Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Adana Ceyhan 'daki Trafik haftasına katılacak arkadaşlar varmı aramızda?
    Bende büyük ihtimal orada olacağım en azından tanışırdık.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Gökhan sen gidiyomusun Ceyhana. Bu gün küçük Aliyi gördüm kütüphane yolunda. Allah esirgesin nasılda gidiyo. Ne yaptın halledebildin mi ceza işini. Ben malesef gelemeyeceğim. Ali abinin haberi var. Allah izin verirse tatlı bir teşkala ya gireceğim. Bence sende gitme Ceyhana ayak uyduramazsın diğerlerine seni hep geride bırakırlar.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorun on dişliyi bede buyutmeyi dusunuyorum 17 takarsam bayırlarda motor çok yavaşlarmı
    yavaşlamaz.ama rüzgarı arkana almassanda 5. vites bitmez.titreme olayı ortadan kalkar.ama çekiş çok çok çok düşer.
    Orgazma Dudak Büktürür

KEMALETTİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar ben 'alli' eski nick'imde herkes ismimi ali sandığı için aslıma 'KEMALETTİN' döndüm.

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Alıntı KEMALETTİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben 'alli' eski nick'imde herkes ismimi ali sandığı için aslıma 'KEMALETTİN' döndüm.
    hahahahahaha valla akşam akşam cok guldum ya ya peki neden alli koymuştun
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

çok gülme karın ağrısı yapargenelde sitelere üye olacağım zaman kemalettin nick'ini birisi mutlaka kullanıyo oluyor.o yüzden bütün sitelere üyeliğim alli ismiyle oldu.alli nick'i nerden aklıma geldi bilmiyorum

Motosikleti
    cbf150
    çok gülme karın ağrısı yapargenelde sitelere üye olacağım zaman kemalettin nick'ini birisi mutlaka kullanıyo oluyor.o yüzden bütün sitelere üyeliğim alli ismiyle oldu.alli nick'i nerden aklıma geldi bilmiyorum
    neyse muhabbet edip tipiği kirletmeyelım soru sorayım ben size sizin motorlar ne kadar yakıyor acaba

sen uzun süredir bizim motorlarla ilgili sorular soruyorsun.almayı düşünüyorsan sakın ha alma!yakıt sarfiyatına gelince en az 7 ykr(6000 deviri geçmezsek)en çok 10 ykr(son gaz gidersek)

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    cbf150
    sen uzun süredir bizim motorlarla ilgili sorular soruyorsun.almayı düşünüyorsan sakın ha alma!yakıt sarfiyatına gelince en az 7 ykr(6000 deviri geçmezsek)en çok 10 ykr(son gaz gidersek)
    ya benım hedefim honda cbr125r ama onu alamazsan sizinkileri düşünebilirim yanı ucuz yollu bişey denkgelirse hiç yoktan alıp satmak için alınabilir

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı fatihsevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya benım hedefim honda cbr125r ama onu alamazsan sizinkileri düşünebilirim yanı ucuz yollu bişey denkgelirse hiç yoktan alıp satmak için alınabilir
    alırsında nasıl satarsın bilmemsıfır alma ozmn kardeş.ikinci el al.öle de satrsın
    allah belanızı kaldırsın(adanalılardan örendim bu lafıda)o kadar resim var yukarda yorum yapsanıza be
    Orgazma Dudak Büktürür

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alırsında nasıl satarsın bilmemsıfır alma ozmn kardeş.ikinci el al.öle de satrsın
    allah belanızı kaldırsın(adanalılardan örendim bu lafıda)o kadar resim var yukarda yorum yapsanıza be
    hüseyin nazar değmesin diye yorum yapmayalım dedikama güzel gezi olmuş.yav sen bizim motorların yedek parçalarını(grenajlar vs..)soracaktın.sordun mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    Arkadalar öncelikle hepinize selamlar.bi süredir topici takip ediyorum,motorlarınızın sorunlarını ve çözümlerini yazmışsınız.titreşimden başka yok gibi:D benim sorum şu olucak.Acaba çelik motor un racerı ile sizin motorlar arasında kalite farkı varmı.görünüşte ikiside aynı motor.bende 2.el almayı düşünüyorum.1500 ytl ye yuan buldum,1000 liraya ise çelik.aralarında km farkı pek yok 4500km civarı ikiside siz ne dersiniz?hangisini almalı?

