1100.mesaj benden olsun istedim..
1100.mesaj benden olsun istedim..
slm arkadaşlar bugün ramzey motora gittim fiyat sormaya adamın ağızı hiç yokluk görmemiş kaç para abi bunun peşin fiyatı dedim 3.000 ytl demesinmi yuuuuuhhhhhhhhdedim tabi içimden aynı paraya gider çiçek gibi 2.el CBR 125 alırım dedim
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
yok abicim bu paralar verilmez bu motorlara
sahibinden.com'da 2.000 ytl'imiş sıfır fiyatı
2.ellerinin en temizinede 1.500 ytl'den fazla vermem
Bende bugün debriyaj balatasını değiştirdim.Servis aşınma olduğunu söyledi.10 ytl ödedim.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
nasıl yani 10 ytl ödedin. Servis garantiden mi yaptı. Benimde balatalar iflas etmek üzere yavaş yavaş. Servise söyledim çok masrafın gider diyo yavvfff. Ulan bu motorun hiç mi garantisi yok kardeşim dedim. Çin malında ne garantisi arıyorsun usta dedi.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Kardeş senin yeni motorunu satın almış olduğun bayinin servisine gittim. Zaten dandik bir kullanım klavuzu var. Tamamen fotokopi çekilip düzenlenmiş. İçinde garantiden değişmesi için bir form var ya ha o bile yok. Bende bile biel ah bu rengi yüzüne bu motoru aldım. Pişman değilim allah çok şükür hiç bir gezide beni rezil etmedide. Yinede insan kendini biraz enayi gibi görüyo işte ne biliym
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
hayırlı olsun cako fark var kalite farkı. Tireşime gelince bütün tek silindirli makinalarda vardır zaten titreşim ama uçuk kaçık değil bizim motorların orjinalinde olduğu gibi. Debriyaj balatan sen sağol olmuş dostum anladığım kadariyla servise bir göster bakayım en doğrusunu servis söyler.
hüceyn olurmu garanti kapsamında değil elbetteki garanti kapsamında 12000 km de debriyaj balatası mı aşınırmış. Ha şunu derler kullanıcı hatası. Debriyaj balatasını değiştirdiğimde Allahın izniyle Giriş dişli oranlarınıda değiştirecem. 1-e 3 yapmayı planlıyorum arka dişliyide 45 lik yaptırırsam şimdiki oranın aynısı oluyo (şimdiki 9,04 iken planladığım 9 ) Bakalım torktan kazanç sağlayabilecekmiyiz eğer başarılı olursam sizi bilgilendireceğim inş.
Cako'cum hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan...Nede Olsa Honda Hayat onda.. Yemişim yuanını'da kubasınıda boşver sen guzel şeçim
kardes vallaha bende arayamadım daha.22 de aradım acan olmadı gündüz vaktim yoktu bizim servis çok kalabalıktı (klima servisi) o yüzden soramadım.
msj attım ama onada cvp vermediler
kardeşim hangimiz önce ararsak bilgilendirelim birbirimizi
bu yaz bitermi yaw arabasının kliması bozulan bize geliyo ne cok klimalı araba var memlekette yaw..
he çakalaz abi motorun hayırlı olsun...darısı bizim başımıza
kardeş ben aradım gönlün rahat olsun şimdi bilgilendiricem fiyat gerçek 1990 ytl + ruhsat cıkar dedi 2140 ytl ye veririz dedi kargoyla gönderebilirmisiniz dedim o da kargoyla göndermemiz olanaksız dedi ancak parça olarak gönderebiliriz dedi bizde toplanmamış sıfırları var dedi onları göndeririz siz servisinizde yada istanbulda ki kuba servisleriyle gerek biz gerek siz irtibat kurarsınız dedi servis toplama işlemini yapar dedi kargo ücreti bize ait olucak toplattırmasına da üccret ödicez... benim tahminim eger bir akrabamız varsa antalyada uçaklı kargo ya verip toplanmış vaziyette 2140 a ruhsatlı antalya plakalı bir makina getirtebiliriz ama uçaklı kargo ne kadar tutar orası meçhul bilgilendirme açıklayıcı olmuştur umarım honda delisi kardeşim benimle irtibat kurarsan bi kaç bişey konuşmak isterim senle ok mail yakup@clubteamfly.com
tmm kardesim msn ini ekleyeyim konusalım fazla vaktim yok ama bekle ekleyim konusalım
güzel motor hayırlı olsun kazasız belasız cezasız kaç paraya aldın acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)