Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Cako yakışmış sana. Bence artık sen bi hyo al yoksa kendi motorundan zevk alamassın.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

selam arkadaslar yaw.
    motorlarımız gercekten cok modern bir tasarıma sahip; aynen cbr150 de oldugu gibi ben de cok seviyorum.
    bu arada gökhancım sen 130/80-17 lastik almıştın; çok memnun oldugunu söylüyorsun. ama diger arkadas aynı markanın 120/80-17 lastigini almış ve kötü oldugunu söylüyor. sanıyorum ikiniz de G.antep desiniz; bu konuda bir istişare yaparsanız fikirlerinizi bekliyorum.

bu arada, havalar da yakında ısınır. gezme tozma planları yapsak hic fena olmaz degil mi??

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Buyrun arkadaşlar imacosfx arkadaşımızın Hyo su ve benm aşkım
    Birazcık kullandım da Bugün

Bunlar da videolar

Bence de kadeşim artık yetmemeye basladı zaten
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı reo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar yaw.
    motorlarımız gercekten cok modern bir tasarıma sahip; aynen cbr150 de oldugu gibi ben de cok seviyorum.
    bu arada gökhancım sen 130/80-17 lastik almıştın; çok memnun oldugunu söylüyorsun. ama diger arkadas aynı markanın 120/80-17 lastigini almış ve kötü oldugunu söylüyor. sanıyorum ikiniz de G.antep desiniz; bu konuda bir istişare yaparsanız fikirlerinizi bekliyorum.

bu arada, havalar da yakında ısınır. gezme tozma planları yapsak hic fena olmaz degil mi??
    Valla ben eski lastiğimden çok memnundum tek sorunum 90 yanak olmasıydı. Onu çıkardım 70 yanak taktım. Servisden alıp getirdim garaja koydum üzerindekini deneme şansım olmadı fakat motoru servisden çıkardığımda şakır şakır yağmur yağıyordu ve o yağmurda ki performansı benim çok hoşuma gitti. diğer arkadaşla buluştuğumuzda mutlaka karşılaştırıp sizede bilgi vereceğiz.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    SKYJET racing
    kardeş sen de takdir edersin ki,benim lastik 120'lik Gökhan abinin ki 130'luk. elbette yol tutuşun da,frenlemede filan fark ediyor.ben bu markanın bu modelini beğenmedim.ama Gökhan abininkine diyeceğim yok.eğer sen de alacak olursan duro hf918'den şaşma!

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş sen de takdir edersin ki,benim lastik 120'lik Gökhan abinin ki 130'luk. elbette yol tutuşun da,frenlemede filan fark ediyor.ben bu markanın bu modelini beğenmedim.ama Gökhan abininkine diyeceğim yok.eğer sen de alacak olursan duro hf918'den şaşma!
    Alli nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun messenger a da girmiyorsun . Yarına müsait olursan buluşalımda lastikleri inceleyelim.

arkadaşlar motor harbiden çok güsel ben bayağı beğendim cbr 125 almayı düşünüyordum fakat maddi durumlardan dolayı bende yuan 150 race almaya karar verdim ve buldum ikinci el birtane 1750 den alıcam size sorum şu bu motor nasıl viraj alıyor yani yatabiliyormuyuz cbr 125 gibi?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yatarsın yatarsın ama Lastikleri deişirsen
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    slm arkadaşlar bizim motorların rolanti vidasına ulaşmak için nereleri söküyoruz bi yardımcı olurmusunuz

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar bizim motorların rolanti vidasına ulaşmak için nereleri söküyoruz bi yardımcı olurmusunuz
    Hiçbir yeri sökmene gerek yok. Eline uzun bir düz tornavida al Ayak marşı tarafından, (arka kurukdan gelip öndeki kalın şaseye dayanan) grenajın arasından baktığında düz başlı videyı görürsün.

arkadaşlar bende bişey sorucam benim motorun yan grenajları deişmesi gerek biraz catlak var çizik çok var...motoru aldıgım eleman biraz hor kullanmıs...nerden yenilerini bulabiliriz izmirden ?? bilen varmı acaba

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Sahibinin yeşil böcek adını verdiği Sj 150-23. Görünüş olarak fena olmamış hoşuma gitti fakat sürüş keyfinin kalmadığına şüphem yok.

Motoru Resmen Yerin dibine sokmuş ve krikoya dikkat

Alıntı breakermarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende bişey sorucam benim motorun yan grenajları deişmesi gerek biraz catlak var çizik çok var...motoru aldıgım eleman biraz hor kullanmıs...nerden yenilerini bulabiliriz izmirden ?? bilen varmı acaba
    Kardeş o işte biraz zor. Bu motorların bulunmayan parçalarının başında grenajları geliyor. Bulma ihtimalin var fakat iyice araştırıp her yere sorman gerekiyor.

Motosikleti
    salton yardımcı olduğun için teşekkür ederim

kardeş grenajlarını değiştirme sanayide bi fiberglasscıya git yaptır üstüne bide boya tamamdır hem daha ucuza halletmiş olursun

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı selcuk543 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    salton yardımcı olduğun için teşekkür ederim

kardeş grenajlarını değiştirme sanayide bi fiberglasscıya git yaptır üstüne bide boya tamamdır hem daha ucuza halletmiş olursun
    Nasıl oldu hallettinmi rolanti yi

Motosikleti
    SKYJET racing
    Gökhan abi lastikler güzel olmuş!ön lastiğin markası ne?bide ön,arka neçere aldın?

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan abi lastikler güzel olmuş!ön lastiğin markası ne?bide ön,arka neçere aldın?
    Vallaha şimdi sen söyleyince aklıma geldi ön lastiğin markasına hiç dikkat etmemiştim.Markası sanırım dell tire üzerinde öyle yazıyor.Fiyat olarakda arka lastik 75 ön lastik 45 e geldi.

kardesim gökhan bu yagmurda camurda ne zahmet ettin yaw, fotograflar falan

ama gercekten ettkileyici görünüyor ha.
    hayırlı olsun diyelim. güle güle kullan.

demek bizim motorların grenajları bulunmuyor!! oysa en çabuk hasar gören yerler grenajlar. öyleyse işimiz zor. umarım kolay bir yolunu buluruz. zira benim grenajın da alt tarafında bir yerinde minik bir catlak var üstelik de sağ ve sol grenajın birbirine birleştiği alttaki o vida yeri de kırılarak vida iptal edilmiş. bütün bunları kim yaptı derseniz; elbette servis dedigimiz adamlar

görüşmek üzere. selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinin yeşil bözek adını verdiği Sj 150-23. Görünüş olarak fena olmamış hoşuma gitti fakat sürüş keyfinin kalmadığına şüphem yok.

Motoru Resmen Yerin dibine sokmuş ve krikoya dikkat

Kardeş o işte biraz zor. Bu motorların bulunmayan parçalarının başında grenajları geliyor. Bulma ihtimalin var fakat iyice araştırıp her yere sorman gerekiyor.

kıroooooo bide utanmadan suzukı sticker yapıştırmış

bu ne looo yerden bitme gibi ..

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıroooooo bide utanmadan suzukı sticker yapıştırmış

bu ne looo yerden bitme gibi ..
    Adam bunu büyük ihtimalle drak yarışları için kullanıyor. Motoruda ona göre tasarlamış. Aynalar yok motor pusturulmuş plaka yok. tam bir drak motoru yani

Motosikleti
    arkadaşlar bizim motorlardan nasıl racıng sesine yakın bi ses alınır tabiki racıng kadar olmaz ama moto yok o kadar ses vercek :D önerilerinizi bekliyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler