Grenajların fiyatı 15-20 YTL den satılıor... Öyle cok pahalı değil ama bulması mesele... Benim motorun sağ tarafına almıstım ben ; 10 YTL vermiştim.. Rize de..
Grenajların fiyatı 15-20 YTL den satılıor... Öyle cok pahalı değil ama bulması mesele... Benim motorun sağ tarafına almıstım ben ; 10 YTL vermiştim.. Rize de..
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
10 YTL mi ? bilseydim.. rizeden sipariş ederdim yaw.. hiç eskilerle uğraşmazdım ..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
arkadaşlar o motorun bide gösterge kısmı arızalı devir ile km saatinin fiyatını bilen varmı
lifan 100
Ama daha bulunmaz Rize de.. Çelik servisi kapandı... adam artık uğrasamam deyip kapadı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tetikçi ıspartada buLabiLeceğini sanmıyorum.. ön konsolu, saati kompLe mi değiştireceksin ? yoksa sadece ibre mi değişecek ?
sadece ibreler
lifan 100
ben dewir saaatini yaptırmıştım.. yanLış hatırlamıyorsam 2. eline 20 TL verdim..
selam arkadaslar.
son zamanlar pek yazamiyorum ama yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum.
simdilerde kanada dayim...
burasi kis memleketi oldugu halde motorsiklet kullanimi yaygin. ustelik motorlar da cok ucuz: mesela suzuki gsxr1000 fiyati 9900dolar hem de 72 ay taksitle
burada hemen bizim motorlari arastirdim tabi, ama izine rastlayamadim. zaten adamlarin hayat standardi oldukca yuksek 600dolarlik motora kim biner burda...
biraz motoruma aksesuar falan alayim dedim ama bize uygun pek bisey bulamadim. yedek parca falan bulabilseydim cok iyi olurdu: aslinda ben honda cbr150 parcasi falan bulabilir miyim diye dusunmustum ama yok.. dedim ya ufak seylere pek ragbet yok burda
bu arada benim de devir gostergem en son buraya gelmeden once bozulmustu, alt taraftaki grenajin da sasiye baglandigi yerde catlak olusmustu. donunce onlara bakacam. bir de yeni silindir alacam motora:200cc. ve sonra ben de Huseyin gibi ucacam
merak edenler icin motoru buyultmenin 2 yolu var arkadaslar;
1. yontem silindirinizi rektefiye ederek ic capini genisletmek ve yeni alacaginiz 200cc pistona uygun hale getirmek; hepsi bu. ancak bu yontemde silindirinizin et kalinligi azalacagi icin biraz riskli, motorunuz cabuk hararet yapabilir.
2. yontemde ise pistonu ile beraber komple yeni bir silindir (200cc) aliyorsunuz motorunuza ve bunu monte ediyorsunuz, ancak bu silindir direk montaja uygun degil, silindirin alt tarafindan baglanti yapilacak olan karter civarinda torna islemi gerekiyor fakat cok kompleks bir islem degil ustelik de istediginiz zaman eski 150cc silindirinizi tekrar takabiliyorsunuz...
yaw huceyn bizim burda komple gostergeye 150ytl demislerdi eger fiyat farki varsa mersinden alalim be. sana zahmet bi sorar misin???
demek kullanici adini da degistirdin ha, aman baska yerini degistirme kardesim
bu arada cakalaz ne haber nasilsin gormeyeli??? bizim antep ekibinden haber var mi???
gorusmek uzere.
kendinize iyi bakin.
mektup gibi oldu yaw
Eyvallah aga.. Sağolasın... Kanada ya selamlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bu motoru düşünenler için bende satıyorum
yeşil yuan 2250 ytl fiyatta yardımcı olurum
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
reo üstadım Allaha emanet ol kardeşim. Gaziantep ekibi sen sağol oldu. Salton işten güçten uğramaz ben yani (cycle27) ise ondan kalır yanım yok. Siteye fazla giremiyorum bu aralar. Bu arada bende satacam motorumu ama ailevi neden den dolayı ailem ısrarla araba diyor bende motosiklet düşünüyorumda ben sadece kendimi düşünüyorum. Motosiklete en fazla iki kiş biniyor arabaya ise bir aile. Bir düğün cenaze filan olduğunda rezil oluyorlar. Bu yüzden çok sevdiğim ama satmaya ailem için mecbur olduğum kınalı kuzumu bende satılığa çıkarıcam. Hepiniz aeo sağlıcakla kalın.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
Benim DüLdüLü Sattım ArkadaşLar... Affyondan GeLen bi Arkadaş aLdı... 1.300 TL'ye verdim... Asker için harçLık oLur artık... :(
Çok Sevindim diyemiyorum.... Ama HayırLısı oLsun... Azcık yürüyeLim.. AyakLarımız açıLır
hayırlısı olsun
lifan 100
EywaLLah sağoLasın.. Umarım hayırLı oLur.. Alışmıştım ama.. Kış da geLdi.. AskerLik te geLdi.. Ramazan bitti.. yetişeceğim bi yerde kaLmadı
motor macerası yaşadm araba gibisi yok valla ama araba olursa motorculara özellikle yol vericem
Herkesin ramazan bayramı şimdiden mübarek olsun..
Bayramda memleketteyim yazamam dieşimdi yazayım dedim..
Herkesin Ramazan Bayramı MÜBAREK olsun...
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
kanadaya selamlar.hocam mersinde gösterge 90 ytl.200cc için 2. yöntem çok daha iyi olur.arkadaşlarada söyleyelim burdan
seninde kardeşim.hatta tüm islam aleminin mübarek olsun
ya bırak şimdi.çakma motorcukardeş oldum olası 4 tekeri sevmem.sağ tarafım felç gibi hissediyorum.ne demişler iki tekerim çok şekerim
hayırlısı olsun kardeşim
sanırım ben tek adam olduğum için araba istemiyorum
Hüso ; Şu benim motoru bi satak da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bEN 3000 e vereeğim be kardeşim neresi cok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)