firmaların cıkarttıgı aynı motorlar arasında grenaj farkı mı var acaba yoksa aynımı arora nın modeli daha bi şişkin geldi bana
firmaların cıkarttıgı aynı motorlar arasında grenaj farkı mı var acaba yoksa aynımı arora nın modeli daha bi şişkin geldi bana
yok canm yok Hepsi aynı ; RAMZEY le Arora yı Samsun'da karsılastırmıstım Aynıydı valla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
eski baktıgım arora vardı dükkanda demek gözüme büyük geldi yarın sabah bi skyjet daha sormaya gidicem sabahtan bakalım o en son kaça bırakıcak
3520 olmus fiyatı biraz beygir gücü düşük değilmi
Neyin fiyatı 3250 olmus... Antalya da sıfırı ; 2300 YTL imiş bee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ewet... Sıfır fiyatı 2,300 AntaLyada... Geçengün gördüm dükkanın önünden geçerken
BU arada Ben Arora Kuullanıyorum.. grenaj farkı yok.. aynı..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Burada (Sivas) SKYJET sordum. o markayı getiren firma iflas etti dedi. Artık gelmiyormuş. Bilgisi olan var mı?? birde bu motorları getiren 3-5 firma var. Motorların hepsi aynı özelliklere mi sahip ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Evet arkadaşım Hepsi aynı özellikte renk farkları var sadece Hiç birinin daha Sıvı soğutmalı olanını duymadım
Bu arada burda bilgi paylasımları bize doğru motor secimlerini gösteriyor.. Buraya takıldıkça diğerleri daha cok iflas edecekler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bilgilendirme için sağolun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
arkadaşlar bu motorlar cbr den daha çabuk hızlanıyor.benden daha objektif olacak birisi yoktur
Orgazma Dudak Büktürür
yaw yeni yeni aLışmaya başALdım.. ve aLıştıkçada daha çok seviyorum motorumu... Işıkta en öne geçmeye.. ArabaLardan önce kaLkıp, hhızLanmaya.. BayıLıyorummmm
Bizimki çeLik kanatLı ne de oLSa
arkadaşlar bana yuan kuba sj 150-23 motorun göstergesi , benzin deposunun kapağı ve ön camı lazım nerden temin edebilirim bana yardımcı olabilecek birisi varmı
antalyadaki ruhsat plaka dahil degil sanırımist deki fiyatla aynı oluyo 2,500 2,700 civarı
http://www.kubamotor.com/ servis agı ile irtibata geçebilirsin
Arkadaşlar motorumu sattım diye topiği takip etmiyorum zannetmeyin.Günde 5-6 kez kimse birşey yazmış mı diye tıklıyorumAma ses,seda yok.Neyse motorumu Kanuni SEYHAN 250 ile değiştirirken daha sonra nasip olursa bir tane Hyosung GT250R alırım demiştim.Allah'ıma bin kez şükür olsun ki Hyosung'uma da birazdan kavuşuyorum.16.500 km'de kırmızı renk GT 250R fiyatı da NOLAN kask+Mont+Eldiven ile birlikte 4500 ytl.Allah hepimize istediğimiz motoru almayı nasip etsin!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)