böyle bişy yokya devir saati yada hız saati bozuk.aynısı benm motorda da oluyo çünkü devir göstergem bozuk
böyle bişy yokya devir saati yada hız saati bozuk.aynısı benm motorda da oluyo çünkü devir göstergem bozuk
Orgazma Dudak Büktürür
arkadaşşlar bizim motorların dirreksiyonunu üzerinde bulunduğu parçanın altına taksak noolurr ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aslında hiçbirşey yapmadım akşam motoru garaja bıraktığımda ibre 120 de takılı kalmıştı sabahda o şekilde yola çıktım 2 vitesde 5000 devirde çok yavaş giderken baktım ibre 170 lerde gidiyor hemen cebimden telefonu çıkarım bi kare aldım. Şu anda ibrem normale döndü. Fakat bunu yapmak mümkün gibi. adanada bir motor da yapmışlar 350 mz motorunu yerleştirmişler gaza dokandığında önü kalkıyor
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
@ SaLToN :
Aga Direksiyon bi döküm parçanın üzerinde ya hani O parçanın altına takiyim diyorum Usta olabilir sorun olmaz dedi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
sahibinden.com'da gezerken gördüm.http://www.sahibinden.com/dikkat!_!_...XQQdisplayitembirisi hasarlı motoruna SALTON'un motorunun resmini koymuş!
Pihipihi Salton Bu motor senin mi Loo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hatalı ilan bildiriminde bulundum. Motosikletimin fotoğrafının yayınlanmasında bir problem görmüyorum fakat herkez dürüst davranmalı.
Valla kemalettin sanada helal olsun ilan tarihine baktımda ilan bugun verilmiş. Hemende nasıl çarpmış gözüne teprik ederim seni.
arkadaşlar bugün motorumla biraz gezdikten sonra motorum bir daha marş almamaya başladı.bende vurdurarak çalıştırdım(marş kolunu çıkarttım da)sonra stop ettirdim denedim,marş aldı.sonra bir daha denedim yine almadı.sizce sorun nerede?
Marş motorunun kömürü bitmiş olabilir, marş düğmesinde temassızlık olabilir, kablolarda kopukluk olabilir.
Gidonu düşürsene cako..
SaLToN, bu motorun titreşiminin çaresi ne biraz tarif eder misin?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bu motoru alanlara bi sorum olcak ??? (bilassa "SaLToN" isimli üye arkadaşımıza)
neden racer 200 gibi kaslı bi makine (cok büyük hacimli) varken 200 cc motoru varken, gidip 150 cc slim makine aldınız ??
(sorumun amacı bende 4-5 motor arasında kararsızım listemin en üstünde yuan 150 ile racer 200 var........)
Benim motoruma yahya kardeşim bindi işallah rast gelirse size görüşleri söylesin. Bizler istiyoruz ki motorumuz 100 km de titreşim siz gitsiz zaten 100 ün üstüne hangi başlangıç sınıfını çıkarsan titreme yapar. Size şöyle söyleyeyim normalde 7000 devirden vede 70 km den sonra titreşim başlıyor. ön dişli ile arka dişlinizi değişirseniz 7000 devirde 100 km kendinizi ve motorunuzu yormadan, gram titreme olmadan gidebilirsiniz. Ve motorunuzun ne kadar dayanıklı olduğunu o zaman anlarsınız ve bu güne kadar motorunuzun verdiği tüm arızaların titreşimden olduğunu anlarsınız.
Ben motoru aldığım zamanlar hayatımda kıçımı motorun selesine koymuş değildim
Motorlara bakarken racer e de baktım fakat bi türlü ısınamadım. Görünüm çok kötüydü ne naket e benziyo ne turing e nede race ye hepsinin ortasıu kırma bi motor du. açıkcası hoşuma gitmedi vede çok hantalmış diye duydum. Umarım senin için hayırlısı olur.
Zevkler ve renkler tartışılmaz Karar senin
Yakında bu futuyuda görürsünüz sahibinden de
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)