Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı tunasoylemis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turuncu ardakasım 2. el 1300 e aldıını söylemişsin bende 2. el alıcam ama 2500ylt diyor ve 4000 km de sence normalmi yonsa pahalıyamı veriyor

Ayrıca rengide turuncu acaba siyaha boyatablirmiiis?Ben boyuyabilirmiyim yada biyer boyarmı siyaha???
    Arkadaşım, aldığın fiyat gayet normal.Bu motorların ikinci, elleri 2000-2750 ytl arası değişiyor.Turuncu arkadaşımız çok uygun almış.Boya konusuna gelince basit bir oto kaportacısında da boyatabilirsin.Ancak bunu ruhsata işletmen gerekir.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben bugn TRabzon da baktım bu motor lara Çok oşş görüntüsü war yalnız konuyu okuyunca insanın alası gidiyoo wallaa adam 1000 peşinle gerisi 500 - 500 senetle alabilirsin dedi sıfırı 3250 YTL

Ama titreşim olayı felan 7000 den sonra sarsması ; artı hız olayı canımı sıktı bilemem ama beğenirsem hemen gidip alabilirim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı keskin03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 28 ytl lik benzin aldım 236 km de bitti. galiba fazla yakıyor benim makina sizinkiler ne kadar yakıyor arkadaşlar.
    Arkadaşım sen söyledikten sonra tekrar denedim.28 ytl lik (1 depo) benzin ile 300 km yaptım.Üstelik arasıra ağabeyime veriyorum motoru, o çok yüksek devirde kullanıyor ve gereğinden fazla aragaz veriyor.Demekki devirli kullanılsa 350 km yapılabilecek.

Öncelikle herkese selamlar,Motorun yeşil rengi bende mevcut.2006 model motor atik,bir sorun yaratmıyor.
    Yakıt durumuda iyi,herhangi bir sorun yaratmadı,ön dişliyi büyütme olanağı var,20 km kadar fark ediyor, ayrıca püskürtme cihazıda takılıyormuş, yakıttan tasarruf ve anında çalışma için, akü içinde yararlı ömrünü uzatıyor.Dişli 25 ytl,püskürtme cihazı ise 30 ytl civarında tavsiye ederim.Çin malı diiyip geçmeyin, Benim dayım kullanıyor, better marka 2004 model tek bir arıza yok mükemmel çalışıyor, tabi bu durumda motoru nasıl kullandığınada bağlı,Ve gelelim hızına, ben rahat 125 i gördüm,dişliyide taktığımda 145 yapacağına inanıyorum.Gelelim titreme olayına doğru haklısınız titremesi var,yalnız benim tanıdım bir ağbi,yalnızca 4 tane vida sıktı ve eskisi kadar titremesi kalmadı,ve size tavsiye grenajı bütün vidalarını contalı vidalar ile değiştirelim. Yalnız ön dişli büyüyeceğinden eskisi kadar atik olamayabilir,tavsiye ederim, ve ayrıyeten ybr nin 2004 ten sonrası çin bilgilerinize arz olunur...

Ve herkesin kendine göre bir bütçesi var.Bende isterim honda cbr almayı ama çok fark var arasında,haklısınız honda kalite motor çok rahat titremeside az,ama ben o aradaki farkı ödemem,ödemem derken bütçeme göre ödemem. Motorumdan maşallah memnunum,yalnız motorda radyatörde yok,ama şehirler arası istediğin yere gidebilirsin uzun molalar vererek ama çok yorar titreşim ve motorun yapısı bakımıyla vücudun öne doğru meyilleniyor çünkü,tabi motorun periyodik bakımlarının yapılması lazım,buda bütün araçlar için gereklidir zaten,Motorun şu aralar fiyatı 3300-3400 ytl falan, ama temiz 2.el bulabilirsen al,ben satmayı düşünüyordum vazgeçtim,ben kışın aldığım için biraz daha uygun almıştım 2800'e aldım plaka ruhsat aldığım yere aitti.
    Kimse yanlış anlamasın, motor hiçbir şekilde dökülmüyor maşallah, 6-7 aydır kullanıyorum hatta 3 defa kaza yaptım motoru bir kaç defada yere düşürdü arkadaşlarım., yalnızca dikiz aynası kırıldı onuda çıkardım daha sport oldu,güzel bir sistem yapmışlarki kaç defa düşmesine rağmen önemli bir hasarı olmadı Arkadaşlarıma tavsiyem yalnızca kendiniz kullanın başkasına vermeyin.
    Çin işi fakir işi hiç kimse göz ardı etmesin ben ve bir çok arkadaşım çinliler sayesinde motorla buluştu. Ve dikkatinizi çekerim,çinliler senelerdir türkiyeye aklınıza gelebilecek her türlü ürünün ithalatını yapıyor. Bu ürünler bu kadar kötü olsa yani bazı arkadaşların anlattıkları kadar kötü olsun alımı durdurulur. Ve bu ürünler sadece türkiyeye ithal edilmiyor.Bir kaç avrupa ülkesi ve bir çok ülkeye daha ithal ediliyor.Ayrıca sony ide biliyorsunuz artık sony ide çinliler üretiyor bu sadece bir örnek daha ne markaları üretiyorlar sormak isteyen varsa söyleyebilirim,,,,sevgiler saygılar..........
    Bebiş:rendeer: ''Ya Sen,Yada Hiç Kimse''

