ilgiLenenler için....
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
benim düldülü satıyorummm...
ilgiLenenler için....
http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
benim düldülü satıyorummm...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Ahh baba ahhhhh yaktın beni varya... Bu motoru ben alırdım sıkı bi pazarlıkla demi ramazan abi. offf zaten şans olsaydı bizde kız doğardık.. inş satarsın....
bde senn canın sankı hyo falan cekmiş olmasın ramazan abi ss büyütmek isteğini askerlikle karıstırıp satmayasın... yazdıgımı bende anlamadım ama neyse
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
cok iyi b ir teklif vermiş arkadaş yabvancıya gitmesin diyor ama iskenderundan motorun gelmesi biraz zor ben gidip alamam ordan kargo 300 400 tutar ben karar verdim ist de bi kaç yerde var 1000 ytl peşin 1500 taksitle sıfır almak
sen sıfır mı almıştın
hayır ben 2. el aldım.. ama çok bakımsız dı.. masraf yaptım bayaa.. orya da yazdım.. ayarlarını daha geçtiğimiz pazar (24.08.2008) yaptırdım.. Satışı da hemen vericem alacak olana.. motor benim stüme.. bakaLım.. HayırLısı.. OLursa oLur.. oLmassa askerden gelinceye kadar bekler beni..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
ii paraya almıssın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Güzel Motor Cbr125 e benziyo Alanlara hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler .....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
cok iyi almışsın, şanslıymışsın, hayırlı olsun...
O arkadaşın CBR'a benzettiği motorun hangisi olduğunu ben de anlayamadım.sen hyodanmı bahsedıosun.cbr125e benziyo die.yoksa benmi yablıs anladım.HYO cbr HYO cbr çok benziolar birbirine haklısın çok hakılısın...:pr
Arkadaşlar anlamicaak ne var... Yuan dan bahsediyo tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Beyler bugün gözümn önünde kaza oldu.motor markasını çözemedim çünkü modifiye için boyatmış sanırım..
sırf yeşildi motor. adam gazı kapadı sanayinin içinde son gaz asıldı gidiodu bende büfeye yemak yemeye gidiyodum.
Motorlu genç tam caddeye geldi hızlıydı soldanda kamyon gelıodu ama son anda gördü frenlere asıldı galıba baya ama durmadı çok hızlıydı kamyon buna bi çarptı motor bi tarafa gitti gençte zaten motordan düşünce kamyonun ön tekerinin önüne düştü.. ayagını ezdiğini gördüm.
kamyonda bayagı hızlıydı 20 metrede falan durabıldı zaten hemen ambulans falan cagırdık.oğlan bayıldı kan içinde çok kötü bi ortamdı..
yani dmek istediğim altınızdakı makınayı çok seviyo olabılırsınız hızda yapın ama dikkat edin çok kötü bişeydi ya.hala gözümde canlanıo olay..
gence bişey olmusmudur acaba ambulans ekiplari ayagı kırık falan dediler ama..
çok dikkatli olun..
kasksız montsuz vs korumasız binmeyelim düştün mü bikere yara alma şansın %90 ARKADAŞLAR UNUTMAYIN "" HİÇ KİMSEYE HAVA ATACAGIM DİYE KENDİ HAYATINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN""
Dün bi arkadaşım Mersin'den gelmiş ; maLum okul baslıyor uLan AHMOş ne bu haL dedim ; scooterdan düştüm dedi Hani korumalar ; hayatımda ilk kez kask taktım işe yaradı dedi Yani baska hiç bişi yoktu üstünde !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kask ı denemelik ara sıra takıyorum kafada agırlık oluşturuyor bayagı böyle boynu geri cekince yük boyna ne biçim biniyor
100. mesajımı buraya yazıorum allah kabul etsin
Daha nice msj lara.. fazla katılımcı olamıyorum iş nedeniyle ama 3 yada 100 msj idare eder..
Mesaj önemLi değiL öNemLi olan ne kadar bilgi edindin 3 ayda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)