depo kapağı lazım arkadaşlar bana ya nerden bulurum.
depo kapağı lazım arkadaşlar bana ya nerden bulurum.
Umarım kazanırsın dostum =)
saol dostum ya ikiside olur inş.
Bu arada arakdaşlar boyum 1.88 bu motor altım da bisiklet gibi durmaz umarım.. =)
Durur :D .
.
.
.
.
.
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Offf ,pfff =(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:04 AM ----------
1 - 18 =)
2 - CBR'nin küçük durduğunu bende biliyorum da aynı boydamıymış bu yahu '(
3 - Amin dostum, bu sene tercih yapmıyacam çünkü yukarı da yazmıştım sebebini ama bilgimizi sınayalım =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:05 AM ----------
Dostum eğer senin motor ile SS'n varsa bir zahmet ekleyebilirmisin ya, üzüldüm gerçekten '(
benim yaş 15 boy 1.74 sizce nasıl olur bence süper olur
Hem kendin soruyorsun , hem kendin cevap veriyorsun xP
Ayrıca 15 yaşındasın daha boyun öyle kalırmı sanıyorsun ben 15 yaşında 1,65'tim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------
her türlü oyuncak oluyo yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:41 AM ----------
600F te bi fotom var.o yakışmış ama bulabilirsem atayım
Orgazma Dudak Büktürür
Aslında kötü durmuyor, özellikle 2. Fotoda çokta fena değilmiş...boy kilo tekrar söyleyebilirmisin 184 / ?
ya önemli olna sizce görünüm mü yoksa kurallı bir şekilde sürmek mi ilk önce motor aldığına veya alıcağına dua et sonrası zaten mükemmel
O zaman niye skyjet alıyorsun ? Git titan al aynı para daha sağlam ve parçaları daha çok bulunuyor, çok daha az harcıyor ?
Demek ki neymiş senin için de önemli olan görünüş ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------
Ayrıca kural diyorsun yaşın 15 git bir ehliyet al önce ;)
bir kere yaşımın 15 olması benim suçum değil şu an yaşım 15 olabilir ama ben şuanda idda ediyorum senden daha iyi motor kullanırım ve ayrıca benim için en iyi motor şu anda skyjet ve bu motordan vazgeçmem yok titan bilmemne onlar senin zevkin banane titandan ben zaten kuralına göre sürüyoum ve benim süreceğim yerde zaten hiç bir engel yok ne jandarma ne polis anladın mı dostum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 PM ----------
ve ayrıca motor senin altında düdük gibi kalır seçenek sana kalmış sen de ozaman skyjet alma sana cupper al şunku onlar daha geniş ve alcak ancak öle motorlar iyi durur sende zuahah
arkadaşlar slm
bu motorun yakıt konusunda bılgı almak ıstıyorum sıofır 1,999 satılıyor bu arada almak ıstıyorum başlangıc ıcın uygun mudur acaba şimdiden saol. sonucta motor bakarsdak bınerız değil mı
' ρĺىLĺk*
depo gırtlağına kadar dolarsa 10 litre alıyor ve eğer 5.viteste son gaz gidersen (120hızla- üzerine eğilirsen 140)otoyolda 300 km den fazla gidersin. şehiriçi sıradan kullanımda 350 gidersin . şehir içi gazı diplersen 250 den fazla gidersin. şehiriçi pintilik yaparsan 400 gidersin. şehirlerarası 70 km sabit hızla tek kişi yolculuk yaparsan 10 litreyle 450 km gidersin
kısaca km de min7,5kr-max 13kr arasında yakıyor tam olarak.
titan kullandım. cgl 125 kullandım .cbr 125 kullandım. kh 100 kullandım. tvs apache kullandım. bir de klasik 125 cc çinlileri kullandım agk 125 uag 125 gibi.+pejo filan
ben seviyorum bu motoru kim ne derse desin
ama cbr 125 in yanında sönüyor kusurlarından dolayı
bir ara yazayım sana bozulan parçaları
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)