yok ağam yok daha almadım.yaw lastiği borca alıcım tamam da,taktırmaya para yok.
ön lastik=45 ytl
arka lastik=70ytl
ön çamurluk=15 ytl
arka dişli=10-15 ytl
bakım=40-50 ytl
hemen hemen 200 ytl gerek.garajda bi tane bisiklet vardı onu sattım ama daha parasını almadım.alınca soluğu motorcuda alıcam.ha birkaç sorum olacaktı
1-depoyu nasıl çıkarırım?(hava filtresini temizliyecem de)
2-hava filtresi nasıl temizlenir?
3-buji ne önerirsiniz ve nasıl değiştirilir(bi tane ngk aldım eskisini zor da olsa çıkardım ama yenisini bi türlü takamadım.uğraşırken kırıldı fiyatı da 4,5ytl idi)
Ön lastiğin acelesi yok onu daha sonra taktırsanda olur. Dicemde senin işine karışmak istemiyorum. gecen 120 iyidir dedim sonradan pişman oldum.
Depoyu çıkarmak için bağajda ön selenin vidasını söküp ön seleyi çıkar. Deponun bağlı olduğu vidayo göreceksin. Depo tek vida ile bağlı. Vidayı sökünce depoyu arka kuruğa doğru çekince çıkar. (ray sistemi gibi)
Yanlız grenajlardan iki tane pim gibi plastik sağdan vede soldan depoya geçiyor depoyu geriye çekmeden önce onların delikden çıkardığına emin ol yoksa kırabilirsin.
Cako çok çirkin motorun var Allah olmayanlarada nasip etsin işallah.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
teşekürler motordaşım. Lakin sizin oralarda daha havalar müsade etmiyo anlaşılan. Devamlı yağmur yağıyor herhalde sizin oralara bizde nerdeyse yağmur duasına çıkacaz.
kemalettin salton sonunu getirememiş. Depoyu çıkarttıktan sonra karbüratörün arkasında akünün olduğu yerde siyah bir şey göreceksin. İşte o hava filtresi. Hava filtresini tutan iki vida ile birde metal bağcık göreceksin. Onları söktükten sonra esas hava filtresine ulaşabilirsin. Hava filtresini tersten hava tutacaksın kompresörle. Basınçlı hava tutmazsan söktüğün işe yaramaz.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
EYVALLAH abiler yav ben zaten deponun vidasını filan sökmüştüm de,yahya abi senin de dediğin gibi o raylı sistem kırılır filan diye zorlamadım(zaten parçası bulunmuyor)kompresörü filan nerden bulacam zaten servise götürdüğümde temizlesinler işlerinin adı ne!
waLaa arkadaşlar burda yaz kış yağıyo yağmurla bütün olduk ama yine de motor sewdası bitmez
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar bu arada kuyruğu plaka boyu kalacak kadar kesmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ?
Yine ilk yapan ben olacam bakalım haydi hayırlısı
Geçen pazar çektiğim resimler. Motor biraz kirli. İşallah bu pazara daha iyilerini çekecem. Hep lastik yanağına beyaz yazı yazıldı bakayım beğenecekmisiniz.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Gökhan abi bence arka çamurluğu kısaltırsan,yağmurlu havalarda arkan pislenir.
ama yine de sen bilirsin.yaw ben arka dişliyi şimdi(1600km filan) değiştirsem olur mu?lastik almaya gitiğimde bütün işimi bitirip gelmek istiyorum da!bi de arka maşaya boyayı nerden aldın?
honda içinde aynı şeyi söledim bunu içinde sölicem. yandan motor güzel ama önden ve arkadan o ince tekerlerle motor 0. benim bianch(bisiklet:D)imden farkı yok
senin motor ne marka kardeş.gelion burda çamur atıon bizim motorlara.ne kullanıon yani R1,600rr.
resim koyma[IMG][img=http://img444.imageshack.us/img444/1339/dsc00302xq2.th.jpg][/IMG]yı öğrenmeye çalışıom yazdan kalma bi resim vardı.işte yawwru caylanım
Orgazma Dudak Büktürür
@Huceyn
Şu sticker ları kaça yaptırdın Çok güzeL durmuşl motorun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bence düşünmekten vazgeç huceyn motorun ağırlığı o hıza yetmez,zaten iskeletide dayanmaz.Daha öncede tartışıldı bu topicte.
@Huceyn
Dostum bak bana da Rize den İsmail Usta demişti 170-180 yaptırabilirim istersen ama değmez.. He hararet oLayı da artcak o zaman ... Üstelik bu kalıba fazla gelir... 140 azamisi fazla biLe Hiç abartma işi sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
benim motorum var falan demedim. yazdım oraya zaten şu an sadece sıfırı 800 ytl olan bianch bisikletim var. ama 1 ay sora motorumda olacak. kimsenin motoruna camur atmıom sadece düşüncemi dile getiriom. herkes aynı tarz foto koyuyo.hep yan profil.tamam yandan gerçekten şahane duruyo. bide önden arkadan koyun. o tekerler o motorları öldürüo yaa. ben motor alcam dedim ama ben sizin kadar zengin değilim 2000 ytl lik bi scooter alacam. onun tekerleri bile bunlardan daha güzel
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)