Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadadaşlar topic in başında ne demiş salton arkadaşımız motorunuzla ilgili problemleri mutlaka yazın demiş yazıyorum ama cvp alamıyorum
    hatta yazıyım bitanesini bakalım cvp gelecekmi
    benim motorum 5. vites son gaz giderken tekliyor yani boğulur gibi oluyor sonra tekrar düzeliyor ama her zaman değil ara sıra yapıyor nedendir sizce ne yapmalıyım
    Motorun bir sebeble aşırı ısınıp şişiyor. Şişen motor Gaz yemez. Motor devamlı boğulur gibi olur. Uygun yağ kullanıyormusun?

uygun yağ kullanıyorsan Gidon millerini aşağıya mı çektin ? Ne alaka dersen aşağı alınan amartisor nedeniyle ön tarafı pusan motor yeterince hava alamıyacağı için ısındığında yeterli hava alamadığından soğuyamaz. Buda motoru aşırı ısınmadan dolayı şişirip boğulma yada tekleme olayı olur.

Eğer yok bunları hiç biri de değil diyorsan karbüratöründe pislik olabilir. Ama bu sefer rolantide bile stop edecektir. Benzin filtren de pislik olabilir. Karbüratöründe ayarsızlık olabilir. Hava filtresi kirli olabilir. Aldığın benzinde pislik olabilir. Bunların hepsi boğulmalara sebeb olabilir. Unutmaki iyi doktor yoktur. Derdini iyi anlatabilen hasta vardır. Sen iyi, dürüst bir tamirciye derdini iyi anlatırsan teşhis koyması çabuk olacaktır. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Önerim İyi bir ustaya danış. Benzin filtrene biir baksın. Karbüratörüne bir baksın. Hava filtreni temizlesin. Birde benzini temiz olan bir istasyondan devamlı olarak benzin al. Farklı istasyonlardan benzin alma.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    eywallah saol kardeş dediklerini uygulayacağım

beyler bu arada motorumun resmini koyuyorum bakın bakalım nasıl

No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadadaşlar topic in başında ne demiş salton arkadaşımız motorunuzla ilgili problemleri mutlaka yazın demiş yazıyorum ama cvp alamıyorum
    hatta yazıyım bitanesini bakalım cvp gelecekmi
    benim motorum 5. vites son gaz giderken tekliyor yani boğulur gibi oluyor sonra tekrar düzeliyor ama her zaman değil ara sıra yapıyor nedendir sizce ne yapmalıyım
    Karburatöre pislik geliyordur, Buji patlamayı tam yapamıyordur, Motor elektrik kesiyordur.

(Büyük ihtimalle pislik geliyordur.)
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    beyler motor nasıl bi fikriniz yokmu yoksa resimlermi çıkmadı

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Motorun Güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin. Yanlız birşey soracam neden ayna kullanmıyorsun?
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

evet ya.
    neden herkes aynaları söküyor?? size agırlık mı yapıyor arkadaş?? yoksa arkaya kamera ve göstergelerinize monitör mü taktınız da aynaları söktünüz??

ben mecburiyetten dolayı 1 gün aynasız gezmiştim: gerekten cok kötüydü, arkayı göremiyor insan yaw.. ayrıca motorun ön kısım sanki daralmış gibi hissediyordum.

şaka bi yana gercekten cok güvensiz oluyor bu şekilde.
    herkese güvenli, başarılı ve mutlu sürüşler dileriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    temsili resimdir alıntı yaptığım arkidiş kızmasın..

benim teyze oğlunda bunun siyahı var 3 aylık motor fren esnasında arkayı çok savuruyor sizdede böylemi..

Motosikleti
    SKYJET racing
    Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan abi,çamurcalığın bağlantılarını cumartesi sizin dükkandan alsam olur mu?bi de ön çamurcalık ne kadara mal oldu?ha unutmadan şu titremeyi bi halledelim yav!
    bu sorularıma bir cevap yok mu Gökhan abi yav!
    06bluedragger;dostum anladığım kadarıyla arka lastiği birmilyonlukta yapsak bu motor kaydırıyor.(benimki 130luk yine de kayıyor)

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    06bluedragger;dostum anladığım kadarıyla arka lastiği birmilyonlukta yapsak bu motor kaydırıyor.(benimki 130luk yine de kayıyor)
    Tamam C.tesi günü demirleri vereyim sana.

