Ne alacaksın BY Mükemmel
Ne alacaksın BY Mükemmel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bilmiyorum Doğanım, daha bişey için karar vermedim.Hele bir satalım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
meraba arkadaşlar buraya yeni üye oldum. bende bu tarz motorları seviyorum ve almayı düşünüyorum. şu anda bunların 2. el fiyatları nerelerde acaba ? bi tanıdıkda var 1.500 ytl istiyo ama piyasayı bilmiyorum sizin önerileriniz i alabilirmiyim şimdiden cvplarınız için teşekkür ederim. motorun resmini koyuyorum.
ayrıca bildiğiniz temiz ve bundan daha düşük fiyatta olan motorlar da varsa tavsiye ederseniz çok makbule geçer
Motorun temiz kullanımına göre ve düşük km sine göre 1500 TL normaldir arkadaşım!
sahibinden.com da her türlüsü mevcut
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motorun km si 10000 civarı. ama motoru biraz hor kullanıyolar yinede bi araştırmak lazım galiba
yani kullanırken sert ve kötü kullanılıyo ayrıca egzoz orjinal değil değiştirilmiş abort eksoz kapaklı istersen açıyon istersen kapatıyon sesi gerçekten çok güzel çıkıyo ama
arkadaşlar size bi kaç sorum daha olacak. eski sayfalara falan şöyle bi göz gezdirdimde bazı arkadaşlar 150 160 hatta 180 yaptıranı bile olmuş. bunları bazı değişiklikler sayesinde başarmışlar. acaba değiştirdikleri parçaları tam olarak öğrenebilirmiyiz ismini markasını falan? ayrıca fiyatlarını da. bende çok hız tuttukunuyumda
Önceki sayfalarda ararsan bulabilirsin arkadaşım!
Huceyn arkadaşımıza sor sen o ucuruyodu motorunu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bi motor buldum önden hafif kazalı ön granajlar komple ve gösterge paneli komple ha bide far lazım tabi ne kadar bilginiz varmı motor arora ks-150
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
evet kardeş bakalım granajlar gözümü korkutuyo ya :D
buna benzemesi için gösterge paneli ve bitane yuvarlak far yeterli bence aslında öyle bişeyde yapılabilir mantıklı
Orgazma Dudak Büktürür
olmazsa sen dediklerini senin f5 e yap granajlarıda ben alıyım senden :D
eyw. kardeş söylemen bile yeter ben o motoru hala değerlendiriyorum kafamda fiyattan biraz daha kırsa riske giricem bana şu aralar uğraşmaya değil binmeye lazım motor uğraşmayı severim ama şu aralar zor
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)