ya vallaha cok buyuk atmıs kusura bakma kızacan bana ama nedıyım 180 insanın çüş diyesi gelıo )))) yanı ufak atta cıvcıvler yesın dıcem ama o kadar buyuk atmıskı tavuk bıle yıyemıo :D
ya vallaha cok buyuk atmıs kusura bakma kızacan bana ama nedıyım 180 insanın çüş diyesi gelıo )))) yanı ufak atta cıvcıvler yesın dıcem ama o kadar buyuk atmıskı tavuk bıle yıyemıo :D
ya abidi evde yokmus ya oyle deme ben abisini gordum acayip bişi onlarda opel astra var oglan arabanın ibresini patlatmıs bide mesleği dj yani ben beklerim ben size haftasonu olmazsa pazartesi salı yazarım herşeyi ayrıntılarıyla
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
insallah soylersın nasıl yaptıgını ama bı salton veya dıger kulanıcılar gelsınde gorsunde 180 yaparmı yapmazmı solesınler ...
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
hmmm tmm abı saol bılgılendırdıgın ıcın ıyıde sende sahseyı daha oturaklı yapamasmızın abı ?? kalıplastırammasmısın??? 180 bence dıle kolay onu soylıyım...
Aslında şase kalınlaştırılır. Fakat fabrikada bu şase üzerinde kaç tane mühendis uğraşıp çok detaylı bilgi alışverişi sonrasında şase ortaya çıkıyor. Öyleki kaza yapmış bir şase yi eski düzenine fabrika dahi geri getiremiyor. Diyelimki kasayı genişlettik daha geniş bir kasa haline getirdik bu seferde eski grenajlar üzerine oturmayacak ve yeni bir grenaj arayışına gireceksin ohooo dünya kadar iş Kaldıki ben motor için sehpa yı bile demircilere kestiremiyorum adamlar beni başından yolluyorlar onunla uraşamayız diye.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
heheheheh tmm abıiiii ))) zor ıs dıosun ama 180 zor be abı ) 180 yapmak ıcın once frenın saglam olması lazım ))ya o bıse deıl motora kanat taksan o hızda kanatlanır heheehe
Aslında ilk duyduğumda bende atıyolar felan dedim. Ama serviscim söyleyince demekki oluyormuş dedim. Serviscimde işini bilen ve işini kaliteli yapan birisi olmayacak birşey olsa zaten yok olmaz derdi.
alli bu arada motorun gerçekten güzel görünüyor. Bu ön fardaki uzatmayı bende yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırdım. Siyahda biraz daha kolay olur gibime geliyor yeşilde renk tonu tutturmak çok zor.
180 KM/H ulaşabiliyor motor arkadaşlar... Benim Motor ustası 150 YTL karşılığında motoru 170-180 km/h a çıkarabilirim dedi ama o süratte bu motorun üzerinde durmak çok tehlikeli olduğundan yaptırmadım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
utanmasa ibreyi kırdı 240 yaptı dıcek he o motor iyi güzel hoş benımde hosuma gıdıo ama 180 yapcak bır motor deıl 180 yaparsa heralde ruzgar ve surtunmenın etkısıyle motor paramparca olur
oho ozaman honda cbr125 200 rahat yapar 210 yapar dıcemde kadran max 200
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
waLaa yapar motorla oynarsan neden yapmasın
Ben otomobille 140 civarı giderken cbr 125 in beni gectiğini biliyorum...
cbr 125 topic inde de war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Gaziantep Mt nin gezi yazılarını çoğunuz görmüşsünüzdür. Otabandan geliriz genellikle eve dönerken. Bazen farkında olmadan (normalde grup halinde 90-100 km/h arası gideriz.) 120-130 km/h çıktığımız oluyor. Ben motorumla 120-130 km/h yi vurduğumda motor rüzgarın şiddetine dayanamıyor ki, ön direksiyon pusmama rağmen sallamaya başlıyor. Bırakın 180 km/h yi, 120-130 km/h lar bile bu motorlar için tehlikeli. Ben bir malın orjinalliğinin bozulmamasından yanayım. Ben sadece ön dişliyi değiştirdim ki, o da aslında orjinalinde 17 lik ama türkiyeye gelirken 15 lik getirtiriyorlar. Bu makinalrın özellikleri kısmında yazılanlara göre eğer 95 km/h geçmezseniz motor ömrü 10 yıl deniyor. (ingilizce olarak)
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
arkadaşlar.öncelikle şu siyah kübadaki ön far uzatması nasıl yapılıyor beni aydınlatırmısınız.salton kardeş yardımlarını bekliyorum.sürat konusuna gelince 180 yapabilir doğrudur ama çok zor.şase konusuna gelince.bu motorların şasesi sandiğımızdan daha kuvvetli arkadaşlar.diğer motorlarda incecik içi boş demirler şase görevi yapıyor.ama bunlarda şase çok kalın.cbr 125den daha kuvvetli şasesi.bunu sadece ben söylemiyorum honda servisindeki ustada söylüyor.şasesi çok kuvvetli bunların diyor gerçektende öyle.sağlam şasesi.zaten o yüzden cbr 125den 10 kilo daha ağır bu motorlar.ama yinede 180 yapmak pek mantıklı değil.ama ben honda cbr 125 le yarıştığımda dijital ibreyle 139 yapmıştım.hava rüzgerlıydı.motor yinede yere sağlam basıyordu.hele 120 civarı çok rahat düzgün ve güvenli gidiyor bence motor.bu benim görüşüm.başka motorlardada deneyimim oldu.mesela 100lük cup larla 100 le diderken direksiyon elimde kalacak sanki.rüzgar diğer şeride sürüklüyo motoru.ybrde de 120 ile giderken bile bunun kadar yere sağlam basmıyor.
gerçi ben motoru yere baya yakınlaştırdım.önünü düşürttüm.onunda etkisi vardır.belki o yüzden bana güvenli geliyor.
arkadaşım ön fardaki uzatmayı reklamcılardan ücretsiz alabileceğin yeşil yapışkanlı tabaka ile kesip yapabilirsin.ancak senin motorunun rengine göre olmayabilir.ben daha bunu acele olarak yaptım.asıl fikrimde cbr 150 ninki gibi yapma vardı
arkadaşlar sordum motor 1500cc iken 180 yapmış sadece pistonlarla oynamış ondan 180 yapıyormuş 300 cc lere kafa tutuyormuş fakat motor şu an orjinalmiş ayrıca motor satlık haberiniz olsun motor gayet temiz ve duzgun alan olursa
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Zaten motorla oynama dediğimiz olay o işte. Piston ve karbüratör değişiyor silindir bloğuda genişletiliyor. Sanırım 250 cc ye yekın oluyor.
Aklımda bı fıkır var bu silindiri buyultugun zmn istedigin zmn 130-140 yaparmısın yani ??? düz yolda filan..__??
arkadaşlar ön fara cbr 1000rr lar gibi siyah üçken yapıcam.fotoshopta denedim baya çekici oldu.yapınca fotoları koyarım.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)