Kaça verdin ; peşin mi Hyo gelior yani
Kaça verdin ; peşin mi Hyo gelior yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bende mondıal agk var skyjet 150 bir motorla takas etmek isteyen olursa üste para verebilirim bilginize tel:5443062870
Evet peşin+devir almak kaydıyla sattım.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
bu motorlar aynı cbr 125 e benziyor ve cbr den 25 cc daha büyük cbr den iyimidir sizce ben almayı düşünüyorumda çekişi ve gidişiyle
Bu motoru almayın kardeşim tavsiye etmem.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Fiyatına göre ideal bir motor !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende satmayı düşünüyorum aslında motor çok güzel hiç satmak istemiyorum ama malum :( acil para lazım.
Motorda bir iki ufak değişiklik var arka teker dişlisini iki diş küçüğü ile değiştirildi.
onun dışında tamamen orjinal.
Tekerler sıfır hatta şu anda serviste :D takılıyor akü sıfır. Bakımları tam ve düzenli olarak yapıldı. Yedek anahtarı var. üstünde ufak tefek çizikler var ama önemli bi çiziği yok. Arıza kaza ...v.b hiç bir sorunu yok. dediğim gibi acil para lazım resmini ekliyorum ayrıca şunu eklemem lazım üzgünüm ama formu sürekli takip edemiyorum yani buradan yazdığınız mesajlara çok geç cevap verebilirim 0554 297 51 96 telefonum.... Konyadayım düşünen varsa 2.200'e bırakacağım...
kardeş nptn yaa ben sıfırını 2.100e aldım o fiyata onu imkansız satamazsın
http://www.nebiogullari.com.tr/detay.asp?id=682
walla doğrudur hatta haklısın benim son fiyatlardan haberim yoktu 2006 yılında sıfır fiyatı 4.250 idi :D istersen bi araştır :D
tabi sıfırı şimdi 2100 ise hayırlıı uğurlu olsun :D napalım :( :( :(
ama altına vermem walla ben binerim :D :D
sonuç olarak : satılık diil :D ama illa alacam diyen olursa :D 2.200 :D oldumu şimdi :D
dip not : sakın ama sakın yalnış anlama ama konyada yok satışı :D sen onu antalyadan al buraya getir plakasını al arka teker dişlisini değiştir :D topla bakalım neyaptıı ????
ben yalvaçtan aldım konyada yok haklısın sen orda birine kaktırırsın yada kendin binersin nede olsa güzel motor.malımızdan bıkkınlıgımız yok
1. ay vadeli 2000 ytl motor için çok mu 6 ay hiç para ödemeyeceğim 1. ayda hepsini ödeyeceğim size göre nasıl iyi mi pahalı mı ??
[I][U][COLOR="Red"]VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER[/COLOR][/U][/I]
2009 un 3. ayı trfiğe çıkışlı yani 2. el
bu motor içinse kaçırma :D
evet iyi mi ya çok kararsız kaldım
vadeli ise o para iidir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
canım ibocan arkadaşım :D ÇOK İYİ OKU !!!!!!!!
1 - verdiiğin sitede fiyat her gün artıyor. ilk baktığımda 2.100 dü sonra 2.200 oldu şimdi ise 2.340 ayrıca SIFIR DEĞİLLLL 2007 ???
2- Bu makine plakalımı değilmi belli değil sen bide ona 300tl plaka ekle
3- Kdv dahil yada değil gibi bi ibarede yok hehehhe sen bide ona kdv ekle peşin peşin
bak naptı toplamda arada 1000 tlden daha fazla fark varmı ? yok mu ?
senden rica ediyorum benide burda insanları kandırıyormuşum gibi gösterme lütfen ??
Drumtores arkadaşım aldığım tekerler üstündeki ile aynı marka arka teker 95 ön teker 75 tl ayrıca DEL diye bir markanın da birebir aynı tekerleri var oda 10ar tl daha ucuz :(
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)