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı scarface5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadalar öncelikle hepinize selamlar.bi süredir topici takip ediyorum,motorlarınızın sorunlarını ve çözümlerini yazmışsınız.titreşimden başka yok gibi:D benim sorum şu olucak.Acaba çelik motor un racerı ile sizin motorlar arasında kalite farkı varmı.görünüşte ikiside aynı motor.bende 2.el almayı düşünüyorum.1500 ytl ye yuan buldum,1000 liraya ise çelik.aralarında km farkı pek yok 4500km civarı ikiside siz ne dersiniz?hangisini almalı?
    hepsi aynı.full aynı.çelik-yuan-arora-kuba-skyjet-rm motor-ramzey

hüseyin nazar değmesin diye yorum yapmayalım dedikama güzel gezi olmuş.yav sen bizim motorların yedek parçalarını(grenajlar vs..)soracaktın.sordun mu?
    hocam kafa grenajı dahil 220 ytl.göstergeler dahil.
    Orgazma Dudak Büktürür

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepsi aynı.full aynı.çelik-yuan-arora-kuba-skyjet-rm motor-ramzey
    bide çelik i sahibi 900 ytl ye indirdi(abi çok titriyo bu ciğerlerime kadar titredim dedim al 900 olsun dedi).bi sorunu varda başından atmakmı istiyo
    yoksa acil paramı lazım anlamış değilim.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Benim motora dün yine müşteri çıktı.İlla sat diye tutturdu...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    bide çelik i sahibi 900 ytl ye indirdi(abi çok titriyo bu ciğerlerime kadar titredim dedim al 900 olsun dedi).bi sorunu varda başından atmakmı istiyo
    yoksa acil paramı lazım anlamış değilim.
    kardeş ben bu motorların bakımsızından kaçabildiğim kadar kaçarm.1500-2000 km bi 45-50 ytl harcayıp bakıma vercen abi.ben bunu bilir bunu söylerim.karbütr kirlenmesi motrun sağlıksız çalışmasına yol açar.sibob ayarı titremeyi tetikler.hava filtresinn krlenmesi motoru yorar.benim bakımlar tam.15lik dişli var üzzerinde 120 ye kadar titreme falan yok abi.zaten çoğu zamn şehir içi kullanıyorum.daha hiç üzmedi.sana tavsiyem 300-500 fazla ver bakımlı motor al.ama yukarıda bahsettiğim gibi bineceksen al.beni hiç üzmedi.pazar günüde dağ taş gezdim tık demedi.yoksa ben uraşamam bakımla falan diosan hiççççç bulaşma.git bi cbr al.ayçiçek yağı bile koysan çalışır.
    Orgazma Dudak Büktürür

selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    900 ytl mi valla hiç düşünme al bence
    No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    900e bırakırım dediği çelik düzkontakla çalışıyo.anahtarla değil en iyisi bakımlısını almak doğru söylüyosun.ancak şimdiye kadar ikiside 15 lik dişli ile kullanılmış ben alınca 17 taktırıcam ama bu zamana kadar yaşanan titreme ilerde motorda bi sorun yaratırmı ?

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    900e bırakırım dediği çelik düzkontakla çalışıyo.anahtarla değil en iyisi bakımlısını almak doğru söylüyosun.ancak şimdiye kadar ikiside 17 lik dişli ile kullanılmış ben alınca 15 taktırıcam ama bu zamana kadar yaşanan titreme ilerde motorda bi sorun yaratırmı ?
    kardeş iyide zaten 15lik orjinaldir.17lik takınca titreşim müthiş derecede azalıyor.eminmisin 17lik olduna üstündekinin
    Orgazma Dudak Büktürür

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler