slm arakadaşlar bende 2 gün önce arora ks150-23 aldım ancak motosikletimin bir sorunu var gazı bırakınca stop ediyor sizce bunun sebebi ne olabilir bu arada motorum 2006 model 2. el aldım
Bir kaç ihtimal olabilir. Bunlar arasında: Karbüratörünün mem kısmına pislik gelmiş olabilir. Bu durumda gazı kesince motor stop edebilir.Bir diğeri ise rolanti ayarın düşük olabilir. Bunlara serviste baktırabilirsin. Aklıma gelen şimdilik bunlar diğer arkadaşlar da sanırım fikirlerini söyleyebilir.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
aL bakalım arkadaşım Pek uzun deil ama inceden sesi anlarsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya cakalaz ses cok boguk geliyor galiba telefonla çekmişsin bende cekmıstım aynen boyle olmuştu ama saglık olsun bunuda bulamayanlar var
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Öncelikle hayırlı olsun kaç km de ve kaça aldın? Motosikletin sorunuda büyük ihtimalle benzin hava karışım oranının bozulmuş olmasıdır yada rolanti çok düşük çalışıyordur. Karbüratörden anlayan bir ustaya götür.
Cako bu ne kadar sigara izmariti yer sigara izmariti dolmus. Fotoğrafı düğün evindemi çektin yoksa hepsini senmi içtin
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
arkadaşlar benim motorun fotolarını gördünüz.arka maşa,akü suyundan dolayı baya bi paslandı.burayı nasıl boyatmalıyım?bu görüntü beni motorumdan soğutuyorbu arada Gökhan abi n'oldu resimler yaw!ekle de hele bi bakalım!
saol salton kardeş 9000 kmde 1600 e aldım
Akü su kaynatınca arka maşama asitli su akmış ve boyayı sökmüştü. bende zımpara ile iyice zımparaladım ve parlak metalik gri sprey boya alarak tekrar boyadım orjinaline birebir uydu ve şu anda hiç fark edilmiyor. Sprey boya halen duruyor bi zımpara alırsak pazara seninkinide bir elden geçiririz.
Resimleri de bi türlü çekemedim inanınki Motorun üstü branda ile kapalı olduğundan sabahları soğukta üstünü açıp fotoğraf çekmeye eriniyorum. En kısa zamanda fotoğrafları atıcam söz Şurda pazara ne kaldı
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
benim motor sabahları zor çalışıo.hatta bazen kolçak kullanıyorum bu problem sizdede varmı???
slm kardeş valla benim motorda sabahları zor çalışma gibi bir sorun yok tek marşta alıyo eminim arakdaşlar senin sorununa yardımcı olurlar
yazın öyle bir problemim vardı evet. Benzin musluğu bozlumuştu bende yenisi takılana kadar usta sadece tek gidiş verdi(turboya 7000 devirden sonra fazla benzin veren ikinci kısım) bir problem kalmadı. Öyleki musluk bozlduğunda yağ karterine bile benzin karışmıştı hemen yağını değiştirdik.musluk takıldıktan sonra en soğuk havalarda bile jikleyi açarak gaza basmadan tek marşla çalışışıyor şu an.bir problem yok yani
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
[QUOTE=Cako bu ne kadar sigara izmariti yer sigara izmariti dolmus. Fotoğrafı düğün evindemi çektin yoksa hepsini senmi içtin [/QUOTE]
Aga burası Sigara içmeye izin veriğimiz odalarımızdan biri Ben sigara kullanmam
waLa markası yok ama görüntüsü ve sesi war tiger takıLır uygun olanından
Buyrun arkadaşlar imacosfx arkadaşımızın Hyo su ve benm aşkım
Birazcık kullandım da Bugün
Bunlar da videolar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)