Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı scootering adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim bilip bilmeden ne yorum yapıosun adamın agzıını açtırmayın !!!! ne biliosun bu motorun parçası yok onu bizde biliyoruz ve parça olmadıgı için ...... çaldılar parçalarıııı !!! kazalı motor böle olmaz sen kazalı motor görmediysen orası ayrı ! bir de parçası yok diil parça var isteyen varsa bana burdan ulaşsın her türlü parçası mevcut yeterki sen bulmak iste !
    sen bu lafları kime söylüyosun?hadi onu geçtim bu nasıl bi konuşma tarzı şu ağzını bi açsana görelim
    Orgazma Dudak Büktürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Beyler kendinize gelin ; Bulunduğunuz ortamın farkına varın !

Nerden cıktı bu tartısma anlamadım !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler kendinize gelin ; Bulunduğunuz ortamın farkına varın !

Nerden cıktı bu tartısma anlamadım !
    şu an kime böyle konuştuğunu anlamaya çalışıorumwe arkadaşın ilk mesajı
    Orgazma Dudak Büktürür

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu an kime böyle konuştuğunu anlamaya çalışıorumwe arkadaşın ilk mesajı
    boş ver bu tipleri konuşur konuşur dururlar. Parça var diyorsun mersinin altını üstüne getirdim yok parça kardeşim bir depo kapağı bile yok bizim motorların. Ha cakalazın almak istediği motor için konuşuyorsan onu bilemem.

Alıntı KEMALETTİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahya abi hoşgeldin.Cesaretinden dolayı tebrik ederim.Şimdi Allah bilir sen nasıl bir bel ağrısı çekiyorsundurBu arada Mersin'e gitmişken grenajları yenileseydin bari.
    hoşbulduk sağolasın. yo hiç belim ağrımadı sadece kask çok rüzgar aldığından kafam kazan gibi oldu. dike yakın bir sürüş pozisyonu olduğundan fazla yormuyor.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boş ver bu tipleri konuşur konuşur dururlar. Parça var diyorsun mersinin altını üstüne getirdim yok parça kardeşim bir depo kapağı bile yok bizim motorların. Ha cakalazın almak istediği motor için konuşuyorsan onu bilemem.

hoşbulduk sağolasın. yo hiç belim ağrımadı sadece kask çok rüzgar aldığından kafam kazan gibi oldu. dike yakın bir sürüş pozisyonu olduğundan fazla yormuyor.
    abi hastane cad. kuba motor var.mersinde tek kubayı o satıyor.geçen arkadaşın motorun şase hariç darmadağan olmuştu.full hallettik.keşke bana ulaşsaydın.bazen parça olduğu halde vermedikleri oluyodu.niye ulaşmadın bana
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi hastane cad. kuba motor var.mersinde tek kubayı o satıyor.geçen arkadaşın motorun şase hariç darmadağan olmuştu.full hallettik.keşke bana ulaşsaydın.bazen parça olduğu halde vermedikleri oluyodu.niye ulaşmadın bana
    sağolasın hüseyinim ama malum yoldayım ve rapor veriyordum devamlı bizimkilere falan yerdeyim merak etmeyin diye fazla oyalayacağından başıma bir iş geldi diye merak etmesinler diye oyalanmadım. otabana girdim ve yoluma devam ettim nasip kısmet işte.
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağolasın hüseyinim ama malum yoldayım ve rapor veriyordum devamlı bizimkilere falan yerdeyim merak etmeyin diye fazla oyalayacağından başıma bir iş geldi diye merak etmesinler diye oyalanmadım. otabana girdim ve yoluma devam ettim nasip kısmet işte.
    gerçekten üzüldüm ya.yani parça sıkıntını halletmek isterdem.nese başka zaman inş.
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaşlar ; Giresun'a dün sordum Söylemeyi unutmuşum Ön cam da yokmuş ; Depo kapağı da yokmuş Ne zaman geleceğini onlar da bilmiyo
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KINALI KUZU
    merhaba arkadaşlar senelik izin zamanım geldi idi. Bende biraz kafayı toparlamak, birazda adrenalin olsun diye kınalı kuzumla gezi yapmayı düşündüm. kınalı kuzuma güveniyordum çünki Gaziantep Mt nin katıldığım bütün gezilerinde beni üzmedi Allaha binlerce kez şükürler olsun. Kafaya koymuştum bir kere tek başıma da olsa gidecektim. Mersin büyükecelide görev yapmakta olan dayımın yanına gitmeye karar verdim. Hem orda tatil de yapabilirdim.

