o adam benim işte ekstra 2 yok hatta max. 1400 çıkar hahahahaaa
az kaldı alcam ama siz bilirsiniz piyasayı ondan soruyim tahminen ne zaman düşer 2 eller fiyat olarak yoksa alıyım mı hemen 1400 tl lik bişey
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 PM ----------
1400 e bulabilirmiyim bu cihazı peki
hahaaa dostum para olsa hemen ama yok daha kaskı cart ı curt u var onlara da para lazım ondan bi de canlısnıda gordüm cihazın tatlı duruo hosumada gitti
o işin makarası dostum tam istediğim gibi bu ondan bunu alcam kesin ama fiyat kafama takıldı düzgün bi makine tahminen kaç eder
hmm tamam dostum sağol yakın zamanda alıyorum bakalım hayırlısı
yaa herkes gece mi takılıyodemek sabah motor aksam netoh walaayaa az kaldı bende temiz bişey alcam çok z kaldı gerçekten bu arada üsteki bi arkimizin mmesajında benim adıma bişey demiş hemen cevaplıyım ben daha motor almadım sadece tanıklık ettim gerçekten çok uzun yol yapılabiliyo yani çin malı diye hemen dışlamayın acaba tr malı olsa herkes alcakmıydı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 AM ----------
yhaaa hiç msn de görünmüyon da ondan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 AM ----------
benim babam polis olduğu için tayini erzincana çıktı bu yüzden bizde arabayla erzincandan burdura çok kez gittiğimiz oldu 24 saat sürüyodu ennn fazla bazen duraklıyoduk bi yerde bazen basıp gidiyodukk
Arkadaşım zaten altımda araba var o sorun değiL yani tabana kuvvet yapmıyorum kafanı yorma sadece zevk olduğu için ucuz bir motor arıyorum ;) Motor almak için de 6 saatlik yola gitmem benim keyfim ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:01 AM ----------
Ne bileyim yukarı da almış gibi konuşmuşsun da o yüzden böyle bir şey yazdım ;)
nerdeeeeeeeinş. ama alcam ya şu sbs denen illet bi geçsinNe bileyim yukarı da almış gibi konuşmuşsun da o yüzden böyle bir şey yazdım
Çok büyütme öncelikli hedefin SBS Ardından motor olsun; Motor için çok fırsatın olacak hatta ileri de sıkılacaksın ama okuL öyle değil =)
Bende hemen cevabımı yazıyım bi kere rahatsız etmessin zaten burası bilgi ver çözüm kaynağı olan bi topic gelelim feyizoğluna bana göre güvenilir biraz araştırdım daha olmadı sitesinden aldığım numarayı ara feyizoğlunun numarası
(212) 220 3 555
valla kask takarken gözlük takanlara pek ratlamadım ama takılabilirmi tam da bilmiyorum kapalı kask yani çeneden kask alırsan sorun olabilir biraz ama takanlarda vardır yani belkide ona göre kask üreten vardım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
kuşkusuz ilk hedefim sbs zaten ilk sınavdan 452,033 almıştım inş. bu sene böle olur nazar değmesin
İnş dostum o yazıyı kazara buraya kopyaladım başka bir yere atıcaktım yine de sağol sorunun cevabı için =)
Hadi bakalım inş =)
hmm ii bakalım bende askeri lise sonuçlarını bekliyom ama kazanırsam....
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)