[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Ben ikinci el al daha mantıklı olur görüşlerine katılmıyorum.Sonuçta 2.nci el alıp bi dolu problemle karşılaşan arkadaşlar gördük.Ha kişinin bütçesi kısıtlıysa ona diyecek sözüm yok.
Çünkü zaten hassas motorlara biniyoruz, daha önceki sahibi motoru kötü şekilde kullandıysa bu bi şekilde size yansıyor.Düzgün rodaj, düzenli bakım ve dikkatli kullanım sonucunda bu motora uzun zaman binmek mümkün.Ben geçen yıl 2700 ytl ye aldım bu motoru ve hiçbir şekilde cebimden para harcamadım.İkinci elide değerli 2500 ytl veren arkadaşlarda oldu, ancak satmayı düşünmediğim için kabul etmedim.Ama motorun görüntüsü de sıfırından farksız
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
@@@@@Mükemmel :
AGa motor asfaltta giderken gaz kesiyoo ; sonra yemiyoo ; daha sonmra stop ediyoo.. Neden acabaa ???
Yarım saat oldu asfaltta 100 iLe tır solluyorum bi gaz kesildi makasta kaldım... az daha tahtalı köyden yer ayırtıyodum wala
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir önceki sayfada gaz teli koptu değiştirdim demişsin, sakın onla alakalı bi problem olmasın...
ONLa alakalı deil sanırım.. gaz telinde problem yok gibi.. Bu farklLı.. yolda giderken bi anda gaz kesiyoo motor .. SONRA SToP EdİYOO
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
krankla ilgili bi problem olabilir başka bir arkadaşta aynı sorun yapmış motor servis te krank deişçek demişler
arkadaslar thunder 150 kimilerine göre kopya olarak nitelendirile bilir bende bu motordan kullandım düşük viteslerde titreşim hat safhada ufak oynamalarla düzelebilir motoru cok düz ve kolay .kolay sorun cıkarmıyor zincir şaseye sürtüp yada vurup cok ses yapıyor frenleri cok iyi disk + hidrolik motorun hızlanması ıyı www.süratmotor.com.tr anahtar teslim 3000 ytl ye satıyorlar kampanyadaymış motorun ikinci eli pek yok yedek parça sıkıntısı yok granajları sökmeden parça degiştirmek zor orjinel bujileri ve aynaları kalitesiz maksimum 130 km rahat yapar dişli sayısı ve zincir takımı degişirse 170 yapması içten degil 4 zamanlı motoru + sı direksiyon turu zayıf.ustundeki yapiştırmalar filan temizlendigi ve motorla oynandıgı zaman sizi çok kıskanacaklar derbi+cbr hak getire oyuncak gibi oynarsınız.
arkadaşlar ; motorumu bi bakım yaptırdım bugn ! karbüratör hava filtresi temizlendi.. daha eski sorunu yapmadı.. halaa denemedeyim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm beyler size birşey soricim bu celik motor thunder 150--- yuan kuba veya ramzey tiplerı aynı ama iç malzemelerı farklımı yoksa hepsı aynı fabrıkadan cıkıo satıcılar ustlerıne etıketlerını basıp satıyorlarmı. sormak ıstedıgım sey hepsının saglamlıkları aynımı
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
@kalyo
Arkadaşımızın söyledikleri tamamıyla doğru.Çünkü motorunda cc yükseltme gibi ufak tefek oynamalar var.Bu sayede o hızları görüyor...
:@ emrah ;
aga kalın lastik takcam arka ya.. 110 Luk DuRo düşünüyorum ; biliyosun org lastikte yol tutuşu sıfır
aga bi yardım cı ol bilgin warsa ; nerden bulcam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kalyo arkadaşım bu motorlar çok zorlarsan 140 görüyor zaten. oynama yaparsan motorla 170 km/h görmesi içten bile değil.Ancak bu eskisinden daha da tehlikeli yapıyor durumu. sebebi motorların lastik hamuru çok sert.özellikle arka teker. asfaltta sekme yapıyor mm düzeyde olsada. bu benim gezilere giderken arkadan gelen arkadaşların söylediği ki; bu motordan bizim gurupta 4 kullanıcı arkadaş var. hepsinde de aynı. 140km/h süratlere çıkıldığında teker sekmelerinden dolayı yol tutuşu yok denecek kadar azalıyor. bu durumda kullanıcı için çok tehlikeli olabiliyor farkında olmasada. O yüzden sürat zaten felakettir. ancak bu motorlarda intihar olacaktır.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Sitemizin lastik danışma hattı kuruldu.Burdan bilgi alabilirsin....
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...sma-hatti.html
oNu gördüm zatten
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selamlar herkese
ya arkadaslar ben de bu aralar almayı düsünüyordum bu motordan bi tane ama nedense her bayide sadece sarı veya yesil renkleri var. bazı bayilerde de hic yok. ben ise kırmızı düsünüyordum (siyah da olabilir).
neden boyle oluyor arkadaslar? yoksa motorun devamı gelmiyor mu? ben aylardan beri bekliyordum biraz ekonomik durumum duzelsin de alayım diye.
ama boyle olunca moralim bozuldu biraz.
bu arada; antepliyim ve iskenderunda yasıyorum.
selamlar herkese.
Kardeşş ; her bayi de derken oralarda sanırım.. ÇüNKü TRabzon ve Rize-FındıkLı da siyah ve kırmızıları mevcut... Ben sarı sından kuLLanıyorum ; en güzel rengi bence sarı bi bak istersen yeşile tamam ama sarısı ii walaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bu modelde ağırlıklı olarak sarı ve yeşil renkler getirildi.Ancak kırmızı, siyah ve alev kırmızısı renkleri de mevcut.Herhalde sipariş üzerine sana temin edicek bayiler bulabilirsin...
tesekkurler arkadaslar.
umarım By mükemmel arkadasın dedigi gibi olur ve en kısa zamanda burada gorusuruz.
selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)