Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanunı 150 cc
    Alıntı flytrack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seninki şimdi sky jet mi ramzey mi ben gördügüm yerde ki fiyatı 2700 felandı bakalım belki düşürür ler sen ruhsatıyla felan mı 2400 e aldın
    skyjet evt dedigim gibi 2400 mal oldu rusvetide sayarsak 2500

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    skyjet evt dedigim gibi 2400 mal oldu rusvetide sayarsak 2500
    kardeş resim yokmu yahu
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE
    şimdi merak ettgiim bi konu var onuda binen arkadaşlar cevaplasın .. farklı motor kullandıgınız da her motoru n kendine göre bir stili vs vardır şimdi bu motora bindiginizde kendinizi güvende hissediyomusunuz altınızda motor hissini uyandırıyormu çünkü kimi motorlar vardır altınızdan kayıcak gibi olur bu motorda nasıl merak ettim birde virajları alması cukurlardan kaçma vs felan dönüş özelligi nasıldır .... istediginiz şekilde hareket ettirebiliyormusunuz ybr 125 in sürüşüyle bunun sürüşü arasında nasıl fark vardır .... bunlar ögrenmem gereken konular cevaplarınız için şimdiden tşkler

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    şimdi merak ettgiim bi konu var onuda binen arkadaşlar cevaplasın .. farklı motor kullandıgınız da her motoru n kendine göre bir stili vs vardır şimdi bu motora bindiginizde kendinizi güvende hissediyomusunuz altınızda motor hissini uyandırıyormu çünkü kimi motorlar vardır altınızdan kayıcak gibi olur bu motorda nasıl merak ettim birde virajları alması cukurlardan kaçma vs felan dönüş özelligi nasıldır .... istediginiz şekilde hareket ettirebiliyormusunuz ybr 125 in sürüşüyle bunun sürüşü arasında nasıl fark vardır .... bunlar ögrenmem gereken konular cevaplarınız için şimdiden tşkler
    kardeş benm motorun arka lastik 130 ön lastik 110.arkadşlar bilior zaten ama ben bidaha söyliyim.benim motorda oynama var.silindiri falan büyüttük.ben daha bu sabah 350 kmlik gezimi bitirdim son hızım 160 falan oldu bayır aşşağı otobanda.ve lastik ebatlarım çok ağır geldiği için sarsılma yaşamadım.türblanstan tüm motorlar etkilenir.bu da öyle.yani ben daha altımdan kaçacak die bi şey hissetmedim.motorumu biliorum.sınırlarını biliorum.motoru tanıdıktan sonra öle bişy olmaz
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    beyler bu motorları peşin paramı satıyorla yoksa taksitlemi bilen varmı acaba..
    taksitle ise kırmızıya niyetlendim..
    http://www.sahibinden.com/skyjet_te_...XQQdisplayitem

ben yarın arayıp sormayı düşünüyorumda bilen varsa sabah olmadan yazıversinnn

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE
    Alıntı handa_delisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu motorları peşin paramı satıyorla yoksa taksitlemi bilen varmı acaba..
    taksitle ise kırmızıya niyetlendim..
    http://www.sahibinden.com/skyjet_te_...XQQdisplayitem

ben yarın arayıp sormayı düşünüyorumda bilen varsa sabah olmadan yazıversinnn
    bende bi aricam fiyat cok uygun geldi bide taksitle verirse süper olur

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bende bi aricam fiyat cok uygun geldi bide taksitle verirse süper olur
    büyük ihtimalle bunlar 2006 model arkadaşlar
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    flytrack kardeş kırmızı benim bak sakın ona niyetlenme

sarıyı sen alırsın ama aynaları yok benim birini veririm..

şaka bi yana blader inş alabiliriz ben cok istıyorum. sabah bi arasamda ögrensem nedir ne değildir

flytrack ilk motorunumu alıcaksın blader.. bnm ilk olcakta...

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE
    flytrack kardeş kırmızı benim bak sakın ona niyetlenme

sarıyı sen alırsın ama aynaları yok benim birini veririm..

şaka bi yana blader inş alabiliriz ben cok istıyorum. sabah bi arasamda ögrensem nedir ne değildir

flytrack ilk motorunumu alıcaksın blader.. bnm ilk olcakta...
    aynen kardeş yaaa ilk olcak bende bu motoru cok sevdim ama benimde gönlumden yeşil geçiyo olmadı sarı kırmızıda gözüm yok umarım amacımıza ulaşırız yarın bende aricam haberleri sende verirsin akşama
    ,

Motosikleti
    kanunı 150 cc

ya tabi ben yeni kullaniciyim ama gercekten viraj olayini cok sevdim arti cukurlardan kacmak istedigindede kacabiliyorsun durdugu yerde agir bir motor bazen geri yitmekte zorlaniyorsun ama ustune binince sanki altinda 103 motor varmis gibi hafiflik hissediyorsun

Motosikleti
    beyler ben bunların sıfırını bulamadım izmirde.yada var ben bulamadım..

varsa bilen yardımcı olurmu acaba.

Motosikleti
    YUAN XGJ150-T RACE

bulunması zor cunku artık üretimi yok genelde 2006 seri sonu oldugu için pek bulunmaz ist de kadıköyde bi tane buldum sarı 2700 istiyo ama antalyadan kargolatmak daha mantıklı ucuz fiyat sende öyle yapmalısın ;)

Alıntı imkansiz27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya tabi ben yeni kullaniciyim ama gercekten viraj olayini cok sevdim arti cukurlardan kacmak istedigindede kacabiliyorsun durdugu yerde agir bir motor bazen geri yitmekte zorlaniyorsun ama ustune binince sanki altinda 103 motor varmis gibi hafiflik hissediyorsun
    hmm güzel umarım kısmet olur da alırım

Motosikleti
    kanunı 150 cc

ya sifiri uretilmiyor sanirim olanlarda ellerinde kalanlar ama sunu unutmayin uretilmedigine gore degerlenecek demektir eger elinizde varsa kiymetini bilin biraz bekleyin ve bakin nasil degerleniyor bu arada bilgi paylasimi yapmak isterseniz msn surekli acik kadermi27@hotmail.com

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeş bizim grupta(GAZİANTEP MT)bu motoru kullanan benimle beraber 6 kişi var(Gerçi birisininki hurdaya çıktı ama)Benim SALTON(Gökhan abi) ve CYCLE27(Yahya abi)nickli abilerimin motorlarını deneme şansım oldu.Ve onların motorları benimkine göre çok farklı geldi.Öyle ki SALTON abimin motoru ile benim motorumun;markası olsun,lastik ebatları(ön 100x80x17 arka 130x70x17)olsun aynıOnların motorlarına binince sanki cross motora binmiş gibi hissettim(Hoş hiç cross motora binmedim ama)Yahya abi sen de benim motoruma bindin.Gerçekten bir fark olup olmadığını yazarsan sevinirim.Çünkü yanılıyor da olabilirim!

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı KEMALETTİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bizim grupta(GAZİANTEP MT)bu motoru kullanan benimle beraber 6 kişi var(Gerçi birisininki hurdaya çıktı ama)Benim SALTON(Gökhan abi) ve CYCLE27(Yahya abi)nickli abilerimin motorlarını deneme şansım oldu.Ve onların motorları benimkine göre çok farklı geldi.Öyle ki SALTON abimin motoru ile benim motorumun;markası olsun,lastik ebatları(ön 100x80x17 arka 130x70x17)olsun aynıOnların motorlarına binince sanki cross motora binmiş gibi hissettim(Hoş hiç cross motora binmedim ama)Yahya abi sen de benim motoruma bindin.Gerçekten bir fark olup olmadığını yazarsan sevinirim.Çünkü yanılıyor da olabilirim!
    evet senin motorun selesi düşük geldi benimkine göre oturaklı
    rahat bir kullanımı var.allah kaza bela vermesin.bu sıralar kendimi tutamıyom geçiyorum 10000 deviri kınalı kuzumu üzüyom busıralar ama dayanamıyom bazen
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet senin motorun selesi düşük geldi benimkine göre oturaklı
    rahat bir kullanımı var.allah kaza bela vermesin.bu sıralar kendimi tutamıyom geçiyorum 10000 deviri kınalı kuzumu üzüyom busıralar ama dayanamıyom bazen
    ya hocam benim motor 5.viteste 10 bin çevirmiyor.dişliyi değiştirdikten sonra çevirmemeye başladı ama.daha önce redlinede gidebiliodum.normalmi?
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya hocam benim motor 5.viteste 10 bin çevirmiyor.dişliyi değiştirdikten sonra çevirmemeye başladı ama.daha önce redlinede gidebiliodum.normalmi?
    motoru modifiye etmek yeni motor satın almak gibidir. Eğer rodajına uygun hareket etmediyseniz motor bloğu çabuk yorulur. Yok eğer rodajına uygun hareket ettim diyorsan o zaman cevabını bende bilmiyorum. Sanırım ustalar daha iyi bilir. Motoru 200 cc yaptırdıydın değilmi. Dişli oranların ne giriş ve çıkış özellikle Orjinali 4,055 giriş, çıkış ise 2,56 dır 15 lik dişlilerle.ön dişli 17 lik yaptırıpta arka dişliyide ufaltırsan motorun torkundan çalmış olursun.tam tersi eğer giriş oranıyla oynayıp arka dişliyi büyütseydiniz motorun torku artardı.dişli 15 lik kalmak şartıyla.Motor ilk zamanlarda yeni bloğunu aşındırmaya başlar ve aşınacak yer kalmadığı zaman motor kendini yer yani motor iflas eder. O zaman eskisi gibi hızlanamazsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    motoru modifiye etmek yeni motor satın almak gibidir. Eğer rodajına uygun hareket etmediyseniz motor bloğu çabuk yorulur. Yok eğer rodajına uygun hareket ettim diyorsan o zaman cevabını bende bilmiyorum. Sanırım ustalar daha iyi bilir. Motoru 200 cc yaptırdıydın değilmi. Dişli oranların ne giriş ve çıkış özellikle Orjinali 4,055 giriş, çıkış ise 2,56 dır 15 lik dişlilerle.ön dişli 17 lik yaptırıpta arka dişliyide ufaltırsan motorun torkundan çalmış olursun.tam tersi eğer giriş oranıyla oynayıp arka dişliyi büyütseydiniz motorun torku artardı.dişli 15 lik kalmak şartıyla.Motor ilk zamanlarda yeni bloğunu aşındırmaya başlar ve aşınacak yer kalmadığı zaman motor kendini yer yani motor iflas eder. O zaman eskisi gibi hızlanamazsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    peki motorun iflas etmemesi için dişli oranlarını nası yapmak lazım?bende yarın almayı düşünüyorum inş2.el bi baktırıcam temizse alıyorum
    bide bu dişli oranları nasıl hesaplanıyo

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    abi benim modifiyeyle ilgili sıkıntım yok.ben uzun yola çıkacaktım.120-130 yormasın beni diye 16 yaptım dişliyi.daha önce redline çeviriyodum 160 diyodu motor.şimdi ise 10bin zorla yapıyorum 140 geçmiyo
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    KINALI KUZU
    aldığın benzinde önemli rol oynar. Eğer benzinin içinde katkı maddesi varsa ki vardır.( gereğinden fazla oranda) bunu daha fazlalaştırırlarsa benzin istasyonları daha fazla kar için motorun performansında elbette düşüş olacaktır. Oyüzden tanıdığınız bildiğiniz ve yakıtının temiz olduğuna emin olduğunuz istasyonlardan benzin alın. Bende o yönden muzdaribim. Bazen aldığım istasyondaki benzin motoru uçuruken bazen de 100 km hızın üstüne bile çıkamadığım oluyor(rüzgarlı havada)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler