vala arkadasım 140 göruyorsan helal derım o motorada sanada senınkı modıfıyelı demek hadı bakalım. yanlız ben gene pek emın degılım abı kusura kalma belkıde ıbrenız fazla gösterıyordur mesela yanı ama harbıdende dogru ve 140 basıyorsa tebrık ederım
vala arkadasım 140 göruyorsan helal derım o motorada sanada senınkı modıfıyelı demek hadı bakalım. yanlız ben gene pek emın degılım abı kusura kalma belkıde ıbrenız fazla gösterıyordur mesela yanı ama harbıdende dogru ve 140 basıyorsa tebrık ederım
dün fuarda gördüm;
kuba standındaki motorlara yazı asmışlar. "TÜRK MALI" yazıyordu...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
zuahahahhahahahahhahhahaha
Arkadaşlar benim bundan onceki motorum cbr 125 repsol idi 130 u gecemedim honda ile şu anki motorum ise kuba skyjet sj 150 çok memnunum ayrıca almayı düşünen arkadaşlara duyurulur hiç düşünmeden alsınlar derim ben 220 km kadrana bakarsanız ooo işimiz var demektir ybr 125 140 yaptığına göre bu motor 150 cc lik racing olarak tasarlandığını düşünürsek bide motorda bazı modifikasyonlar zaten fabrika çıkışında yapılmıştır 160-180 arasını eğer iyi açılmış rodaj donemi iyi geçmiş ve bakımlı bir motorsa rahatlıkla görebilir bence neden olmasın ki cbr 125 ile karıştırmayalım 170 yapan modifiyesiz cbr 125 de gordum ben mesela ornek veriyorum bugun cumartesi günü ışıklarda durduk yamaha rx 115 ve honda cg 125 geldi yanıma ve yamaha king rx 135 yeşil ışıgın yanmasıyla beraber millet yüklenmeye başladı gaza bizim burda genelde boyle oluyorda antepliler bilirler bi sonraki ışıklara kadar bastık gaza hepsinede nal toplattım yamahaların ne kadar hırçın olduklarını düşünürsek benim motor şu an 150 km de rodajı atlattıkdan sonra neler olur artık siz düşünün kullanmadan asla yorum yapmayın derim ben çinliler bence harika geçmişe bakalım (Örnek Çin Seddi) Çok çılgınlar bu adamlar gerçekten....
Yaşasın Made İn China.........
Honda Cbr 'in katranındada 200 km yazıyor sonuçta honda 125 cc lik bir motor
(Honda 200 yaparsa abi kuba'da 220 yi yapar rahatlıkla görür hemde tek tekere bile kalkması normaldir
Bunlar fikir değil deneyimlerden ortaya çıkan sonuçlar, bu motorlar modifiyesiz 140 km hızı görebilecek güçteler
Firmaların görüşleri kendilerini bağlar, ayrıca ben bu motosikleti aldığımda çin malı olduğunu biliyordum
Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
[COLOR="DeepSkyBlue"]Piyade sen geçen bana bu motosikletin özelliklerini çok merak ediyorum demiştin, o zaman açıklayayım.Öncelikle 125-150 cc racinglerde (çin olsun japon olsun) kadranın gerçeği yansıtmadığını hepimiz biliyoruz.Ayrıca bu motosikleti alan herkes eğer iyi bir araştırma yaptıysa bunları bilir.Yani herkes gerçek hızının farkında.Abartma olayına gelince fena değil en azından havası var 220 km diye
Şeklinde bir açıklama yollamışsın.SN; By Mükemmel.
Teşekkür ederim bu kısma.Fakat[/COLOR];
Kardeşim benim sorum kadranla değil bak iyi oku ...
Adamlar teknik özelliklerine şunu yazmışlar:
Maksimum Hız 220 Km
ayrıca abartmadan değil gerçekler den yanayım.
vallaha ne dıyeyım cbr nın bırebır aynısı...yesıl olan modellerın kafa grenajları cbr150 ıle aynı. (turkıye de malesef olmayan ) 2007 modellerın farlarını bırlestırmısler ama fena da olmamıs hanı..cbr almak ısteyıp te alamayacak bır cok yenı motorsıklet sevdalısı ınsan ıcın cok cok ıyı bır alternatıf bence..alan arkadaslarımıza da hayırlı olsun..
selam oncelikle .. herkes hız konusunu konusuyor ama kimsenin dikkatini cekmedimi cbr125 in su sogutmalı olupta kubanın hava sogutmalı olmasını .
Haklısın arkadaşım...Ancak teknik özelliklere kadran 220 km ama ancak 140 km yapabiliyor yazamazlardı herhalde Sonuçta o kadran oraya konmuş distribütör firmada aynısını yazmak zorunda.Aksi takdirde kendini yalanlamış olur.
Yorumların için teşekkürler arkadaşım.Keşke herkes senin gibi yapıcı eleştiriler yapabilse.Sonuçta burda herkes ne satın aldığının farkında...Kimine göre geçiş motoru, kimine göre ise maddi imkanlar dahilinde alınan motosikletler.
Evet doğru, ancak cbr de ise kolçak yok, yani elektrik sisteminde problem varsa motor çalışmaz.Her iki modelin de eksi ve artı yanları var.
Bu arada sana hayırlı olsun demeyi unuttuk arkadaşım...İyi günlerde kullanman dileğiyle
Teşekkür ederim dostum sağolasın By_MükemmelBu arada sana hayırlı olsun demeyi unuttuk arkadaşım...İyi günlerde kullanman dileğiyle
Arkadaşlar yeni katılımları bekliyoruz
Güzel Resim lermiş aytskal bende ilk alırken siyah almayı çok istedim ama kısmet yeşile imiş.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Aytskal paylaşım için teşekkürler....
Skyjet'in bir avustralya şirketi olduğunu, ancak piyasada rekabet edebilmek için Singapur, Taiwan'da ve çin deki fabrikalarında üretim yaptığını biliyor muydunuz.
şimdi diyecekler abi sağlam sallıyorsun diye ama yok öyle biz de boş bilgi olmaz vesselam
ha unutmadan kaynak isteyenler de yok abi ben inanmam diyenler için
http://www.alibaba.com/company/10310175.html
adresinden şirket hakkında bilgiler alabilirler. tabi ingilizce
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Tabiki çekti zaten konunun ilk mesajındada özelliklerde belirtildi. Her iki motorun artıları ve eksileri var cbr 125cc skyjet 150cc - cbr 6 vites skyjet 5 - cbr disk skyjet disk+ Abs fren - cbr aynası dreksiyonda skyjet aynası ön grenajda - cbr su soğutmalı skyjet hava soğutmalı. Bunlar aklıma gelenler.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)