Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Bende büyütmeyi düşüüyorum ama biraz maddiyat dan dolayı bu sene bununla idare edecez. Seneye gt250r yada benzeri bir motosiklet düşünüyorum.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende büyütmeyi düşüüyorum ama biraz maddiyat dan dolayı bu sene bununla idare edecez. Seneye gt250r yada benzeri bir motosiklet düşünüyorum.
    Bir sene daha idare etmen belkide senin açından daha iyi olacaktır... Hayırlısı olsun...

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    AGa zaten kesmemeye basladı artık Büyütmek istiyorum ama oLmuyo işte

Bakalım Rize MT den imacosfx le anlaşırsak belkim takasa gireriz
    Hayırlısı olsun cakalaz insallah halledersin..
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    guvenebılsem alacamda guvenemıyom burada sıfırları 1930 ytl..plaka ruhsat haric..
    MT ANTALYA

Motosikleti
    SKYJET racing
    aman ağam uzak dur.bana söylediler de dinlemedim.sakın ucuz diye,gidip çin malı alma.

evet arkadaslar ucuzluguna aldanıp da sakın çin malı motor almayın: yoksa benim gibi daha 1000km der demez aldıgınıza pişman olursunuz, her ama her yönden pişman olursunuz. ( AHA BURAYA YAZDIM). eger isteyen varsa gelsin benim motoru aldıgım fiyatın yarısına vereyim, daha 1500km dolmadı bile.

yaw arkadaslar büyültmek istiyor herkes motorunu galiba. anlaşılan herkes aynı fikirde bizim gurupta. diyelim seneye kadar büyülttük motoru, bizim motorlar ne olacak????? kimse almıyorki bizim motorların 2. ellerini

görüşmek üzere. selamlar.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    yanLışsın REO !

Ben motoru 1500-2000 küsürde aldım şimdi 4500 km yi geçti...daha sorun yaşamadım... beni yolda bırakmadı hiç...tek sorunu karbüratöre giden benzinin çok çok temiz olmaması

Büyütmek istiyoruz ÇüNKü artık kesmiyoo hızı yetmiyoo
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanLışsın REO !

Ben motoru 1500-2000 küsürde aldım şimdi 4500 km yi geçti...daha sorun yaşamadım... beni yolda bırakmadı hiç...tek sorunu karbüratöre giden benzinin çok çok temiz olmaması

Büyütmek istiyoruz ÇüNKü artık kesmiyoo hızı yetmiyoo
    cakalaza katılıyorum ama reo yada katılıyorum. Reo kardeş rodajın dolana kadar adamı gerçekten illet ediyo motor. Hele biraz sabret ve fazla yüksek devirlere çıkma. Benim motor 3000 km ye gelene kadar ahamda Salton şahit motoru satackatım nerdeyse. Ama rodaj bitipte motor açılınca eskisi gibi pek fazla sorun çıkartmıyor. Benim şuan titreşim sorunu dışında başka motordan bir sorunum yok Allah'a çok şükür. Gerçekten ülkemizde benzin içine ne katıldığı bellisiz. Motora benzin hep aynı yerden alıyorum. firma ismi vermiyeyim her zaman ordan alıyordum bir sorun yoktu. Benzinim bitipte farklı bir yerden almak zorunda kalınca motor çok değişti yahu. Bir daha motoru iterek götürürüm ordan benzin aLmam her zaman ki aldığım yerden alırım .
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

arkadasım evet ben de motorla önemli bir problem yasamadım, beni yolda bırakmadı elbette. ancak bu motoru aldıgımdan beri köprüaltı çocuğu vatandaşlarla muhatap olmak zorunda kaldım(sözüm meclisten dışarı). illet ettiler adamı, lanet okumak istiyorum ithal edene de, satana da tamirini yapana da, alana da verene de ....
    terbiyesiz, seviyesiz insanlar, kalleşler, hainler. bu adamlar resmen hırsızlar yav hırsız.

yoksa ben motorumu cok seviyorum. başka motor almadım özellikle bunu aldım.
    her neyse canım sizlerin de başınızı agrıtmayım. sizleri de seviyorum

görüşmek üzere. selamlar.

