Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

selamün aleyküm arkadaşlar ben kahramanmaraş tan aranıza katılıyorum kanuni 125 scootter im vardı yaklaşık 2 hafta oldu sattım sattığım günden beri motor araştırıyorum ama hem görsel hem de ucuzluk yönünden skyjet f5 ler şuanda gözdem ama motorun gerek temizliği olsun gerek rodajının durumu na nekadar güvenebilirim onu bilmek istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim genel arıza olarak km saati sık arızalandığı doğrumu ne yapılması gerekir masrafı ne tutar max hız nedir ben kahramanmaraşta hiç rastlamadım ona sıfır 2.el durumu izah ederseniz bende bir skyjet f5 kullanıcısı olurum inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kuba-skyjet sj150-23
    [QUOTE=hasancoder;1702937]canım ibocan arkadaşım :D ÇOK İYİ OKU !!!!!!!!

1 - verdiiğin sitede fiyat her gün artıyor. ilk baktığımda 2.100 dü sonra 2.200 oldu şimdi ise 2.340 ayrıca SIFIR DEĞİLLLL 2007 ???

2- Bu makine plakalımı değilmi belli değil sen bide ona 300tl plaka ekle

3- Kdv dahil yada değil gibi bi ibarede yok hehehhe sen bide ona kdv ekle peşin peşin

bak naptı toplamda arada 1000 tlden daha fazla fark varmı ? yok mu ?

senden rica ediyorum benide burda insanları kandırıyormuşum gibi gösterme lütfen ??

1 benim o siteyle bi alakam yok internet üzerinde bi o site var ucuz.2007 ama sıfır trafiğe çıkmayan motorlar yani onunda nedeni bu motorların üretimi durmuş eski motorlarda elinde kalınca fiyat inmiş...

2 sıfır motorda plaka masrafı 150 tl

3 kadeve dahil ben bu adamları aradım konuştum plaka masrafıyla 2250yi bulur demişlerdi fiyat 2100 iken(1 ay önce)

ben kendi motorumu yalvaçtan aldım adama rica ettim 2100 e getirdi bana plaka falan derken 2250ye geldi bana.
    ben sana kandırıyosun demiyorum senide kandırmıyorum.

Motosikleti
    arora 150T-15
    drumtoens motorun rengi güzelmiş siyahlar yakışmış sarı boya orjinal mi bir de arka lastik normalden büyük mü ebat olarak
    [I][U][COLOR="Red"]VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER[/COLOR][/U][/I]

Arkadaşlar herkeze merhabalar,siteye yeni üye oldum bende.Sizler bişey sormak isterim.
    Yuan 150 gy kros bir motor var almaya kara verdim ama çok parça problemi varmış bu doğrumudur? Lütfen yardımlarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

Alıntı southbeach adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar herkeze merhabalar,siteye yeni üye oldum bende.Sizler bişey sormak isterim.
    Yuan 150 gy kros bir motor var almaya kara verdim ama çok parça problemi varmış bu doğrumudur? Lütfen yardımlarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler
    parça çok çok problem olmaz. ama o motor 1000 liraya satılıyor genelde 2000 lira filan derlerse alma o krosu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------

[IMG][/IMG]
    şanzuman grup dişlim bozuktu burç boşluk yapmış vitesler zor geçiyordu ve balatayı çabuk yiyordu. ben de söktürdüm bugün

bugün motorum 185cc oluyor arkadaşlar. şu an tamirci söktü. akşama yada yarına kadar da toplayacak
    yeni krank aldım 50 liraya.usta da antep ithalatçısı yıldız motordan silindir aldı o da hazır.piston segman takım geldi silindirle.

daha öncesinde Huceyn arkadaşım sağolsun parça konusunda bana yardım etti. agk125 le aynı krankmış.Hüseyin anlattı bugün ustada olur dedi.

ayrıca şanzuman 3 dişlimin bir dişi kırılmış onu da değiştirdik.usta 80 lira el emeği aldı. 200-220 arası mal oldu bana

osmaniyeli merhaba sana teşekkür ederim.resim nasıl ekliyoruz foruma yardımcı olursan sana mototru göstermek isterim.

osmaniyeli merhaba sana teşekkür ederim.resim nasıl ekliyoruz foruma yardımcı olursan sana mototru göstermek isterim.
    imageshack.us sitesine gir oradan resmi browse yazan yerden upload et . en alttan 3 . linki kopyala mt ye yapıştır

