vay be topice yabancılar bile geldi valla
vay be topice yabancılar bile geldi valla
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
tarzancaya devam
cevap için teşekkür ederim!başka birisi benim sorularıma kendi bakış açısından(sj 150-23 sahibi olarak)daha ayrıntılı bir cevap verebilir mi?ben bizim yukarıda neyi tartıştığımızı çevirdiğinizi gördüm.(bu kısımdan hiçbir şey anlamadım arkadaşlar )
motorun problemleri?
benzin tüketimi?
ortalama hız?
bu motoru alma merakı içerisindeydim ama görülen o ki şekil olarak güzel ama icraat yokk
1-Fuel consumption-If you don't pass 6000 rpm 2.0L-2.5L 100 km.but you pass 6000 rpm 3.0L-3.5L.
2-max speed-if you do good rodage 140-150km/h.
3-quality-this bike quality is normal.but It is too trembleing and bike's body is low quality.
4-the bike life-I think max. 15000 km.
5-the spare part-there isn't any part in TURKEY.
6-the price-1500 euro in TURKEY.
İf you have a lot money you buy HONDA cbr 125 or cbr 150!
this is my bike.It is in 2000km.
meanwhile,where are you from?
türkçesi
1-yakıt sarfiyatı-eğer 6000 deviri geçmezsen 2.0L-2.5L ama 6000 deviri geçersen 3.0L-3.5L.
2-son hız-eğer iyi rodaj yaparsan 140-150km/sa
3-kalite-motorun kalitesi normal.ama çok titriyor ve motorun grenaj kalitesi düşük.
4-motor ömrü-bence en fazla 15000 km.
5-yedek parça-TÜRKİYE'de hiçbir parçası yok!
6-fiyat-TÜRKİYE'de 1500 euro.
eğer paran varsa honda cbr 125 veya cbr 150 al.
bu benim motorum.2000 km'de
bu arada nerelisiniz?
abi sen grenajları neyle sabitledin
Orgazma Dudak Büktürür
denge topuzuyla sabitledim.tırnağın geçtiği yere civatayla pulu birbirine yapıştırarak koydum.önden de vidaladım.
motosiklet yedek parçacılarından temin edebilirsin.elcik topuzu veya denge topuzu dersen verirler.benim aldığım topuz demir olduğu için grenajı çizer diye topuzun etrafına şu depoların yanına çekilen yapışkanlı şeritten çektim böylece grenajın çizilmesini önledim.bir de topuzun kendi vidası çok uzundu kısa vida aldım.öyle yaptım.
yan grenajlardan gelen ses hiç kalmadı.ama senin motorunda grenajın içindeki tırnak duruyorsa,orayı elektrik bantlarıyla bantla,öyle geçir.belki zırıltı yine gider.bu arada sen yan grenajın üstündeki sticker'ı çıkarmışsın.çıkarttığın yer çukur gibi oldu mu?
tnx for the specs..
i`m from Romania. here we have a group of scooterists (CSR) we go out in weekends to make barbeque and ride free :D i have a kymco agility 50cc at the moment very pleased with it. but with my driver licence i can ride something bigger...so why not buy a cheap Xgjao to mentain the same speed as the cars? I have ridden the sj-150 a little and it sounds very nice but not in high RPMs (above 4000 the power seems to fade) although i like it because it fits me (i`m small)
tarzanca PART 3;
ben Romanyadanım.Bizim burada,bir scooter grubumuz var.Biz hafta sonlarında açık havada ızgara yapmak için çıkarız ve özgürce süreriz.Benim şu anda çok memnun olduğum bir kymco agility 50cc motorum var.ama ehliyetimle daha büyük birşey sürebilirim.öyle ki niye arabalarla aynı hıza sahip bir xgjao'yu almayayım?Ben biraz sj-150-23'ü sürdüm ve o çok güzel ses veriyor.ama yüksek devirde değil(4000'in üstünde gücü zayıf gibi görünüyor).gerçi ben ondan hoşlandım.çünkü o bana uyar(ben küçüğüm)
arkadaşlar onceki sayfalarda yazmıştım sykjet motoru olan abimiz 180 yapmış diye gecen yolda gidsiyorum bir baktım dukkanın onunde duruyor arkadasının dukkanı gittim hemen slm verdim bi samımıyet kurdum sonra motor hakkında bilgi almaya başladım adam başladı
2006 model
150cc
skyjet
gayet iyi motor
hız olarak 180 yaptı
falan filan derken fiyata geldim
abi ne kadar istıyoruz dedim
2200 istıyoruz
son olacagı nedir acaba
yaparız bişeyler ya takma kafana
tamam abi sağol ben babamla bi konusuyum tekrar gelirim dedim ve cıktım gittim
sizce o fiyata deger mı
ha bu arada km 4500falan
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Biraz kafa yorun açıklamayı daha sonra yaparım
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
5000 devirde 170km/sa hız!motoru 200cc yapsan bile bu devirde imkansız.bi de gökhan abi senin devir saati bozuk diye hatırlıyorum ben
devir saati banada entresan geldiii.170 km hızı nasl yapabilir o alet yaa.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
yapmış demekki
modifiye sınır tanımaz arkadaşlar demekki salton kardeş yapmış bi ayar motora
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)