Ve Arkası savrulmayan motosiklet yokturdur. R1 inden godwing ine kadar arkayı savurur.

Motosikleti
    arkadaşlar ayna kullanıyorum ama geçen gün motoru ayaklığa aldım zannedip bıraktım arabanın üstüne devrildi kırıldı ayna :D fırsat bulupta yenisini alamadım ayrıca önü normal daralma fala nyok arkadaşlar full orjinal :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ya kardes motor teyze oğlunun bi kere bindim arka lastik hemen kitleniyor ve soğa doğru savuruyodu..

çok tedirgin kullandım

Motosikleti
    SKYJET racing
    Gökhan abi,bugün onur motora çamurcalığı sordum,kalmamış.hem de zaten fiyatı çok pahalıymış(45 ytl).o yüzden sen bağlantıları atma da param olup ta taktıracağım zaman senden alırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam titreşim meselemi ya.20 liraya %40-%50 orannda azltırsın.kimse 3.bin ytl racing keyfi yaşatmaz.gül-diken mewzu yani
    yok hoca ne biliyim ben o motordan elektrik alamadım

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı thaii_vtec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok hoca ne biliyim ben o motordan elektrik alamadım
    bilader senn cann saolsun ya.binme anasını satyım.eylülde çekcem zaten bende 600RR.
    Orgazma Dudak Büktürür

motorun arkayı savurması normaldir. çünkü hafif bir motor ve ayrıca arka lastik sert seçilmiş, dolayısıyla yol tutuşu da azalıyo. ben de cok defalar kalkışlarda patinaj cektim.

fakat arka freni daha dikkatli kullanırsan problem olmaz. ön ve arka freni %80 ve %20 oranında kullanırsan cok daha iyi sonuc alırsın. Rossi de öyle yaptıgını söylemişti biyerlerde

ön fren zaten cok güzel. ayrıca basit ABS de cok işe yarıyor. bir husus da arka lastiğin ilk 1000km de yani yeni iken daha fazla kayması. sonraları biraz azalıyor bu olay.
    iyi sürüşler

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı reo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun arkayı savurması normaldir. çünkü hafif bir motor ve ayrıca arka lastik sert seçilmiş, dolayısıyla yol tutuşu da azalıyo. ben de cok defalar kalkışlarda patinaj cektim.

fakat arka freni daha dikkatli kullanırsan problem olmaz. ön ve arka freni %80 ve %20 oranında kullanırsan cok daha iyi sonuc alırsın. Rossi de öyle yaptıgını söylemişti biyerlerde

ön fren zaten cok güzel. ayrıca basit ABS de cok işe yarıyor. bir husus da arka lastiğin ilk 1000km de yani yeni iken daha fazla kayması. sonraları biraz azalıyor bu olay.
    iyi sürüşler
    hocam arkayı savurmak bana müthiş bi heycan ve ego tatmini sağlıo.yani ben seviyorum.hele yer kaygansa tutmayın beni.patiyle kalkıyorum.alışınca müthiş oluyo yani
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    evet benim motorda kalkışta pati çekiyor gaza alısılırsam çok manyak oluyo ya bizim motorlarımızı kötüleyenlere inat ben motorumu çok seviyorum her baktığımda dahada hayran oluyorum ona

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    1600 ytl ye sarı renk 2006 model skyjet alsam sizce uygunmudur..

motor ne kadar yakıyo artıları ve eksileri nelerdir..

bana yardımcı olursanız satıcı ile hemen irtibata geçicem..

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1600 ytl ye sarı renk 2006 model skyjet alsam sizce uygunmudur..

motor ne kadar yakıyo artıları ve eksileri nelerdir..

bana yardımcı olursanız satıcı ile hemen irtibata geçicem..
    haydaaa hocam bu topicte bunlar var zaten okusana hepsini
    Orgazma Dudak Büktürür

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haydaaa hocam bu topicte bunlar var zaten okusana hepsini
    valla biradder araştırmaya üşendim açıkçası.......

kısaca kaba taslak bilgi edineyim dedim tavsiye edilirse artısı çok kolay arıza vermeyen bi model se alıcam yardım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler