27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
hayırlı uğurlu olsun Gökhan'cım. Güle güle günlerde kullanmayı nasip etsin yüce mevlam.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Gökhan abi,ehliyetin hayırlı olsun!artık ehliyet sırası bana geldi herhalde
ha bi de senin ön lastik kaçlık?
HayırLı olsun GöKHaN ... Aga ben de alcam bi ehliyet ama benm sürücü kursum warken baska kurstan almak işime gelmiyo Ben de su an vermiyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
B war A2 Vemiyorum ki ondan yok ama yakında baslıyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bizim motorlara performans hava filtresi oluyor demi oluyorsa peki hava filtresinin sesi nasıl arabalardaki performans filtreler gibi güzel ses çıkarıyoyrmu ve fiyatı ne kadar sitenin en sorunlu üyelerinden biri olrak soruyorum size ) aydınlatırsanız beni memnun olurum aslında motordan anlamıyo değilimde bunlardan anlamıyorum ama mesela bundan önceki motorum pejo moobiletti onun hakkında sorunuz olursa bana sorabilirsiniz
ehliyet hayırlı olsun gökhancım. cako sanada helal olsun kardesim
ben de bu hafta sonu yazılı sınava girdim. sanırım mart ayı içinde ehliyet sahibi olabilecegim.
Arabalar 4 silindir ve 1600cc ve üstü. her silindirin büyüklüğü bizimkisinin 2 katından daha bütük her bir silindir 400cc ve tüm silindirler tek hava filtresinden hava alıyor. Yani demek istediğim performans hava filtresinden ses bekleme. Ve performans da da pek birşey değişeceğini sanmıyorum.
Teşekkürler Reo Umarım sende biran önce alırsın ehlitini.
Ehliyetin hayırlı olsun Gökhancım...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
arkadaşlar benim motoru 3 gündür çalıştırmıyordum.daha sonra yaklaşık 3 km lik bi yola çıktım.motor bi kere stop etti.dönüşte yani yaklaşık 1 saat sonra tekrar bindim 3-4 kere stop etti ışıklarda beklerken.sizlerde de böle bişeyler oldumu??ve ya ne olabilir**??
waLaa ben de yolda seyir halindeyken oLuyo arasıra düşük dewirde giderken ... O da karb den dediler baktırmadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
wala reis düşündüğünden çok daha hassas bizim karbüratörler satacağına karbüratörü deiş 100 YTL civarı ondan sonra canavar gibi gidiyoo
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ön ve arka dişlinizi değiştirin. motor boğulmadan dolayı stop ediyor. Vites ya çok yüksek yada düşük kalıyor. oda motoru boğuyor.
slm arkadaslar Yuan-Kuba SJ 150-23 bu motor ılk pıyasa ya cıktıgında 2,250 ytl aama sımdı sankı ıy bı motormuş gibi fıyatını artırmişlar ben bunu alcaktım ama arkasamda var motor 120 ye zor vuryo bence yaramaz ama alanlar varsada hayırlı olsaun allah kaza bela vermesın derımm
arkadaşlar dün cbr 125 ile kapıştım.kalkışta geçti beni daha sonra ben 4. vitesten sonra onu geçtim.zaten bidaha da yetişemedi.görmeliyizdiniz arabalar falan yol veriodu.mersin çevre yolu inleedi anlayacağınız.ama ben cbr125 i daha farklı bekliodum.çok pasif geldi bana.
ya hoca ne bekliosun ki kimse sana kimse 3000 ytl ye racing keyfi yaşatmaz.hız oalrak cbr 125 ten farkı yok onun fiyatıda 5.500.unutmamak lazım ki artık hondayıda çin yapıo.bizim motorlara bu düşmanlık ne anlamıyorum
yatabiliyoruz demek lastik gerektiğini biliyorum birde lastiklerini değiştirip kalın lastik alanların lastik numaralarını yazıp resim koymalarını rica ediyorum bakalım en kalın kimin vede güzel duruyormu ? şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
motor ses olarak harbiden mükemmel benimkinin egzosu boş yani içindeki susturucular çıkartılmış fakat süper ses çıkıyor yani motorun spor olduğu belli oluyor aslında kalite bir egzos bulsak daha iyi ses yapacağından eminim
Cako sen o disk kilidini ne zamadır kullanıyorsun. Yada hala sağlammı diye sorayım Ben aldığımın ertesi günü parçalandıda.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)