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Arkadaşlar, nasıl böyle problemler yaşıyorsunuz anlamadım.Ben alalı tam 6000 km yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım.Ufak tefek problemler oldu ama diğer markalarda yaşananlar kadar.Bu kadar karamsarlığa kapılmayın.Elinizdeki motorun kıymetini bilin, dış görünüş itibariyle bile olsa bu motora hayran olan insanlar var.
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı By Mükemmel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinizdeki motorun kıymetini bilin, dış görünüş itibariyle bile olsa bu motora hayran olan insanlar var.
    Kardeşim sana katılıyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Arka lastiğin 90 yanak olması çok canımı sıkmıştı bende bugun 70 yanak ile değiştirdim. Gerçekten çok hoş bir görünüm kazandı. Ön lastiğide 40 ytl ye yenisi ile değiştirdim. Motoru servisden gece çıkardığım için resim çekme imkanım olmadı. birkaç güne kadar resimleri eklerim. Eminim sizinde hoşunuza gidecek.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Motosikleti
    SKYJET racing
    arkadaşlar ben de birkaç hafta önce 40ytl'ye 120-80-17 Duro lastik taktırdım.ne yazık ki ben de pişman oldum.motorun ne gidişinde,ne dönüşünde,ne de frenlemesinde birşey fark etmedi.Gökhan abi sen bu lastiği,eski lastiğini aldığın yerden mi aldın?

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı alli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de birkaç hafta önce 40ytl'ye 120-80-17 Duro lastik taktırdım.ne yazık ki ben de pişman oldum.motorun ne gidişinde,ne dönüşünde,ne de frenlemesinde birşey fark etmedi.Gökhan abi sen bu lastiği,eski lastiğini aldığın yerden mi aldın?
    Gişinde süraz biraz düşmesi, dönüşlerde çok şey fark etmesi gerekiyor çünki ben lastiği taktığımdan beri viraj deniyorum 10 üzerinden 10 aldı, frenlemesi eskisine göre çok iyi teker öyle hemen kilitlenmiyor. fakat senin lastiğin ebatları farklı olduğundan durmada, kalkmada, dönmede fark gösterebilir. Bir ara buluştuğumuzda benim motosiklete binerek kıyaslama yapabilirsin.

Bu arada resimleri bekliyoruz ona göre

Evet eski lastiği aldığım yerden aldım. Senin sipariş verdiğin lastikten iki adet gelmişti tekini ben aldım.

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gişinde süraz biraz düşmesi, dönüşlerde çok şey fark etmesi gerekiyor çünki ben lastiği taktığımdan beri viraj deniyorum 10 üzerinden 10 aldı, frenlemesi eskisine göre çok iyi teker öyle hemen kilitlenmiyor. fakat senin lastiğin ebatları farklı olduğundan durmada, kalkmada, dönmede fark gösterebilir. Bir ara buluştuğumuzda benim motosiklete binerek kıyaslama yapabilirsin.

Bu arada resimleri bekliyoruz ona göre

Evet eski lastiği aldığım yerden aldım. Senin sipariş verdiğin lastikten iki adet gelmişti tekini ben aldım.
    eee yukarıdaki mesajda resimleri eklerim demişsin. hani resimler. Merakla bekliyorum kardeş nasıl olmuş diye
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı cycle27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eee yukarıdaki mesajda resimleri eklerim demişsin. hani resimler. Merakla bekliyorum kardeş nasıl olmuş diye
    Valla motoru servisden dün çıkardım. Gece olduğu için resim çekemedim. Sabaha iş ve akşama ev motor garajda yatıyor. Az önce çekmeye çalıştım ama düzgün bir kamera almadığından çok bulanık çıktı. hirşey belli olmuyor. İşallah yakın zamanda bende atarım resimleri.

Selam arkadaslar sonunda bende aldım bu canavardan...6000 kmde Aldım Çok Memnunum rodaj iyi açılmış ben 95 kiloyum arkadsımda 93 kilo 2miz bindigimiz halde bile 120 yaptık alet çok güzel..herkes çok begeniyor..yeniden doğmuş gibiyim resmen..fakat şu titreşim çok yüksek resmen masaj yapıyor vucuduma ayaklarıma kaşındırıyor rahatsız oluyorum..okudugum kadarıyla dişli deiştiricez..

