Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
kardeşim okul kampanyasına katılmanı isterdim ama sağlık olsun bundan sonraki ilk toplantımızda seninle bende tanışmak isterim bende GAZİANTEP mt'ye yeni katıldım geçen cuma toplantı vardı orda herkesle tanıştım pazar günüde zaten okul boyamaya gittik.bu arada motor kaç model birde şu kaskı alabilseymişsin tam olacakmış
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
bu topic yine sustu yaa... motoruna yeni bişeyler yapanlar yok mu ? en iyisi ben bu akşam yada ayrın bi kaç resmini çekeyim de. .eski halini ve yeni halini koyayım..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
COK İYİ ALMIŞSIN KARDEŞ... ADAM HERALDE SAHİBİNDEN.COM U FALAN BİLMİYO O YÜZDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ...
YADA NEDEN O KADAR UCUZA VERMİŞ ? KM Sİ YÜKSEK DİYEMİ ACABA ?
BİDE comet almadın dimi, belki yazarken yanlışlık yapmışsındır "R" modelini aldın racing tipli olanını dimi ?
resim eklersen seviniriz...
Allah kaza bela vermesin...
kimsede ses soluk yok nerde bu millet
slm birader bnde bu motorlardan yada aynı görünşlü yuan yada arora almayı düşünüorum cin malları sakat cook sorun cıkarıo diolar ne zmndan beri kullanıon motor kac kmde memnun musun şimdiden cv için saol
birader sende varmı bu motordan kullanısı faln nsl 7bin deviri gecınce cokk sarsılıo diolar
Sarsılmıyor ; Titriyor ; seslülitin warsa sanslısın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
selam arkadaslar.
uzun bi aradan sonra nihayet yazabildim.
görmeyeli nasılsınız??
topicin agır topları biraz dagılmış gibi
yine de cakalaz gibi vefalı arkadasları burda görmek sevindirici.
ben de motoruma biniyorum hala. ufak problemler zaman zaman oluyor; ama motorun makinesi frenleri gayet iyi durumda. fakat ben fazla vakit bulamıyorum, motorum hala 5000 km lerde
eylül ayı içerisinde de Kanada ya gidiyorum.
eger isteyen arkadas olursa benim motoru satabilirim, bizden birisi olursa cok da ucuza veririm (noter satısını hemen vermek sartıyla) ...
görüsmek üzere. kendinize iyi bakın.
Herkese s.a... nasılsınız kardeşlerim abilerim. uzun bi aradan sonra yinede buradayım..baya çoşmuş burasu baksanıza hyolar falan geziyo topicte..
Flaytrack kardeşim bak sana makina çıktı reo abimiz satıomus alırsın artık onu ucuzada vercek bak kaçırma Zaten iskenderunda yakın sana
Neyse fazla yazdım yine..
Kemalettin kardeşim motorun hayırlı olsun..Allah kaza bela göstermesin..
birbirimizi tanımasakta buradakı kardeşliğimiz yeter...
HALA motorsuzum
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
alacak olanlara tavsiyem ön dişlisini büyütmesi olacaktır.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Bişey sorcam ben şimdi motoru alcam ama ehliyet yok..Ruhsatta benim üstüme olmasını istiom..Sorun çıkartırmı bu durum bana..
motor alıyo olsam.. 19 a girmeme günler kaldı. bde...
Bence ehliyetini cebine koy ondan sonra motor al kardeş. Neden dersen trafik bir yakalarsa motorunu elinden alıp bağlar ve epeyde bir ceza yazar. Her şey dahil sanırsam 1000 ytl buluyor ceza. 1000 ytl ceza yemek mi her seferinde yoksa bir kere 300-400 ytl verip ehliyetini cebine koyup rahat rahat gezmek mi istersin.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
BEN bu soruyu bi motor denk gelirde alacak olursam die sormuştum..
Ehliyet almama az kaldı..ehliyetsiz binmem zaten olurda motor alırsam evde durur ehliyet bekler...
Zeten ne zaman izmirde taksiyle trafiğe cıksak polis durduruyo.ama nedense hiç biri ehliyet sormadı.. Büyükmü gösterıom nedir
ehliyeti alayımda hepsi olacak inşşşş.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)