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    ben 5 ytl lik benzinle 8000 devri geçmemek koşuluyla 80 km yol yapabiliyorum.bu da 150 cc lik motor için fena bir rakam değil. ancak yüksek devirlere çıkıldığında motor fazla yakmaya başlıyor. bu sefer km 70 ykrş yakan motor 100 ykrş bile yakabiliyor.motor sağlam ama titreşimini salton titreşiminizi siz önleyin başlığıyla anlattığı bir konuda yardım alabilirsiniz. ben uyguladım titreşim %20 azaldı. bu da vida gevşemelerini geciktiriyor.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    öncelıkle herkeze selam tum yorumlarınızı okudum bu yuan kuba çelik motorun sattıgı thunder 150 oluyor demı ilk bas almak ıstedım sonra max hızı az geldı vaz gectım sımdıde yorumlarınızı okuyunca tekrar almaya karar verdım motorun max hızı düz yolda 120-130 diyorsunuz buna garantı verırmısınız bir resım yada vıdeo koyarmısınız. birde bu motorların teknık servıs, yedek parcası ıstanbulda yeterı kadar varmı ? birde bu motorla uzun yola cıkan arkadas oldumu 300-400km ?

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorum 10,000 km geçti...

1000 küsur km'lik uzun yola çıktık... aradaki gezintilerle 1250 km falan oldu.. dağılmadı ama acıttı

tavsiyem: motorun mekaniğinden çok anlamayan arkadaşlar, uzun yolda ya da her zaman bu motorlar size süpriz yapabilir... çözecek gücünüz olmalı... unutmayın... mesela benimki illa ki bir aksilik çıkartıyor... gitmeye engel olmasa da mutlaka bir gıcıklık yapıyor...

tavsiyem bu motorun sıfırına bu parayı vermemeniz..

piyasası 2-2.5'un altında 2. ellerininin...

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelıkle herkeze selam tum yorumlarınızı okudum bu yuan kuba çelik motorun sattıgı thunder 150 oluyor demı ilk bas almak ıstedım sonra max hızı az geldı vaz gectım sımdıde yorumlarınızı okuyunca tekrar almaya karar verdım motorun max hızı düz yolda 120-130 diyorsunuz buna garantı verırmısınız bir resım yada vıdeo koyarmısınız. birde bu motorların teknık servıs, yedek parcası ıstanbulda yeterı kadar varmı ? birde bu motorla uzun yola cıkan arkadas oldumu 300-400km ?
    Kardeş Çelik motorun thunder ini bilemicem ama forum un ilk sayfasında resimler var. Motorun hızına garanti veremiyoruz. Çünki hiçbirimiz video yada resim çekmedik Hatta bunu çekmek için hız denemesi yapmayı aklımızdan bile geçirmedik. İstanbul için teknik servis ve yedek parça hakkında bilgi veremiyeceğim çünki İstanbula çok uzağım. Fakat Antepde boş olan dükkana bunun servisi açılıyo. Tıpkı her köşe başındaki emlakçılar gibi. Uzun yol içinde sana şunu söyleyebilirim ben motorumu şehir içi kullanamdım. Aşağıdaki linklerden gezileri ve motorları takip edebilirsin.

http://www.motosiklet.net/forum/gezi...isi-420km.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ri-gezisi.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ri-gezisi.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/30107-%5Bmt-gaziantep%5D-b-y-k-firat-nehri-gezisi.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ti-gezisi.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ne-gezisi.html
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...lk-gezisi.html

Devamı var aslında ama arayıp bulmak sorun . Sağlıcakla.

(Tavsiye Etmiyorum.)

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bugn TRabzon da baktım bu motor lara Çok oşş görüntüsü war yalnız konuyu okuyunca insanın alası gidiyoo wallaa adam 1000 peşinle gerisi 500 - 500 senetle alabilirsin dedi sıfırı 3250 YTL

Ama titreşim olayı felan 7000 den sonra sarsması ; artı hız olayı canımı sıktı bilemem ama beğenirsem hemen gidip alabilirim
    Evet Atkadaşlar Cakalaz Yani Cako arkadaşımız da artık bizden birisi oldu. Ona bir hoşgeldin partisi verelim.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    GT250R
    Sen al hocam pişman olmazsın.Ben bir yıldır kullanıyorum.Yaklaşık 5000 km kullandım.Hiçbir sorun yaşamadım.Cebimdende hiç para harcamadım.Tavsiye ederim...