Önceleri pahalı olur zannettim biliyorsunuz benzin fiyatları uçuk kaçık akıllara zarar. Sonra oturdum hesapladım. Gidiş gelişe ne kadar yakar en fazla diye. Otobüs bileti gidiş geliş 70 lira tutarken motorumla 80 lira tutuyordu. Aradaki onlira da değerdi kınalı kuzuma. Ve bismillah dedik tabiki dizlikten monta full koruma ile hazırlığımı yaptım.neyse fazla lafa gerek yok resimler fazla çekemedim zira dijital fotoğraf makinam yok idi bende cep telefonumla sınırlı sayıda çekebildim. Zira hafıza dolmuş onu unutmuşum yol heyacanından. yalnız resimlerin boyutunu bir türlü ayarlayamadım 320 li bir şey di sanırım olması gerekn ama yinede büyük görünüyo nedense artık idare edin.Gelelim resimlere

yol güzergahım otoban üzerinden gitmeye karar verdim.

km sayacım 10014 deydi başlarken

kınalı kuzumu 1 saatlik sürüş sonrasında bir dinlenme tesisinde 15 dk mola ile dinlendirirken

büyükecelinin 40 km batısında bulunan güzel bir ilçesi Aydıncıktan bir deniz manzarası

Büyükeceliden bir kaç manzara

dönüş yolundan kınalı kuzumdan bir kaç resim allah nazardan saklasın

Allaha şükürler olsun kınalı kuzum beni yine üzmedi. Eve geldiğimde toplamda 1000 km gezmişim. tabi normalde yol gidiş geliş 800 km iken demekki ordada baya bir motorla gezmişim. 2 Defa Gülnar'a(ilçesi) gittim. Mükemmel virajları olan bir yer Sonra Aydıncığa gittim. Bir hafta boyunca bütün stresimi atmış oldum. Allaha emanet olun arkadaşlar Kazasız belasız nice motorlu geziler dileğiyle

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Mersinli arkadaşlara bir sorum olacak Mersin ile alanya arası kaç km ve yol durumu nedir acaba?

DİKKAT Antalya demiyorum Alanya
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Beyler ben 1200 e sattım motoru
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Beyler ben 1200 e sattım motoru
    İyi cako hayırlı olsun. Peki ne yapmayı düşünüyorsun şimdi?
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Walla aklımda cbr 125 war Ama duruma göre tabi Hyo da alabilirim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mersinli arkadaşlara bir sorum olacak Mersin ile alanya arası kaç km ve yol durumu nedir acaba?

DİKKAT Antalya demiyorum Alanya
    kardeş mersinden antalya 400 küsür km idi. tabelada okuduğum kadarıyla. taşucuna kadar rahat ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Ancak taşucu boğsak mevkii arasında yol yapım ve tadilat çalışmaları vardı. ben mersinden gaziantepe geldiğimde. Özellikle taşucundan sonra süratiniz baya düşer zorunlu olarak yaklaşık bir 200 km ortalama en fazla 50 km hızda gidebilirsiniz. özellikle anamur yoluna dikkat edin yolları ve virajları dar karşıdan kamyon veya tır otobüs geldiğinde özellikle virajlarda baya dikkatli olun. Çünki dönerken baya geniş aldıklarından sizin şeride zorunlu olarak geçiyorlar. Önünüzede o dar yollarda bir kamyon çıktımı yandınız işte .karşıdan araba gelmediğinie emin olduğunuz zaman dikkatlice geçin. Allah kazasız belasız hayırlı yolculuklar nasip etsin size allaha emanet olun.

Walla aklımda cbr 125 war Ama duruma göre tabi Hyo da alabilirim
    cako illaki racing olsun demiyorsan kawasaki er5 te alabilirsin hyo alacağına aynı yakıyorlar hemen hemen. Ama cbr 125 alacağım diyorsan zaten er5 in fiyatının yarısı kadar o daha da ekonomik hadi hayırlı olsun diyelim şimdiden

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar sağ alt grenaj'ım bağlantı vidasının 2 cm kadar ilerisinden kırılmış.Yardımlarınızı bekliyorum.

Resim eskidir!

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Arkadaşlar sağ alt grenaj'ım bağlantı vidasının 2 cm kadar ilerisinden kırılmış.Yardımlarınızı bekliyorum.

Resim eskidir!
    Benim motora yaptığımı yaparız Kemaletin. 1cm e 5cm bir saç ve iki adet civata ile orjinalinden daha sağlam olur.

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motora yaptığımı yaparız Kemalettin. 1cm e 5cm bir saç ve iki adet civata ile orjinalinden daha sağlam olur.
    Abi müsaitsen bugün bir uğrayayım yanına.Hüseyin kardeş Mersin'de siyah alt grenaj olup olmadığını bir öğrenirsen sevinirim!

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Abi müsaitsen bugün bir uğrayayım yanına.Hüseyin kardeş Mersin'de siyah alt grenaj olup olmadığını bir öğrenirsen sevinirim!
    kardeş öğleden sonra bi sorayım
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Bugün müsait değilim diyeceğim fakat geç kaldım sanırım. Bugun hiç işe gitmedim. Bugun benim için önemli bir gün ondan.

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Pazar Günü motorumu temizleyip dolaşayım dedim. Bir kaçtanede resim çektim.

Sinyaller Ön cam ön çamurluk ve Ön lastik? yorumlarınız...
    Motorun devrilme olasılığını ortadan kaldırmak için krikoyu kısası ile değiştirmişsim. Resim onun için yan çekilmiş gibi duruyor dikkat ederseniz her resimde krikonun altına takoz yerleştiriyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler