Erhan 'ın sattığı fiyat 8 000 YTL.. O parayı verecek adam satılmaz mı 6 ya al 8 e sat
Erhan 'ın sattığı fiyat 8 000 YTL.. O parayı verecek adam satılmaz mı 6 ya al 8 e sat
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkdaşlar uzun süredir bazı nedenlerden ötürü giremiyodum görüşmeyeli nasılsınız
size bir sorum olacak bende motorum da huceyn kardeşimiz gibi 160-170 görmek istiyorum bununformulü nedir beni aydınlatırsanız sevinirim
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
HoşgeLdin seLçuk,
160 - 170 nasıL görüLür ? Huceyn e sormak Lazım
Ama topic biras durgun bu araLar.. geLip giden yok
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
geldim beyler.
Hoş geLdin
OLum niye adını deiştin sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mrb arkdaşlar ben aranıza yeni katıldım herkese slm turuncu arkdaşamızada geçmiş olsun dileklerimi iletirim
GİDİŞİME YOLLAR DURUŞUMA KIZLAR HASTA ŞEKERİM:P:cherry::bounce::cat:
arkadaşlar motoru düşünen varsa bu fiyata satıyorum 0 km
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
arkadaslar merhaba benim mondial 100 km marka motorum var motorumla en fazla 123 km yol yaptım hiç kontağı kapatmadan nerdeyse motor yanacaktı.. şimdi motorumu değiştirmek istiyorum. yuan 150-23 çok hoşuma gitti almak istiyorum ama birşeyi çok merak ediyorum. konuyu 69. sayfasına kadar okudum :D ama hiç kimse yazmamış yada benim dikkatimden kaçtı yuan 150-23 ile kontağı hiç kapatmadan ne kadar yol yapılabilir motoru zorlamadan tabiki...
kullanan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim...
waLLa ben hep şehir içi kuLLanıyorum..
hiç uzun yoLa gitmedim.. ama giden vardır heraLde ?
kardeş şu gezi yazılarına bakarsan cevabı bulabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...bol-resim.html
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...a-1000-km.html
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
arkadaşlar bu motordan ıspartada 2. el satan var farın olduğu grenajlar ve ayak freninin yanındaki grenaj kırık 1300 ytl istiyo sizce iyimi grenaj masrafı ne kadar tutar
lifan 100
mrb arkdaşlar bn aranıza yeni katıldım skyjet 150-23 racing motorum var çok memnunum arka dişliyi de değiştirdim hem titreme hemde hızı değişti örneğin 3. viteste 110 km/h yapabiliiyorum ama 4.viteste10-130 5. vitesi saymaya gerek yok çünkü motor bağırmıyo ama gitmioda çekişi biraz düştü tabi motor sonradan açıo gibi video eklemeyi öğrenebilirsem eklerim hepiniz sağlıcakla kalın görüşmek üzere
abi üst tarafdaki isimlere nden beni eklemediniz ya:D
GİDİŞİME YOLLAR DURUŞUMA KIZLAR HASTA ŞEKERİM:P:cherry::bounce::cat:
Arkadaşlar bi arkadaşımızın satılık motoru var.. Henüz 5000 km olmamışş Sarı renkli.. İstanbul da.. İLanını da bugğn yarın koyacağız...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
fiyat fena değiL... ama motora iyice bakman lzım, Yeni grenaj almaya kalkarsan baya pahalıya gelir, zaten biraz da zor bulunuyor. benimkinde de kırıklar vardı, sanayide tamponcuya yaptırdım. 30 TL falan verdim. istersenn sen de bi tamponcuya sor ne kadar tutar falan diye. Ama kırıklar baya kötüyse bi de boya isteyebilir ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)