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen al hocam pişman olmazsın.Ben bir yıldır kullanıyorum.Yaklaşık 5000 km kullandım.Hiçbir sorun yaşamadım.Cebimdende hiç para harcamadım.Tavsiye ederim...
    Bende öyle sorun denecek bir problem ile karşılaşmadım. Fakat artık bana yetmiyor.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    GT250R
    Benim içinde motosiklette son nokta bi 600 cc olur.1000 cc makineler beni pek sarmıyor.Ancak tercihim zx 6-r, olmadı 600 rr

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sonunda ben de aldım miLLet iKinci eL aldım ama 4 aylık daha üsteLim sıfırının 4 te bir fiyatına aldm

ama şanssızlık heralde 10 dk önce prak halinceki motoruma polis aracı çarptı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonunda ben de aldım miLLet iKinci eL aldım ama 4 aylık daha üsteLim sıfırının 4 te bir fiyatına aldm

ama şanssızlık heralde 10 dk önce prak halinceki motoruma polis aracı çarptı
    Bismillahirahmanirrahim. Yani bu kadar olur trafiği çağırsaydın

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Bence Al Derim Benim Arkadasda Vardi Inan Fena Degil Uygun 2,el Bulursal Bence Al Scooter Fiyatina Ama Daha Asİl Dİkkat Çekİcİ

Salton Kardes Görüşmek Isterim Hemsehriymişiz : )) Private_boyy@hot Ve Diger Antepli Arkadasşlar Beklerim

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Kardeş benden sana bir tavsiye, bir kardeş tavsiyesi. Bende bu motorun kullanıcısıyım ancak 2. el hariç sıfır bu motora para verceğine git cbf 150 al derim ben. Titreşimsiz motor hiç değilse cbf 150. Yahu bu motor çok vibrasyonu olduğu için devamlı vidaları ve diğer gevşeyebilecek parçaları kontrol etmeniz gerekiyo. Eğer devirli kullanırsan ki, max 7500 devirlerde fazla bir problem çıkartacağını zannetmiyorum. Bu motorda görüntü var, ama iş yok. Hava atmak yada caka satmak için birebir görüntüsü var tabi yandan, tekerlerin kalınlığı arkadan vede önden tüm forsunu bozuyor.

sonuç: bütçem kısıtlı diyorsan 2 el almanıda tavsiye etmem. Biraz daha sabret adam akıllı sorun çıkartmayan cinsden bir japon al. 2. el olabilir, sıfır km olabilir. mesala cbf150 yada ybr 125.

Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence Al Derim Benim Arkadasda Vardi Inan Fena Degil Uygun 2,el Bulursal Bence Al Scooter Fiyatina Ama Daha Asİl Dİkkat Çekİcİ

Salton Kardes Görüşmek Isterim Hemsehriymişiz : )) Private_boyy@hot Ve Diger Antepli Arkadasşlar Beklerim
    sizdemi Gaziantep lisiniz? Eğer öyle iseniz Gaziantep mt ye katılabilirsiniz. Grup liderimiz aydemire özelinden ulaşabilirisin. Aramıza hoşgeldin
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Kardeş ben hiç tasviye etmem bu motoru paran yoksa şayet 2.ci el almayı düşünüyorsan dahi alma git 2.nci el ybr al 2250-2500 ytl civarında 2005 model süper ybr ler satılıyor onlardan al bende aynı dertten muzdarip'im inan çok titriyor hele 9000 devirden sonra kanser ediyor seni uzun yola gidiyor ama biz 420 km gittik tık demedi ama bence alma 2nci el ybr derim paranda varsa tvs apache veya cbf 150 kaymak gibi motor bunlar son kararı sen vereceksin gorusuruz nasipse gel bizim motorlarıda incele istersen hem konusacagım bazı noktalar var seninle msn ni ekledim...

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kardeş Seni MSn ye ekledim işallah yakın zamanda görşürüz.

kalyoncumotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Titan, CF NK 250
    bence bu motor ufak tefek gibi duruyor cbr 125 den esinlenilmiş ama onun maketi gibi aynı
    www.kalyoncumotor.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    as 150 t 'idi as 220 t oldu ahmet abim sağolsun :D:)
    fiyatı nedir ya alınırmı memnunmusunuz ya alabilirim şu sıralar motordan bıktım yani çok ufak geliyo

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kardeşş ; ben aLaLı 3 gün oLDu walla fiyatını söleyemem ama sıfırının 4 te 1 fiyatına aldığımı söylersem anlarsın heralde 3 günde 300 km yaptım wala tek yasadığım sorun gaz teli koptu 30 YTL ye deiştirdim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 456781656106 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler