Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Ve arkadaşlar Bugun itibariyle B+a2 ehliyet sahibiyim. Umarım en kısa zamanda sizlerde alırsınız. ARTIK POLİSDEN KORKMAK YOOKKK

Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bizim motorlardan nasıl racıng sesine yakın bi ses alınır tabiki racıng kadar olmaz ama moto yok o kadar ses vercek :D önerilerinizi bekliyorum
    Tavsiye etmiyorum ama aksozunun susturucusunu çıkarman gerekiyor ki onu sen yapamassın anlayan birine götürmen gerekiyor
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    hayırlı uğurlu olsun Gökhan'cım. Güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin yüce mevlam.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    SKYJET racing
    Gökhan abi,ehliyetin hayırlı olsun!artık ehliyet sırası bana geldi herhalde
    ha bi de senin ön lastik kaçlık?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    HayırLı olsun GöKHaN ... Aga ben de alcam bi ehliyet ama benm sürücü kursum warken baska kurstan almak işime gelmiyo Ben de su an vermiyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun Gökhan'cım. Güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin yüce mevlam.
    Saol Yahya Artık gezilerde polisden korkmak yok

Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan abi,ehliyetin hayırlı olsun!artık ehliyet sırası bana geldi herhalde
    ha bi de senin ön lastik kaçlık?
    Saol Kemalettin. Benim ön lastik 100/80/17

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HayırLı olsun GöKHaN ... Aga ben de alcam bi ehliyet ama benm sürücü kursum warken baska kurstan almak işime gelmiyo Ben de su an vermiyorum
    Hem sürücü kursu işletiyosun hemde ehliyetin yok. Bu nasıl iştir bee
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    B war A2 Vemiyorum ki ondan yok ama yakında baslıyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    arkadaşlar bizim motorlara performans hava filtresi oluyor demi oluyorsa peki hava filtresinin sesi nasıl arabalardaki performans filtreler gibi güzel ses çıkarıyoyrmu ve fiyatı ne kadar sitenin en sorunlu üyelerinden biri olrak soruyorum size ) aydınlatırsanız beni memnun olurum aslında motordan anlamıyo değilimde bunlardan anlamıyorum ama mesela bundan önceki motorum pejo moobiletti onun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz

ehliyet hayırlı olsun gökhancım. cako sanada helal olsun kardesim
    ben de bu hafta sonu yazılı sınava girdim. sanırım mart ayı içinde ehliyet sahibi olabilecegim.

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bizim motorlara performans hava filtresi oluyor demi oluyorsa peki hava filtresinin sesi nasıl arabalardaki performans filtreler gibi güzel ses çıkarıyoyrmu ve fiyatı ne kadar sitenin en sorunlu üyelerinden biri olrak soruyorum size ) aydınlatırsanız beni memnun olurum aslında motordan anlamıyo değilimde bunlardan anlamıyorum ama mesela bundan önceki motorum pejo moobiletti onun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz
    Arabalar 4 silindir ve 1600cc ve üstü. her silindirin büyüklüğü bizimkisinin 2 katından daha bütük her bir silindir 400cc ve tüm silindirler tek hava filtresinden hava alıyor. Yani demek istediğim performans hava filtresinden ses bekleme. Ve performans da da pek birşey değişeceğini sanmıyorum.
    Alıntı reo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyet hayırlı olsun gökhancım. cako sanada helal olsun kardesim
    ben de bu hafta sonu yazılı sınava girdim. sanırım mart ayı içinde ehliyet sahibi olabilecegim.
    Teşekkürler Reo Umarım sende biran önce alırsın ehlitini.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Ehliyetin hayırlı olsun Gökhancım...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar benim motoru 3 gündür çalıştırmıyordum.daha sonra yaklaşık 3 km lik bi yola çıktım.motor bi kere stop etti.dönüşte yani yaklaşık 1 saat sonra tekrar bindim 3-4 kere stop etti ışıklarda beklerken.sizlerde de böle bişeyler oldumu??ve ya ne olabilir**??

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    waLaa ben de yolda seyir halindeyken oLuyo arasıra düşük dewirde giderken ... O da karb den dediler baktırmadım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    waLaa ben de yolda seyir halindeyken oLuyo arasıra düşük dewirde giderken ... O da karb den dediler baktırmadım
    bizim kArb.ler bu kadar hassas mı ya??satarım walla ben bu motoru.kızın ynnda rezil olduk

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    wala reis düşündüğünden çok daha hassas bizim karbüratörler satacağına karbüratörü deiş 100 YTL civarı ondan sonra canavar gibi gidiyoo
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Ön ve arka dişlinizi değiştirin. motor boğulmadan dolayı stop ediyor. Vites ya çok yüksek yada düşük kalıyor. oda motoru boğuyor.

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    slm arkadaslar Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor ılk pıyasa ya cıktıgında 2,250 ytl aama sımdı sankı ıy bı motormuş gibi fıyatını artırmişlar ben bunu alcaktım ama arkasamda var motor 120 ye zor vuryo bence yaramaz ama alanlar varsada hayırlı olsaun allah kaza bela vermesın derımm

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor ılk pıyasa ya cıktıgında 2,250 ytl aama sımdı sankı ıy bı motormuş gibi fıyatını artırmişlar ben bunu alcaktım ama arkasamda var motor 120 ye zor vuryo bence yaramaz ama alanlar varsada hayırlı olsaun allah kaza bela vermesın derımm
    Teşşekür ederiz Ahmet iyi dileklerin için. Ama 120 yi rahat görüyor ve ilk çıktığında fiyatı 3500 ytl den başlayıp 4250 ye kadar çıkıyordu. Arkadaşının motorunda problem var sanırım. Bu arada sende motor konusunda iyi bir seçim yapmışsın senin motorun baya güzelmiş.

Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    arkadaşlar dün cbr 125 ile kapıştım.kalkışta geçti beni daha sonra ben 4. vitesten sonra onu geçtim.zaten bidaha da yetişemedi.görmeliyizdiniz arabalar falan yol veriodu.mersin çevre yolu inleedi anlayacağınız.ama ben cbr125 i daha farklı bekliodum.çok pasif geldi bana.

Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya hoca ne bekliosun ki kimse sana kimse 3000 ytl ye racing keyfi yaşatmaz.hız oalrak cbr 125 ten farkı yok onun fiyatıda 5.500.unutmamak lazım ki artık hondayıda çin yapıo.bizim motorlara bu düşmanlık ne anlamıyorum

yatabiliyoruz demek lastik gerektiğini biliyorum birde lastiklerini değiştirip kalın lastik alanların lastik numaralarını yazıp resim koymalarını rica ediyorum bakalım en kalın kimin vede güzel duruyormu ? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Ben taktım bi tane wala acaip bi ses veriyoo Tabiii ki bu motorlardan race sesi beklenmez ama bu da herkesi baktırmaya yetiyo ahan da resim

motor ses olarak harbiden mükemmel benimkinin egzosu boş yani içindeki susturucular çıkartılmış fakat süper ses çıkıyor yani motorun spor olduğu belli oluyor aslında kalite bir egzos bulsak daha iyi ses yapacağından eminim

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Cako sen o disk kilidini ne zamadır kullanıyorsun. Yada hala sağlammı diye sorayım Ben aldığımın ertesi günü parçalandıda.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler