Yarısını harcamışımdır
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
arkadaşlar bende bu motordan almak istiyorum.istanbulda buldum 1500ytl ye 2006 model yuan.7000 km de ve uzun yol yapmamış alacağım kişi.ev iş arasında kullanmış.alınca ilk iş dişliyi büyütücemmotora arkadaşın dükkanında baktırıp temizse almayı düşünüyorum.ancak 7000km çokmu sizce temiz motorsa tahminen kaç1000 km daha gider fazla sorun yaşarmıyım?
mrb arkadaslar bende yeni aldim motoru ama su anda daha rodajda 60 gecemedim daha dogrusu gecmedim tabiki saltonun tavsiyesiyle fotolara gelecek olursak cektim ama pc atmak nasip olmadi ama daha alisamadim motora bende daha once kanuni 150 cc vardi beni hic yolda birakmadi insallah buda oyle cikar bu arada ben sifir aldim
GüzeL ve akıLLı kuLLanırsan hiçç yolda kalmazsın dostum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bence daha düşük fiyata bulabilirsin Ben 1200 e sattım 5500 km deki civcivimi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu motoru ramzey de üretiyor bunların bütün parçaları aynımı yoksa şirketler kendi parçalarını mı kullanıyor gördügüm kadarıyla ramzet çelik motor ve yuan kuba adı altında belki başka isimler altında da cıkmıştır bilmiyorum beni bu konuda aydınlatın ramzey den almayı düşünüyorum yedek parça vs gibi konular nedeniyle
Üzerindeki etket hariç hepsi birbirinin aynı. Sonuçda aynı fabrikadan çıkıp üzerine etiketler yapıştıktan sonra farklı firmalara gönderiliyor.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
SaaLToN ; CBR alcam şimdi bana 110 Luk güzeL bi lastik bakar mısın oralardan yoLun düşüünce ucuz oLSun bütün ebatları aynı olsun sadece 110 olsun bi de şekli güzeL olsun :
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Benim arkadaş cbr sine 110 luk dura taktı fiyatı 45 ytl. desen olarakda benim lastiğin deseninden. Bir ara resim çeker atarım.
valla iyi oLur kardeşim resmi yollarsın ben de ona göre lastiği aldırırım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sinyaller şeffaf. ön çamurluk gövde rengi yani yeşil olsaydı çok güzel olurdu ayrıca aynalarıda değiştir bence motora hiç uyum sağlamamış hem renk olarak hemde şekil olarak onun dışında ön cam ve lastik güzel.
kazasız belasız hemşo.
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
ön çamurluk yeşil olsa çok güzel olur bence böylede güzelmiş motor amadaha güzel olur die düşünüyorum...
bide bu motor cbr125 den daha az arıza verio ciddide bi arızası yok genelde araştırıorum...
parası az olana cok güzel motor aslında. (BANA)
Bu kış almayı düşünüyorum..bana yardımcı olursunuz inş..
herkese ii gnler dlerimmm
arkadaşlar bu gün motoruma egzos aldım.90 ytl.en yakın zamanda resim ve videolar gelecek inş.saygılar
Orgazma Dudak Büktürür
valla resimleri bekliyoruz kardeşim bende bu kış almayı düşünüyorum şimdi yuan hoşuma gidiyo ama aklım cbr de kalıyo ya sıfır bi yuan .ramzey vs motor yada ikinci el cbr125 aklım takılıyor sürekli ikinci el e ne kadar güvenebilirim diyorum bir yandan da digerine cin malı diyorum ama hoşumada gidiyor kararsızlık içerisindeyim..... parasal olarakta yuan bana daha yakın cbr nin ikinci el fiyatları nerdeyse .. yardımlarınızı bekliyorum konuyu da ara sıra okuyorum bilgi sahibi oluyorum ...
kardeş ben bu gün sırf keyfe keder 300 ytl para harcadım bu motora.istesem 30 lira bakımlada günü bitirebilirdim ama.sonra eve geldim acaba cbr 125 olsa bu parayı harcamıcakmıydım sorusunu sordum kendime.oturdum hesapladım.eğer cbr olsaydı bu günkü bakım için çok daha fzla para harcıcaktım.honda olunca 90 liralık egzosu takamıcaktım mesela.mersin servisinde garanti dışında kalacağını söylüyorlar.garanti kapsamı dışına çıkmaması için önerdikleri egzos 350£.arka lastiği değiştirdim.göstergeyi çıkarmıştık temizlemek için.bi problem oldu ve çalışmadı.80 ytl gösterge ücreti verdim.peqi honda göstergesi ne kadar?ben zaten motorun bakımına önem veren birisiyim.honda alsamda bu kadar bakıma düşkün olacaktım.ama daha fazla para verecktim.sonuç olarak motorumu çoook seviyorummmmmm
Orgazma Dudak Büktürür
Arkadaşlar Bugun sabah saat 5 de Antalya'ya gitmek için yola çıkıyorum. Osmaniye hatay mersin istikametinden gideceğim. Yol güzergahımdaki Bu başlıkdaki arkadaşlar la tanışmayı çok isterim. Eğer sizlerde tanışmak isterseniz beni cep telefonumdan arayın. Eğer sizin bulunduğunuz şehri geçmediysem mutlaka yanınıza uğrarım. Kalın sağlıcakla.
Honda nın sadece bir sinyali (Sağ yada Sol) 110 ytl. Bakım ücreti 70 ytl. Vs Vs.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)