Aga satar satmaz Hyo alıyorum Anneciğimi iKNa ettim sonunda
VaLLa ciddiyim; Müşteri ayarlayalım verelim motoru birisine
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Eyvallah kardeşim.. Sağolasın... Seni seviyorum...
Paşam ilanımı da göndereyim sana
http://www.sahibinden.com/karadeniz_...XQQdisplayitem
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selamın aleykum arkadaslar aranza yenı katıldım bendede uzun zamandır yuan var ama su aralar bır proplemle karsılastımm yaklasık olarak 1 aydır cozemıyoruz ustalar bıle hayretler ıcerısınde motor 8 bın devırdekesıklık yapıo bı yardımcı olursanız cook sevınırım
Daha detaylı anlatırsan çözüm bulunacaktır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evt beyler bnmde motorumda bi arza var :( daha dorusu arzamı bilmiyorum motor durduğu yerde tüm viteslere geçiyor ama 80 le giderken son vitese geçmiyor sizce sebebi ne olabilir bunun
yağı değişti zaten bakımda sanırım vites dişlileri bozuk
selam arkadaslar.
cok sükür geri geldim; memleket gibisi varmı yaw???
iyi dilekleriniz icin de tesekkur ederim..
gelir gelmez bayramin 1. gunu motoruma atladim ve hemmmen kaza yaptim
ustelik yola firlayan zavalli bir köpege carptım; hayvancagiz öldü. mubarek bayram gunu katil zanlısı oldum iyi mi??....
siz siz olun motorla hic biyere kask takmadan gitmeyin arkadaslar; eger başlık başımda olmasa idi benim sonum da belki o köpek gibi olabilirdi.. işte tehlikenin nerden gelecegi belli olmuyor..
(bu arada; carptıgım 2. köpekti bu, hatta daha once bir de kedicige carpmıstım. ustelik bunların hepsi son 1 ay icinde oldu.. Allah sonumuzu hayır etsin. )
görüsmek uzere. iyi aksamlar.
Hayvanlara karsı bi zaafın var heralde Geçmöiş olsun..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
geçmiş olsun reo... Allah beterinden sakLaısın...
Ama heryerde yazma... HayvanLarı Koruma derneğinden biriLeri çıkıp yakana yapışabiLir
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
abi ben onların yakasına yapısacam:
hayvanlar cılgın gibi önüme atladılar hepsi. benim canım can degil mi yaw?? motorun da biir suru parcası kırıldı: ayna sinyal vs.
zaten bu gidisle sokakta sahipsiz hayvan kalmayacak, bana da madalya falan takacaklar
selamlar herkese.
geçmiş olsun reobenimde önüme bugün akşam dersaneden gelirken ÇEVRE YOLUNDA SOL ŞERİTTEN VE TERS YÖNE DOĞRU gelen bi bisikletli hayvan çıktı.allah korudu.110 km nin üstündeydi hızım.
bi satamadım benim motoru yaaa 1800 330 km de cok kişi arıyo ama boş hayırlısı bakalım
VaLLa Çin mallarını satmak baya zor.. Ya cok düşük fiyatavereceksin ya da baya bekleyeceksin.. Ben 5000 km de 1200 e satmıstım..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)