil ama uygun parça fiyatları.satmayı da düşünmüyorum her zaman 2. motorum olarak kalacak.
Reklamlar
-
04 Eylül 2009, 11:48
teccol adlı üyeden alıntı
Hayırdır ne cezası.
Bu arada neyin videosunu koydu arada bir yermi okumadım acaba
Yeni Başlayanlar için Vites Ve Devraj Sistemi Nasıl Oldugunu.
işe gelince Danscıyım Ve aksam Kuşadasında türk geceleri Düzenliyoruz Ve Bende dalgınlıma Gelip kostumleri evde unutuyorum ve gösteri 5 dk kala aklıma geliyo ogunda didime gösteriye gitmiştik benim sayemde otel gösteriyi iptal ediyo ve gösteriden alınca para benden kesiliyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
öztürk27 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çoktan beri işler nedeniyle buraya giremiyorum. Ooooo yeniler gelmiş. Hepiniz hoşgelmişsiniz. Bizim Gökhanın(salton) yerini Osmaniyeli almış bakıyorum. Gerçi Gökhan motoru sattı satalı bizleri dahi unuttuya neyse.
Bu arada arkadaşlar motorumu satlığa çıkarıyorum. Yakında ilan numarasını koyarım. Motorumu büyütmeyi düşünüyorum Allah izin verirse inşallah. 150 cc yetmiyo artık. Gönül isterdiki 600 yada 1000 cc almak ama şimdilik 250 cc ye bile anca bütçem yetiyo. Bence bu motorlar sağlamlık konusunda kendini ispatladı. Eskiler bilirler onca uzunn yol yaptım bir gün bile üzmedi. Tek eksisi titreşimi işte o da azaltılabiliyor ama tamamen yok olmuyor.
Kendinize iyi bakın Tekeriniz düz bassın. Allaha emanet olun
İlanı KOydugun zaman Bi Mesaj atarsan Özelden Sevinirim bende Motor Arıyorum 150cclik
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
05 Eylül 2009, 17:53
Kujumax ; Ben de kusadasında ; Aqua Fantazi oteldeyim
SEN nerelerdesin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
05 Eylül 2009, 19:39
cakalaz adlı üyeden alıntı
SEN nerelerdesin
Bende İkiçeşmelik Mahallesinin Üstündeki Golden Life sitesindeyim...
Aqua Fantaziye 15günde bir Türk GEceleri Adı Altında Dans ÜZerine Geliyorum abi
-
06 Eylül 2009, 01:02
arkadaşalr parça sıkıntııs yaşayanlar çelik motorla iletişime geçsin bence sitesinde hala bu motor un reklamı var satıyolar yani e yedek parçasınıda sağlıyolardır heralde
http://www.celikmotorsiklet.com/xgj150-23.htm
-
06 Eylül 2009, 01:25
cakalaz adlı üyeden alıntı
SEN nerelerdesin
Abi Gördünmü Bu Akşam Ordaydık Zeybek üsküp Kaskas filan oynadık
-
07 Eylül 2009, 10:07
ARKADAŞLAR
Ben dün ilk defa yeni aldığım motorlar bir kaç tur attım. Fakat dehşet titriyor. Motor daha çalıştırırken titriyor. 70 km hıza çıkınca kendimi masaj koltuğunda gibi hissettim. Ayrıca 77 yi geçmedi. Okadar bastım geçmedi.
Bursada bu titreşimi giderebilecek ve bakımından anlayan tamircinin adresini verebilirsimisiniz.
-
07 Eylül 2009, 14:27
drumtoens adlı üyeden alıntı
teccol bende bursadan senle bi görüşelim istersen
olur arkadaşım. Fakat bende ehliyet olmadığı için trafiğe çıkamıyorum. Yani çıkmıyorum. Yardımcı olursan sevinirim. Haberleşelim.
-
08 Eylül 2009, 12:05
ARKADAŞLAR
Ben dün ilk defa yeni aldığım motorlar bir kaç tur attım. Fakat dehşet titriyor. Motor daha çalıştırırken titriyor. 70 km hıza çıkınca kendimi masaj koltuğunda gibi hissettim. Ayrıca 77 yi geçmedi. Okadar bastım geçmedi.
Bursada bu titreşimi giderebilecek ve bakımından anlayan tamircinin adresini verebilirsimisiniz.