Dediğim gibi harika alet.1 aydır biniyorum hiçbişey olmadı güzel baktıktan sonra hiçbişeyde olmaz motora..

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı breakermarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar sonunda bende aldım bu canavardan...6000 kmde Aldım Çok Memnunum rodaj iyi açılmış ben 95 kiloyum arkadsımda 93 kilo 2miz bindigimiz halde bile 120 yaptık alet çok güzel..herkes çok begeniyor..yeniden doğmuş gibiyim resmen..fakat şu titreşim çok yüksek resmen masaj yapıyor vucuduma ayaklarıma kaşındırıyor rahatsız oluyorum..okudugum kadarıyla dişli deiştiricez..

Dediğim gibi harika alet.1 aydır biniyorum hiçbişey olmadı güzel baktıktan sonra hiçbişeyde olmaz motora..
    Hayırlı olsun arkadaşım...Memnun olduğuna da ayrıca sevindim...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

Motosikleti
    SKYJET racing
    yok ağam yok ben bu lastiği beğenmedim.Gökhan abi seninkine bir bakımda güzelse gidip alım.ve bunlarda benim düldülün son hali

Sizin motosikletlerin ölçüleri Honda cbr125 ile aynı ise, yani arka maşa falan. Duro'nun HF918 130/70 lastiğini öneririm, fiyat olarak 60 veya 70 ytl olması lazım takması ile beraber 70-80 ytl'ye hallolur gibi.

Bence, Hf918'in deseni diğer Duro modellerine göre bu tarz motosikletlere daha çok gidiyor. Alli nickli arkadaş Hf918 modelinin burada fotoğraflarını koymuş (topikteki fotoğraflar katalogdan alınmış motor üzrerinde değil) Cbr125 üzerinde nasıl durduğunu merak eden olursa koyayım, geçen sene lastği ilk taktırdığımda çektiğim fotoğrafları.

Motosikletler tip olarak çok yakın olduğu için en azından fikir oluşturur. Ayrıca lastik değişiminin bence görünüş harici hiçbir olumlu veya olumsuz etkisi yok ya da orijinal lastikle çok az kullandığım için ben bir fikir sahibi olamadım... Ayrıca büyük lastik aldıktan sonra zincir ayarlarınızı kontrol ettirmeyi unutmayın.

Motosikleti
    KINALI KUZU
    Alıntı dgrmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin motosikletlerin ölçüleri Honda cbr125 ile aynı ise, yani arka maşa falan. Duro'nun HF918 130/70 lastiğini öneririm, fiyat olarak 60 veya 70 ytl olması lazım takması ile beraber 70-80 ytl'ye hallolur gibi.

Bence, Hf918'in deseni diğer Duro modellerine göre bu tarz motosikletlere daha çok gidiyor. Alli nickli arkadaş Hf918 modelinin burada fotoğraflarını koymuş (topikteki fotoğraflar katalogdan alınmış motor üzrerinde değil) Cbr125 üzerinde nasıl durduğunu merak eden olursa koyayım, geçen sene lastği ilk taktırdığımda çektiğim fotoğrafları.

Motosikletler tip olarak çok yakın olduğu için en azından fikir oluşturur. Ayrıca lastik değişiminin bence görünüş harici hiçbir olumlu veya olumsuz etkisi yok ya da orijinal lastikle çok az kullandığım için ben bir fikir sahibi olamadım... Ayrıca büyük lastik aldıktan sonra zincir ayarlarınızı kontrol ettirmeyi unutmayın.
    yorumlarınve önerilerin için teşekkür ederim. Evet geçen sene görmüştüm fotoları ama bir daha koyarsan iyi olur kanısındayım.sanırım cbr 125 topiğinin 125-130. sayfalarında bir yerde olacaktı galiba.maşalar( ölçüler taklit olduğu için )birebir aynı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler