şimdi merak ettgiim bi konu var onuda binen arkadaşlar cevaplasın .. farklı motor kullandıgınız da her motoru n kendine göre bir stili vs vardır şimdi bu motora bindiginizde kendinizi güvende hissediyomusunuz altınızda motor hissini uyandırıyormu çünkü kimi motorlar vardır altınızdan kayıcak gibi olur bu motorda nasıl merak ettim birde virajları alması cukurlardan kaçma vs felan dönüş özelligi nasıldır .... istediginiz şekilde hareket ettirebiliyormusunuz ybr 125 in sürüşüyle bunun sürüşü arasında nasıl fark vardır .... bunlar ögrenmem gereken konular cevaplarınız için şimdiden tşkler
kardeş benm motorun arka lastik 130 ön lastik 110.arkadşlar bilior zaten ama ben bidaha söyliyim.benim motorda oynama var.silindiri falan büyüttük.ben daha bu sabah 350 kmlik gezimi bitirdim son hızım 160 falan oldu bayır aşşağı otobanda.ve lastik ebatlarım çok ağır geldiği için sarsılma yaşamadım.türblanstan tüm motorlar etkilenir.bu da öyle.yani ben daha altımdan kaçacak die bi şey hissetmedim.motorumu biliorum.sınırlarını biliorum.motoru tanıdıktan sonra öle bişy olmaz
Orgazma Dudak Büktürür
beyler bu motorları peşin paramı satıyorla yoksa taksitlemi bilen varmı acaba..
taksitle ise kırmızıya niyetlendim..
http://www.sahibinden.com/skyjet_te_...XQQdisplayitem
ben yarın arayıp sormayı düşünüyorumda bilen varsa sabah olmadan yazıversinnn
flytrack kardeş kırmızı benim bak sakın ona niyetlenme
sarıyı sen alırsın ama aynaları yok benim birini veririm..
şaka bi yana blader inş alabiliriz ben cok istıyorum. sabah bi arasamda ögrensem nedir ne değildir
flytrack ilk motorunumu alıcaksın blader.. bnm ilk olcakta...
beyler ben bunların sıfırını bulamadım izmirde.yada var ben bulamadım..
varsa bilen yardımcı olurmu acaba.
bulunması zor cunku artık üretimi yok genelde 2006 seri sonu oldugu için pek bulunmaz ist de kadıköyde bi tane buldum sarı 2700 istiyo ama antalyadan kargolatmak daha mantıklı ucuz fiyat sende öyle yapmalısın ;)
hmm güzel umarım kısmet olur da alırım
ya sifiri uretilmiyor sanirim olanlarda ellerinde kalanlar ama sunu unutmayin uretilmedigine gore degerlenecek demektir eger elinizde varsa kiymetini bilin biraz bekleyin ve bakin nasil degerleniyor bu arada bilgi paylasimi yapmak isterseniz msn surekli acik kadermi27@hotmail.com
Kardeş bizim grupta(GAZİANTEP MT)bu motoru kullanan benimle beraber 6 kişi var(Gerçi birisininki hurdaya çıktı ama)Benim SALTON(Gökhan abi) ve CYCLE27(Yahya abi)nickli abilerimin motorlarını deneme şansım oldu.Ve onların motorları benimkine göre çok farklı geldi.Öyle ki SALTON abimin motoru ile benim motorumun;markası olsun,lastik ebatları(ön 100x80x17 arka 130x70x17)olsun aynıOnların motorlarına binince sanki cross motora binmiş gibi hissettim(Hoş hiç cross motora binmedim ama)Yahya abi sen de benim motoruma bindin.Gerçekten bir fark olup olmadığını yazarsan sevinirim.Çünkü yanılıyor da olabilirim!
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
motoru modifiye etmek yeni motor satın almak gibidir. Eğer rodajına uygun hareket etmediyseniz motor bloğu çabuk yorulur. Yok eğer rodajına uygun hareket ettim diyorsan o zaman cevabını bende bilmiyorum. Sanırım ustalar daha iyi bilir. Motoru 200 cc yaptırdıydın değilmi. Dişli oranların ne giriş ve çıkış özellikle Orjinali 4,055 giriş, çıkış ise 2,56 dır 15 lik dişlilerle.ön dişli 17 lik yaptırıpta arka dişliyide ufaltırsan motorun torkundan çalmış olursun.tam tersi eğer giriş oranıyla oynayıp arka dişliyi büyütseydiniz motorun torku artardı.dişli 15 lik kalmak şartıyla.Motor ilk zamanlarda yeni bloğunu aşındırmaya başlar ve aşınacak yer kalmadığı zaman motor kendini yer yani motor iflas eder. O zaman eskisi gibi hızlanamazsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir.
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
aldığın benzinde önemli rol oynar. Eğer benzinin içinde katkı maddesi varsa ki vardır.( gereğinden fazla oranda) bunu daha fazlalaştırırlarsa benzin istasyonları daha fazla kar için motorun performansında elbette düşüş olacaktır. Oyüzden tanıdığınız bildiğiniz ve yakıtının temiz olduğuna emin olduğunuz istasyonlardan benzin alın. Bende o yönden muzdaribim. Bazen aldığım istasyondaki benzin motoru uçuruken bazen de 100 km hızın üstüne bile çıkamadığım oluyor(rüzgarlı havada)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)