Ben olsaydım ; Bu topic haftada 1 kez mi güncellenirdi bee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Fiyat Artışı Devam Ediyorrr... http://www.sahibinden.com/racing_tut...XQQdisplayitem
2.000 oLan motorLarımız.. 2.300 ve şimdi de 2.700 oLmuş ArkadaşLar.. Zam geLdi diye seviniyorum ya.. miLLet beni dövecek
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
başta ben dalabilirim sana peki neden yükseliyo onu anlamadım nebiogulları neden 600 ytl lik bi indirim yaptı bunuda anlamış degilim ist deki motorlar 2700 dü 2500 e indirdim inş. yüksek fiyat cekmezler
ben de biLmiyorum... Ama Sezon sonu ? miLLet eLLeirndekini çıkartmaya çalışıyo kampanya yapıyo indirim yapıyo.. bunLAr 2. defadır fiyat yükseltiyorlar... sanırım tutuldu... ve nasılsa talep var diye arttırıyorLAr... ee biz de seviniyoruz.. motorumuzu nfiyatı artıyor diye ALmayanLar kafasını taşLara vursun artık
iyi de alamayanlar vursun kafasını ya almak isteyipde alamayanlar var bide onlar ne yapsın örnek ben agustos sonunu beklemek zorundayım
arkadaşlar mersindede 3.400 şuan.inanın motor çok güzel.ben cbr de kullanıyorum.aralarındaki fark titreşim ki cbr de titriyo.sadece biraz daha az...bide su soğutmalı olması....ayrıca bu motorlar daha iyi hızlanıyo cbr den bizzat dün denedim.ben f5i kullandım arkadaş cbr ı.f5 geçti.ve yakın zamanda antalyada 3.200 olacak bu motor haberiniz olsun
Orgazma Dudak Büktürür
huceyn azından baL damLıyorr.. ben de az durumu düzeLtip şu dişLiLerLe iLgili oLayı da haLLettim mi... sanırım tadından yenmez dedikLeri oLay gerçekLeşecek... geçmiş saygalarda var sanırım ama.. yine senle paslaşırım.. fikir alışverişi yaparıs dimi ? şimdilik bu kadar.. hayırlı geceler..
Hüso sen satsana motoru burda cok isteyen birine ; Ucuzdan
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla satmayı düşünüyorum.ama cbr yi satabilirmbugün eskiden cbr kullanmış bi arkadaş geldi.22 yaşında güvenlik görevlisi.ya hüso sat bunu dedi.2400 wereyim dedi.olm git sıfır al dedim.ya ben alsam sıfır egzos yok,lastik yok,rodaj yok..sat olm ya falan yaptı..de get lan dedim.satmıyorum arkadaşım...hyo alırsam satarım anca600lük alırsam yine satmam
kullanan az olm.biz napalım
walla kardeşim fazla beqlentin olmasın dişliyi büyütünce çünkü çekiş gerçekten düşüyo
yok la..arkadaş kaza yaptı arkadan vurmuşlar oda yaptırmıyo
Orgazma Dudak Büktürür
kemalettin hayırlı uğurlu olsun. Yeni gördüm bak çok sevindim Allah kaza bela vermesin. Amannn diyeyim kardeş motora alışana kadar gaza yumuşak yumuşak dokun, üzme bizleri Allah esirgesin.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
abiLer dün akşam tamirciye gittim.. ön gösterge camının olduu bölümü falan deiştirdim.. benim devir saaati çalışmıyordu ona da baktırdım.. devir saati deişecek dedi.. elindede yokmuş.. sibop ayarı, karbüratör ayarı felan yapılacak dedi.. canım sıkıldı.. Akşam satmaya karar verdim.. sabahleyin motora bindim işe gelirken acayip rahat hissettim kendimi... bi de az önce markete gittim.. benim düldül kız gibi yatıyor binanın önünde... duruşu yeter yaa dedim içimden... Kafam karıştı yaa.. ne acayip bişey bu motosiklete binmek... ama yine iyi bi fiyat veren olursa satacam sahibinden.com a ilanı verdim
valla hemşerim çok iyi fiyata almışsın motoru nolan kask+mont+eldiven çok fiyat km'side çok fazla değil bu arada kaç model ve anteptenmi aldın yoksa başka şehirdenmi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela ceza vermesin tekerin yere düz bassın
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)