Hotlink for forums (1) yazan yeri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 PM ----------

eğer resim sahibinden.com da ise resmin üzerine sağ tıkla resim konumu kopyala de. getir mt ye yapıştır(grafik ekleye tıkla yukarıdan)

beceremedim en iyisi sayfayı sana versem

http://www.sahibinden.com/dusuk_fiya...XQQdisplayitem

sağol çok teşekkür ederim.ne dersin motor için 1500 tl çok mudur? herkez motor güzel ama parça sıkıntısı çekersin vaz geç diyolar.bu benim ilk motorum olacak aslında öğrenmek için alıyorum.

sağol çok teşekkür ederim.ne dersin motor için 1500 tl çok mudur? herkez motor güzel ama parça sıkıntısı çekersin vaz geç diyolar.bu benim ilk motorum olacak aslında öğrenmek için alıyorum.
    yani ben olsam almam. biraz beklerim para koyarım. yamaha xt125 alırım.3-4000lira arası

ama 1500liralık moto alacağım ve sadece kross olsun dersen al bu motoru. fakat dediği kadar temiz değilse alma . 2006 trafik çıkışlı ise kesinlikle alma çünkü o motor8000 km değildir. lastikleri değişmiş 8000 de kolay kolay değiştirmezler. iyice bak temizse al

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşlar sizin f5'in göğüs grenajlarını nereden bulabılırım ist içi??

burada bir kardeşimde var ve grenajları yok...
    sakal ve kafa var,
    sağ.sol göğüs yok...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

sana cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.bakalım yarın gidicez bakmaya,sanada haber veririm.tekrar teşekkür ederim sağolasın

sana cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.bakalım yarın gidicez bakmaya,sanada haber veririm.tekrar teşekkür ederim sağolasın
    rica ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:58 PM ----------

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizin f5'in göğüs grenajlarını nereden bulabılırım ist içi??

burada bir kardeşimde var ve grenajları yok...
    sakal ve kafa var,
    sağ.sol göğüs yok...
    çelik motor arora, ramzey,yuan bir de kuba motor satıyordu artık pek satmıyorlar fakat ellerinde yedek parça var bazısında. hepsine tel açıp fiyat sor istersen

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    araştırdık ve gogle dahıl hıcbır yerden bır yardım bulamadık
    bende dedım ona
    olmadı yarış grenajı alırız şasi ile oynar onu takarız dıye
    komple yarış grenajı 250cc lık ve 600rr için olanlar var 200,ila 250 lıra arasında
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araştırdık ve gogle dahıl hıcbır yerden bır yardım bulamadık
    bende dedım ona
    olmadı yarış grenajı alırız şasi ile oynar onu takarız dıye
    komple yarış grenajı 250cc lık ve 600rr için olanlar var 200,ila 250 lıra arasında
    ben mart ayında grenaj sormuştum mersinde vardı. far civarı hariç 200 liraydı kalmamış olabilir.

naked olarak ta biniyorlar. tipini önemsemezse çıkarsın farı bir yuvarlak far takılır fena olmaz

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Grenajlar o kadar pahalı değil bu motorlarda. Ben Rize de değişmiştim sağ grenajımı 20 TL vermiştim 1 yıl oldu !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Grenajlar o kadar pahalı değil bu motorlarda. Ben Rize de değişmiştim sağ grenajımı 20 TL vermiştim 1 yıl oldu !
    4 parça 2 sağ 2 sol 200 lira idi. hatta Hüseyin söylemişti bana.burada ben tek bir parçasına 70 lira fiyat almıştım. Hüseyinin 200 lira demesi hesaplı gelmişti.değişken snırım fiyatlar
    şimdi 40 lira olsa senin grenaj yaklaşık o fiyatlara denk geliyor 4 ü

cbr 125 e göre gerçekten ucuz grenajları

istanbuldan 2. el yuan arıyorum , varsa bana ulaşırsanız sevinirim arkadaşlar.

Motosikleti
    kuba-skyjet sj150-23
    arkadaşlar acil yardım istiyorum
    benim motor uzun yola çıktıgımda benzin bitmiş gibi istop ediyo 1dk snr basıyorum marşa çalışıyo.
    ve rolantide çalışırken gaz verdiğimde pır diyo biraz daha zorlasam yine istop ediuo.ne yapmam gerekiyo şimdiden tşkkürler.(kuba skyjet)

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler