Ben şu an da da kuLLanıyorum Şimdi Rize de oda da duruyo motor ve disk kilidi takıLı fotoda da war sarı
Ben şu an da da kuLLanıyorum Şimdi Rize de oda da duruyo motor ve disk kilidi takıLı fotoda da war sarı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
O kilitler çok dandik. Aslında dandik olması işime geldi iyikinede dandik bir disk kilidi almışım. aldığımın ertesi günü kilidi üzerinde unuttum ve gaza bastım sadece çok hafiften bi cıt diye ses duydum yere baktığımda disk kilidi iki parça olmuş yerde duruyodu. İyiki dandikmiş dedim içimden kalite li olsaydı kesin diskimi eğerdi. Sende onun için dikkatli ol. Ve hırsızdan korunmak için ona hiç güvenme.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
waLaa Motor Çalınacaksa Hırsıza hiç bişi dayanmaz O yüzden onu sadece yerin oynatmasın bebeler diye kuLLanıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kilit çözüm değil, sadece caydırıcı bir önlem....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
selam arkadaslar.
bir arkadasımın kardesi dün aksam yaptıgı trafik kazası sonucu bugün vefat etti.
aman siz siz olun cok dikkatli olun. bir insan kolay yetişmiyor.
görüşmek üzere.
ALLaH rahmet eylesin :( Üzücü bi haber oldu :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
allah rahmet eylesin allah kimsenin başına vermesin
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına allah sabır versin.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
ne denilebilir ki ALLAH RAHMET EYLESİN!
Gökhan abi bugün senin tavsiyen üzerine akü almak için Onur motora gittim.bosch'un 12v7ah'lik olanı yokmuş ben de t.e.t marka akü aldım.(35 ytl)sonra dedim'km halatı varmı?'varmış ama ucu kalınmış.'inceltiriz!'dediler.servise geçtim bi de baktım aha!Gökhan abinin motoru.adam senin motorunun km halatına bakarak inceltti.(sağol sayende işim görüldü)bu arada lastiğine aklım gitti süper olmuş!
bak bak hiç haberde vermediler. Benimde dün gece biraz fazla kapatınca eksoz vidam silindir kapağının içinde kırıldı. Servisle beraber ne yaptıysak çıkaramadık sonra motor dağıtıldı üst kapak çıkarılıp tornaya götürüldü. deliğin içi boşaltılıp kırılan civatanın yerine yenisi takıldı. Ayrıca silindir kapağının contasınıda değiştirdik. Hepsi toplam 50 ytl tuttu.
Sabah ki kirli haliydi onu birde temizlediğim zaman gör. Benim bile içim gidiyor. Heleki Duro yazısını ve ebat yazılarını beyaza boyadım. Bütün gün durup durum lastiğime baktım. Valla korkuyorum benim gözüm değecek yakında patlar kesin lastiğim .
Kemalettin bu arada akün kaç Amper. Birde lastiği aldığım yerle senin adına konustum benim aldığım şekilde verirmisin dedim
-hay hay başım üstüne dedi
eğer düşünürsen adam seni bekliyor.
iyi o zaman haftasonu alım bi tane.ben görmedim duro yazısının beyaz olduğunu.ben aldığımda turuncuya boyatırım.akü 12V 7ah
Yaa gökhan ???
Aga bizim motorların servisi nerelerde olduğunu nasıL öğreneceğiz...
Benm motor ne marka Yuan yazıyo ruhsatta ... Çelik serwisi bakıyo sanırsam.. ama Çelik servisleri nerelerde war..
Bi baksana TRabzon ya da Giresun da war mı ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bizim motorlara dijtal hız göstergesi takanınız varmı?
Orgazma Dudak Büktürür
Dostum soruyu sormadan önce geriye doğru okusaydın bulurdun cevabını
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hadi affettik seni
Sen de bizdensin ne de oLSa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kardeş imageshack sitesine resmini upload et.sonra cevap yazmaya gir resim ekleye linkleri yapıştır
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)