Yardım edecek kimse yokmu yahu
-
10 Eylül 2009, 16:19
selaaammmm skyjetçilerrrr
aranıza bende katıldım.. yeşil skyjet 150-23 aldım. şu an 2000 km de.. fakat ben özel yapım yaptırdım.. titreşimmiiiii oda ne yaaaaaaa... eheheheh.. artık titreşim yok.. dünyada tek yer uçağı benimki oldu... King 135 miiii o king benimkinin yanında today oldu haberleri yok.. Antalyadan sevgiler
-
10 Eylül 2009, 16:22
şemsi07 adlı üyeden alıntı
aranıza bende katıldım.. yeşil skyjet 150-23 aldım. şu an 2000 km de.. fakat ben özel yapım yaptırdım.. titreşimmiiiii oda ne yaaaaaaa... eheheheh.. artık titreşim yok.. dünyada tek yer uçağı benimki oldu... King 135 miiii o king benimkinin yanında today oldu haberleri yok.. Antalyadan sevgiler
hoşgeldin
rx 115 i geçebiliyor musun
-
10 Eylül 2009, 16:30
ohoooooooooo
kardeşimmm ben king diyorum sen bana rx115 i geçebiliyormusun diyosun...
-
10 Eylül 2009, 16:32
kardeşimmm ben king diyorum sen bana rx115 i geçebiliyormusun diyosun...
demek titreşimi de sıfır yaptın . ybr gibi az mı titriyor
-
10 Eylül 2009, 16:36
selam
1 - 2 güne kadar fotoğraflarını koycam facebooka... oradan görebilirsiniz kardeşlerim... ama harbiden ciddi masraf ettim diyebilirim... ne kadar olduğunu sormayın söylersem gülersiniz bana... ama tek şey söyliyim size şu an tiko para önüme 4 milyar attılar.. fakat ben bu motoru satmam.. seneye r6 da alıcam ama bu motorda duracak.. gözbebeği oldu antalyanın çünkü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 PM ----------
ybr titreşimli kalır yanında benim skyjetin arkadaşım. Antalyaya yolunuz düşerse görürsünüz..
-
10 Eylül 2009, 16:38
1 - 2 güne kadar fotoğraflarını koycam facebooka... oradan görebilirsiniz kardeşlerim... ama harbiden ciddi masraf ettim diyebilirim... ne kadar olduğunu sormayın söylersem gülersiniz bana... ama tek şey söyliyim size şu an tiko para önüme 4 milyar attılar.. fakat ben bu motoru satmam.. seneye r6 da alıcam ama bu motorda duracak.. gözbebeği oldu antalyanın çünkü
rx135 in 190 yaptığını biliyor musun. 1-2-3 her vites atışında önünün kalktığını. kalkışda 301 mz leri geçtiğini.250cc hyo yu geçtiğini biliyormusun.
yok bunları bildiğin halde yazıyorsan ben sana bir şey demiyorum.youtube a video koy öyle inanırım gerçekten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 PM ----------
[/COLOR]ybr titreşimli kalır yanında benim skyjetin arkadaşım. Antalyaya yolunuz düşerse görürsünüz..
ohooo din kardeşiyiz Şemsi yapma gözünü seveyim
-
10 Eylül 2009, 16:38
ekleyin telefonumu
antalyaya yolunuz düşerse beklerim
-
10 Eylül 2009, 16:39
antalyaya yolunuz düşerse görüşelim arkadaşlar.. 05362423555
antalyalı arkadaşlar var sitede.antalya mt ye gir. tanışırsın. yaklaşık 50 antalyalı arkadaş var
-
10 Eylül 2009, 16:43
peki kardeşim.. benim skyjetin arka lastiğinin 130 luk olduğunu.... ve motorununda büyüyerek 250 cc olduğunu söylesem...ayrıca ön dişli 17 lik desem... veee iridyum buji ile motorun torkunu artırdığımı söylesem.... kinglerle dalga geçtiğime inanır mısın.. eheheheheh
-
10 Eylül 2009, 16:45
peki kardeşim.. benim skyjetin arka lastiğinin 130 luk olduğunu.... ve motorununda büyüyerek 250 cc olduğunu söylesem...ayrıca ön dişli 17 lik desem... veee iridyum buji ile motorun torkunu artırdığımı söylesem.... kinglerle dalga geçtiğime inanır mısın.. eheheheheh
benim ön dişli 17 arka 36. motorumda 200 lük . arka lastiğim de ince .
kaç mm piston var senin moto da
-
10 Eylül 2009, 18:19
ARKADAŞLAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler