yuan(çelik) ve kuba yedek parça bayisiyim fakat her iki firmada 150-23 modelinin yedek parça talebine karşılık verememektedirler .
yuan(çelik) ve kuba yedek parça bayisiyim fakat her iki firmada 150-23 modelinin yedek parça talebine karşılık verememektedirler .
ön DELL TİRE 100x80x17 45ytl
arka DURO HF918 130x70x17 75ytl
YBR 125 çamurluğu 15 ytl.kardeş virajlarda ve frenlemede iyi oldu.ama bence motorun orjinali gibisi yok.o yüzden şayet ben tavsiye etmiyorum.değiştireceksen aynı ebatta kaliteli lastikler al.
yedek parça sıkıntısının nedeni motorları getiren firmalardan kaynaklanmakta bence. Çünki neden yedek parça yok diye sorduğumuzda : abi bunlardan yedek parça istiyoruz ama bize eğer motor alırsanız yedek parçasınıda beraber veririz diyorlar. Bizde motor almak istemiyoruz o yüzden yedek parça alamıyoruz. Kardeşim neden o zaman motoru satmaya devam ediyorsunuz dediğimde getirtmiyoruz abi zamanında getiripte stok ta kalanlar bunlar diye yalan söylüyorlar.
Tüketici mahkemelrine versen al başına işi işte kim uğraşacak. Bir kazanırsan bu örnek olur ve diğer firmalarda (çin menşeei motorlar satan) yedek parçasını bulundurmak zorunda kalırlar.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
hocam benim lastikçi arkadş da arkayı en fazla 110-70 yap dedi.virajın iii olur dedi.we kaliteli bi lastik gösterdi.taiwan malıymış.55 ytl istedi.napcam bilmiorum orjinali çok kayıyyor.resmen tehlike yani.aslında onu 55 e alayım diorum.bu orjinalide zevk için yakayımda video çekeriz.şekil olur
Orgazma Dudak Büktürür
bence de iyi olur.sen 110'luk al.
Gökhan abi,lastikle ilgili bi sorunum yok.ama orjinal hali daha kibar duruyordu sanki.belki de uzaktan görenler için hoş duruyodur bilemiyorum.birgün buluşalım da seni bi benim motorun üstünde göreyim.bu arada ben lastiğin markasının DELİ olduğunu bildiğim halde DELL yazdım.
Benim servisim ne zaman istersem, parça talebimi karşılayabileceğini söylüyor...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
yaw Gökhan abi.benim arka teker çukurlara girince çamurluğa çarpıyor.acaba belediye ile görüşsem de çukurları kapatsalar mı?yoksa biraz km.yaptıktan sonra dişliyi mi değiştirim?bi de benim km sayacı 100km den sonra bir çıkıyor bir iniyor,lastikleri değiştirmezden önce böyle değildi?
arkadaslar bence de lastikleri cok fazla kalınlastırmak biraz dengeden uzaklastırabilir motoru.. ama benim düşüncem arkada: 100/80 yerine 110/80 önde de70/90 yerine 80/90 kullanmak yani her ikisini de 1cm kalınlastırırsak yeter düşüncesindeyim. bu haliyle lastikler daha kibar duruyo.
ama eger huceyn gibi 200cc yaparsak motoru o zaman belki 130luk lastik arkada daha iyi olabilir, ne dersiniz?? ayrıca bu silindir büyültme işi de benim kafama yattı dogrusu. zaten en son hatırladıgım kadarıyla çinliler de bu motorun 200cc versiyonunu aynı kasada üretmişlerdi.
yahya kardes bu adamları ticaret bakanlığının tüketicilerle ilgili olan o servisine şikayet edersek hepsi darmadağın olurlar, maliye de peşlerine düşer ve hepsi dükkanları kapatmak zorunda kalırlar. walla ben sırf adamlar ekmekten olur diye şikayet etmedim, ama nerde onlarda o düşünceye saygı: adamlar her yolum düştüğünde yine kazık attılar bana. sonunda memleketi terkettim
bir de parça sorunu var tabi. Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyelim
iyi akşamlar herkese.
ya hocam ben bu şerefsizleri şkayet edecem ya.normalde servise götürmem motoru.kendi ustamda (özel servis) yaptırrım ama yanılıp şaşıp götürdüm.lanet olsun yapptıkları işe.biz kız gibi bakalım bunlar berbat etsinler.arka diskin vidalarını sıkmamışlar bu gün motoru çıkarttım bi kaç tur atim die arkadan bi ses geldi.korktum acaba disk falan mı kırıldı die vidası çıkmış.inanabiliyormus ya ayda yılda bi sağına soluna bakın die bırakıorum başıma gelene bakın.eğer bu yüksek hızda başıma gelse olacakları düşünün.elimle taktım ve ustama götürdüm.pazartesi tüketici haklarına başvuruyorum.uraşsın şerfesizler.bende peşini bırakmıcam ama.bende uraşacam.
Orgazma Dudak Büktürür
Hey mersinliler bu yaz Yeşil cin imle ben mutlaka geliyoruz o tarafa haberiniz olsun. Siz şimdiden çaydanlıkları koyun ocağa.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ooo iyi iyi.
bu tarafa da bekleriz arkadaslar. bizim de çayımız var
bu arada huceyn kardes nasıl gidiyor motor?? yakıtı falan nasıl değişti?? gözlemlerin nasıl oldu modifiyeden sonra???
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)