yorumlarınız icin teşekkür ederim, dediğiniz gibi bi tane orjinal alıcam.
Bu arada bu adam videosunu yolladı bi teker yapıyo maşşallah.... 15-20 metre tek teker gidiyo...
yorumlarınız icin teşekkür ederim, dediğiniz gibi bi tane orjinal alıcam.
Bu arada bu adam videosunu yolladı bi teker yapıyo maşşallah.... 15-20 metre tek teker gidiyo...
Gel benimkini satayım sana Ama Rize deyim ben
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
one öyle kardeş motor palyaçoya benzemiş öyle motorlara 10 lira dahi verme orjinal temiz takıl
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Kemalettinden aldığım şablon ile reklamcıdan 5 ytl ye ön siperlik kestirdim ve motorun üzerine taktım. Yanlız tam siyah olduğundan camın diğer tarafı görünmüyor. İyi yanıda gündüz dahi olsa sinyal uyarı ışığı camdan yansıma yaptığı için çok belirginleşiyor. Kemalettine Sonsuz Teşekkürler.
Oda birşeymi ben ön teker üzerinde o kadar yol yapıyom .
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
CAKALAZ cagol sadece depo kapagı için ulasabilecegim bi telefon numarası bile olsa sipariş uzerine getitdirirmm
Geçen küçük bir kaza ya karışmam sonucu ön camım kırıldı. Bulamayacağı bildiğimden hiç dolaşıpda sormadım. Sağolsun Kemalettin bana şablon çıkardı ve bende o şaplon ile bir reklam atolyesine gittim siyah cam kestirdim. tüpün üzerinde ısıtarak eğdim ve şekil verdim şimdide görüşlerinizi bekliyorum.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Aynen orjinal gibi duruyo walla
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ArkadaşLar ; 1995 Model bir Gilera GFR 125 motor var Trabzonda... Kafa kafaya takasa girmek istiyorum bu arkadaşla...
Gilera arka fren yok ; debriyaj sıyrıyo ; Lastikler bitik . . . Vergi borcu war
Sizce takasa giriyim mi ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm arkadaşlar ben yücel benim motorumda skyjet 150 -23 denizlide oturuyorum benim bi sorunum var denizlide hiç bir tane yuan kuba - thunder 150 veya ramzey racing parçası yok bana ful bütün granajlar gösterge takımı ve ufak tefek parçaları lazım yardımcı olursanız çok sevinirim motorun fotolarınıda koyacağım arkadaşlar msn adresim ycl.89.20@hotmail.com hepinize şimdiden çok teşekürler
ha unutmadan eksozunda içi boş çok gürültü yapıyo oda değişecek
http://img.*********.com/img/0/dd1cf...b327e26acd.jpg
[IMG]http://img.*********.com/img/0/dd1cf259435650a0d3a645b327e26acd.jpg[/IMG]
arkadaşlar daha yeni 1000 km lik gezim den döndüm kafam kazan gibi. 8 saat motor üstünde adamı gerçekten yoruyo. Ama bizim motorlar harbiden dayanıklı maşallah. 1000 km sonunda bile tık demedi. Güzergahım ,Gaziantep- Mersini geçince Gülnar ilçesine yakın bir yer olan Büyükeceli kasabası. Yaklaşık 400 km idi. Büyükeceliden de iki defa gülnara ve aydıncığa gittim. Ne virajlar var ya . Ve bir hafta orda kalıp bugun kazasız belasız sağ salim allaha çok şükür eve döndüm. Ortalama 100 ytl lik benzin harcadı. Kınalı kuzum benim seni seviyorum. Resimler yakında. kalın sağlıcakla
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
@ CYCLE 27 :
Arkadaşım peki motorda şişme dinlenme vs olmadı mı bu sıcaklarda ???
@ Huceyn :
Arkadaşım Motora en azından 500 YTL bi bakım yapmak gerekiyor.. ama Sorun Karadeniz de bunlardan anlayan ustalar yok :(
Alsam nerde yaptırcam ??? Yine MT den bi Lüleburgazlı arkadaşımız war bu motorlara meraklı olmadı sökcem motoru elektrik tesisatını yollicam yapıp göndercek bana
Bu da resmi :
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
şişme olmadı çünki izin vermedim nasıl oluyor derseniz motoru 1 saat kullandıysam 15 dakika dinlendirdim. ortalama 80-90 km hızla işte 400 km 8 saatte ancak bitti. İnsan dayanamıyor sıcaklara motor nasıl dayansın.
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
Orgazma Dudak Büktürür
bencede alma parçası varmıdır acaba. Bu gün türkiyenin en fazla motosiklet bulunan ilinde bizim motorlar için arka çanta aparatı aradım ama nafile değil parçası
bence gülnara gitme o ne virajlar öyle . Hadi yol geniş olsa neyse uluslar arası yol olduğuna bakmayın daracık yolu var. Kamyonlar tırlar dönüşlerde karşı şeride girip öyle dönebiliyorlar ancak. Kazada kaçınılmaz oluyo. çok u dönüşlü virajı var.Ama diğer virajların tadına doyamadım. bizim motrların bu kadar yatabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi.
Yahya abi hoşgeldin.Cesaretinden dolayı tebrik ederim.Şimdi Allah bilir sen nasıl bir bel ağrısı çekiyorsundurBu arada Mersin'e gitmişken grenajları yenileseydin bari.
kardeşim bilip bilmeden ne yorum yapıosun adamın agzıını açtırmayın !!!! ne biliosun bu motorun parçası yok onu bizde biliyoruz ve parça olmadıgı için ...... çaldılar parçalarıııı !!! kazalı motor böle olmaz sen kazalı motor görmediysen orası ayrı ! bir de parçası yok diil parça var isteyen varsa bana burdan ulaşsın her türlü parçası mevcut yeterki sen bulmak iste !
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)