Bunda bişey war sanki Nası bi telefonla cektin bu hızı da titreme kayma yok ekranda
Bunda bişey war sanki Nası bi telefonla cektin bu hızı da titreme kayma yok ekranda
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aldırma huceyn sen yaptım dıyorsan yapmıssındır ınsan neden yalan soylesınkı ama hence fazla zorlama derım malum govde yapısı o hızdakı rüzgar faktorlerı falan bayagı rıskli ama güzel hız .....allah kaza bela vermesın
şirket 40 km/h de bizden olsun demiştir koymustur 220 yi ama gösterge iyi motoru hafife alan arkadaşlarınız oldugunda ibreyi göstermeniz yeterli olucaktır bu arada dynoda kaç bin devir de verdi bu veriyi nm sinide söylermisn
2.el alırken bu motorda en cok hangi bölümüne dikkat etmeliyiz ....
Merhaba ben geldim kısa bi ayrılıktan sonra... ,, beyler bende araba merakı azmaya başladı beni caydırın nolurr...
syglr
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
kafeslerle derken huceyn abicim
afbuyur yanide kaporta anlamındamı dedin anlamadım tam
Motoru sattık diye buraları unuttuk sanmayın sakın haa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla kızıyorum sana nie uğramıyon hiç lem
arabaları oldum olası sevmem.91 model şahinim var.kapının önünde yatar.3 haftada bi yıkarım.hiç de özenmem yıkarken.şöle hafif müzikle bi sigara yakayım sahil yapıyım der binerim.her binişimdede ilk ışıklarda sinirlenmeye başlarım.eve gelince lanet olsun diyip motoruma binerim.işte buuuu!!rüzgar uğultusu,trafik rahat vs vs.....motor hayattır,motor candırr.
Orgazma Dudak Büktürür
arkadaşlar bu motoru adanada nerden bulabilirim acaba bayisi varmı ?_?_ int biraz baktımda bulamadım!!!!!!!!!!!!!!!
ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR
Bu bizim flaytrack motormu almış sarı skyjet resmi falan koymuş avatara
bak aldında ekıosan bizi bozusuruz ha..
demedi deme...
bide izmir gaziemirde buldum ama hep sarı 2500 istıo ama pazarlık yok direkt...(12 tane falan)
Bu motorun 2. eLi 1750 den fazla etmez arkadaşlar.. Ben benimkini 1200 e verdim o da tertemiz motordu... daha 6000 km de... 2000 vs fiyatlar cok ucuk ; cbr lar bile 2500 den gidiyo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Konuş be cakalaz abi.. kocaman izmirde 2. el dedim alayım bari dedim..1000 ytl vreyim dedim.. yok
ULa nası olmaz iyicene arastırsana
http://www.sahibinden.com/baslangic_...XQQdisplayitem
Bunu 1500 e alırsın
http://www.sahibinden.com/skyjetsj15...XQQdisplayitem
Bunu da 1150 ye bırakır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
abi sarı almam yanlıs analama senın cıvcıvde sarıydıda kızama yani..zevkk..
kırmızı olanıda aradım ama acmadı msj attım cvp gelmedi yani öyle
Uğras uğras hadi kırmızıyı alalım sana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)