EywaLLah dilim döndüğünce anLatmaya çaLışayım.. Dilim döndüğünce diyorum çünkü bu benim ilk motorum.. yani yeniyim..
1- Grenajları değişecek (grenajın ne olduğun uda burda öğrendim ) Şu fardan gelenle gövdeden gelenin birleştiği F5 yazan parça kırık..
2 Gösterkegelerin camları sararmış onları değiştirmeyi düşünüyorum
3- Pedalların lastikleri yenileyecem
4- Ön fren hidrolik merkezi
bu kadar şimdilik gördüklerim.. bi de sinyallerin lambaları renkleri gitmiş.. onlara bi ayarlama yapıcam bugün onu sordum tanesine 10 YTL dedi takım satılıyormuş o dipleriyle beraber.. 4 ü 40 YTL bakalım.. böLe işde.. HayırLısı zamanLa topLArım eLbet... p.tesi satışı aLıyorum.. nasip oLursa P.tesi Akşam evin önüne çekecem..
grenajlar 160 ytl ama senin kafa grenajı da değişecekmiş.250 ytl yi bulur.gösterge 90 ytl.sadece gösterge camı diye bişey yok.ikinci el alsan gösterge panelini 50 ytl.pedal lastikleri 5 ytl den 10 ytl eder.hidrolik merkezinin fiyatını bilmiyorum ama onun fiyatıda biraz yüksektir diye tahmin ediyorum.
Orgazma Dudak Büktürür
iLgi ve aLakan için tşk...
demekki grenajları tamponcuda yaptırıcaz donra bide boyatırız bi kaç da sticker tamamdır.. göstergeyide 2. el alırım bulabilirsem.. lastikleirm barı yeni oLsun inşallah en kısa zamnda toplayıp, kazasız belasız binmek nasip oLur.. Fotosuda p.tesi - saLı günü koyarım
Teşekkür Ederim... İnşaLLah..
Bide Benim KAskım yok :( kask fiyatları nedir ? çok pahalı olmayan.. fakar koruyucu bi kask aLmam Lazım.. markası faLan oLuyo mu ? neye dikkat etmem Lazım ? yarın oan göre bi kask almayı düşünüyorumm ?
ben gdr kullanıyorum.kaskta kalite ece denilen belgeyle ölçülür.gdr de bu belge var.150 ytl de fiyatı.tavsiyem motora para harcamadan önce kask ve diğer korumalarını hallet
Orgazma Dudak Büktürür
diğer korumaLAr derken ? başka neler avr meseLa ? Ayna aLıcam.. kask aLıcam... başka bişi var mı
bugun pazar sabah kalkıp izmirdeki motor olan her yeri gesıorum inş ii bi motor bulurum yada işte gezecem belkı bişey denk gelır...
2. el ucuz bişey
babamda oralı olmuyo zaten moralim cok bozuk offfffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
onLarı da zamanLa aLırım inşaLLah
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1172641 offf flaytrak offf
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
ewet.. bu akşam almayı düşünüyorum.. daha motora binmeden kaskımı aLıcam inşaLLah
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
dostum mont almıyacaksan normal zamanlarda giydiğin montunu kullan bence sıcak tutar bu havada bunaltır doğru ama düşünce biyerlerine bişi olmasından iyidir
hüceyn haklı birde eldiven alırsan iyidir ben düşmüştüm elimde eldiven yoktu bütün elim sıyrılmıştı geçti ama hala izleri var ondan yani .. hayırlı olsunn
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)