antalyada naked skyjet var aslında cocuk sonradan naked yapmış güzelde olmuş yarın koyucam fotoyu..
antalyada naked skyjet var aslında cocuk sonradan naked yapmış güzelde olmuş yarın koyucam fotoyu..
abi ben yarın lastikleri taktırıym,bakımını da yaptırıym öyle buluşalım.ha ön çamurluğu nereden alacam?
abi bizim bu motorlardan alacan bi tane ön dişliyi 2 diş büyüteceksin(20 ytl).sonra bakımlarını adam gibi bi ustada(servis demiyorum)yaptıracaksın.castrol yada shell yağ kullanacaksın.bana dua edeceksin
hocam lastiği falan boşverde sen o kol senin mi.her gördüğümde korkuyrum ya
Orgazma Dudak Büktürür
evet arkadaslar huceyn kardesimin soyledikleri tamamen dogru. motoru fazla zorlamadan kullanınca cok keyifli ve ekonomik. ancak bizim memleketin yolları ve kalleş servisler yüzünden motordan soguyor insan.
bu arada, ben de motoru büyültsem mi diye düsünmeye basladım yaw sanki 130km/h yetmiyor gibi oldu bu günlerde...
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
arkadaslar bugün biz de iskenderundaki arkadaslarla beraber gezmeye gittik.
hem de cok kötü yollardan gecerek taa yaylalara gittik. benim motor da digerleri gibi 2 kişi ile gitti. hem de az şişman bir arkadaşım geldi yanımda
walla ben motor dayanır mı diye merak ederken, bekledigimden cok iyi gitti yolculuk. düşündüğümden cok cok saglam oldugunu göstermiş oldu bana. artık o yönden kafam rahat.
bir de ehliyet sınavı hafta icinde acıklandı: 100 almışım ayıptır söylemesi
huceyn kardesim modifiye falan derken kafamızı karıstırma simdi. zaten gökhan cıkıyo yok lastik yok dişli yok bilmem ne diyo, bir de senin maceralarını dinleyerek iyice kendimizi kaptıracaz galiba bu işe
mersin'e gelme ihtimalim var. eger olursa görüşmek isterim seninle.
kendinize iyi bakın. selamlar.
tebrikler reo ehliyetin hayırlı olsun motorunda çok güzel kazasız belesız kullan inşallah
Reo ehliyetin hayırlı olsun. Bu arada birdaha şunu yaptım bunu yaptım dersem. Zaten yapacak bişeyde kalmadı ya
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
hah hah hhaay.
tesekkurler arkadaslar.
bu arada gökhancım haklısın yapacak baska birsey kalmadı; motora yapılacak her turlu degisikligi yaptın. senin artık yeni ve daha buyuk bir motor alman lazım.
yaw huceyn abi, bu modifiye işi aslında silindirin tornacıda taşlanarak hacminin büyütülmesi ve daha sonra diger parçaların ona uygun hale getirilmesi olayı degil mi?? yanlış mı hatırlıyorum?? senin tamirci kendisi mi yaptı herşeyi??
bir de, gecenlerde bi vatandaş bana mesaj gondermiş ingiltere den: adam youtube da videomuzu seyredince motor nasıldır diye sormak istemiş... hayret ettim walla: sanırım ilk defa bir ingiliz bir Türk den akıl danısıyor cok komik yaw
evet ya sorup ögrendikten sonra bizlere de söylersen motora tam olarak ne işlem yapıldığını memnun olurum şahsen merak ettim.
hem motoru sabah verdim akşam aldım demişsin, yani bir günde mi yapıldı işlemler?? ayrıca huceyn kardes motorun bundan sonraki durumu hakkında bize deneyimlerini aktarırsan iyi olur; motorun çekişi ve seriliği nasıl değişti, son hız durumu nasıldır, yakıt tüketiminde nasıl değişiklik oldu???
bu soruların cevaplarını şimdiden merak etmeye başladım. umarım görüşürüz.
kendinize iyi bakın. selamlar.
cc büyütme işleminde piyasada zaten 200cc çapında pistonlar mevcut. 1 adet 200cc piston alınıyor ve motorun silindir bloğu sökülerek tornacıya gidiliyor. 150cc olan silindir yatağı genişletilerek 200cc çapına getiriliyor. Tamircilerin söylediklerine göre birde karbüratör değiştiriliyor. Bütün işlem bu kadar.
arkadaşlar benm motorun silinidr yatağı yeni silinidre göre yapıldı.yani büyütüldü.bu işlem sanayide yapılmış.zaaten ustamın söylediğine göre en uzun süren işte buymuş.bir gün içinde yapıldı motorum.serilik ve çekiş olarak güçlendi.150km hıza rahatlıklla çıkabiliyorum şu an.150 km nin üstünde titreme aşırı derecede artırıyor ve tehlikeli bir hale gelio.yakıtta mantıklı olarak arttı ama bi 600 lük gibi yakmıo tabi ki.bastıım zaman fazla yakıo ama şehir içinde eskisinden peqte bi fark göremedim.önemli nokta şu ki motorun son hızı 150 km deil.ama ben bu hızın üstüne çıkmaya korkuyorum.şunu söylemeliyim bizim motorlara ne yaparsanız yapın titremeyi bitiremezsiniz.cbr 125 dahi titriyor.çünkü takoz denilen olay yok.ama şu an eskisinden çok daha az titriyor.hepsi bu peq te fazla bi işlem yok.tavsiye ederim.ii sürüşler
Orgazma Dudak Büktürür
Ben motorla oynamamaktan yanayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Alli resimleri bekliyoruz. lastiği değiştirdim dedin sonra ses çıkmadı. göz değer diye mi korkuyorsun yoksa
buyrun
hocam kaça maloldu bu.bide ölçüleri bidaha alabilrmiyim.net olarak.ayrıca ilk izlenmlerin nelerdir.virajlarda falan.
Orgazma Dudak Büktürür
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)