Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Mekanik bakımından şimdiye kadar bana en ufak bir problem çıkarmadı. Benim sorunum grenajların kalitesizliği, Ampüllerin sık patlaması gibi.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya bu makıne salton abı bıras daha zealsun gs200 gıbı kalıplı olsaydı 10 numara olurdu ne cbr alan olurdu ne de zealsunu bıraz daha kalıp lazım buna ondan sonra tr de full satar haksızmıyım ?

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bu makıne salton abı bıras daha zealsun gs200 gıbı kalıplı olsaydı 10 numara olurdu ne cbr alan olurdu ne de zealsunu bıraz daha kalıp lazım buna ondan sonra tr de full satar haksızmıyım ?
    Kalın olmasındanda vazgeçtik az lastiklerini kalın yapsalardı yine yeterli olurdu. Aslında çinlilere kızmamak lazım tüm suç honda nın onlar adam akıllı motor yapmayı becerselerde çinlilerde onu kopyalarlardı
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kalın olmasındanda vazgeçtik az lastiklerini kalın yapsalardı yine yeterli olurdu. Aslında çinlilere kızmamak lazım tüm suç honda nın onlar adam akıllı motor yapmayı becerselerde çinlilerde onu kopyalarlardı
    lastik konusunda haklısın abı ama bırazdaha kalıplı olsaydı 10 numara olurdu

Honda lafına gelınce 1 dk burda kopcam ehuaheuahuaheuh

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Aslında suç birazda çin motosikletleri Türkiye'ye getiren firmalarda çinliler o kadar güzel motorlar yapıyorlarki baktığımda azım açık kalıyor. Tabi Türkiye öksüz olduğu için ona iyi mal yok. Link e baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.

http://www.alibaba.com/countrysearch...otorcycle.html

Varmı Türkiye'de Böyle makinalar

O konuda haklısın abı...Busuru bunlardan 1000 kat daha guzel copy cın yapımı motorlar var ama tr de yok... ne yasıkkı

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cako özellikle senin cevaplamanı rica ediyorum. Çünkü senin de ilk motorun Popcorn'du!!!
    Evet Doğan'ın daha önce popcorn kullandığını bende duymuştum....
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar!!
    Sizlere bir sorum var, özellikle cako sana!
    Arkadaşlar, bende şuan da Kanuni Popcorn 90 var. Benim motorum, 4000 kmde.
    Bunu satıp, Kymco CK125 almayı düşünüyordum.
    Ama motorum 3 aydır satılmadı.
    Geçenlerde bir tanıdık scooter alacagım dedi bana. Ondada sizin motorların aynısı olan SKYJET RM 150cc var. Bununla başa baş teklif etti. Onun motoru ise 13.000 kmde. Motor çok temiz degil, ama biraz masrafla güzel olacak bir alete benziyor. Yakınım bir motoru olduğu için arada bir sürüyorum.. 130'luk DURO marka lastik var, yeni taktı. Ayrıca aküsünü de yeni aldı.
    Sizce bu takas mantıklı mı? Yoksa KYMCO CK125(0 km) mi almalıyım dersiniz?

Cako özellikle senin cevaplamanı rica ediyorum. Çünkü senin de ilk motorun Popcorn'du!!!

Kardeşim öncelikle ;
    *PoPCoRN 90 ın ikinci el fiyatları 750 YTL ile 2000 YTL arasında deişiyo..
    *Bizim motorlar ise 1500 ile 3000 arasında deişiyoo... Burdan maddi olarak bi fark çıkartabilirsin...

Ben PoPCoRn kullandım uzun bi süre ; gayet rahat ve temiz bi makina .. Hiç yolda bırakmadı yağını benzinini koy git nereye istersen ama tabii ki o bir scooter..
    Bu makina ise bildiğin supersport ların ufak versiyonu
    ALacağın makinanın temizliğini bilemem ama ufak tefek masraflarla güzeL bi makina haline gelebileceğine inanıyorum
    Ben; üste para vermiceksen takasa gir derim.. Çünkü ne de olsa vitesli bi makinaya geçiyosun scooter dan daha aLımlı , güzeL ve temiz kuLLanım sonucu uzun yıLLar kuLLanabilirsin
    * Gelelim KYMCo meselesine ; eğer motorun modeli sana uyuyorsa hiç takasa da girme KYMCo al derim... Rize de kuLLanan arkadaşlarım war bi kaç tane onlar hiç sorun yaşamadık demişlerdi bana bi ara birisi 4 000 de birisi 11 000 de... gayet memnunlarmışş...
    *ama dış görünüşe önem veren biriysen takas daha mantıklı hem de sen o motoru ucuza almış oLursun ya da senin motoru pahalıya satmış oLursun

yardımcı oLabildiysem ne muTLu bana
    saygılar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Ya suraya herkez kendı motorunun resmını koyarsa 10 numara olur ..bı koydsanıza bı kactane bakalım =...

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Kymco alabilmem için, motorumu satmam gerek. Üste para biriktir vs.
    O yüzden böyle bişey düşünüyorum..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    .........................................

ya gökhancım yine adi ve basit motorların resmini koymussun, yapma böyle kardesim demek dijital gösterge aldın. hayırlı olsun. nedir? nasıldır? bizimle paylasırsan sevinirim.

bizim motorlarda grenajlar biraz da boyasının kalitesizliginden dolayı pek iyi degil evet. aslında motor o kadar da kalitesiz degil ama üzerindeki donanım cok kalitesiz gercekten....
    bir arkadas daha kalıplı olsaydı diyor: bu motora bu kalıp iyidir arkadaslar. daha kalıplı olsaydı hantal olurdu degil mi? lastikler konusunda da haksızlık ediyorsunuz bence. bu kasaya bu lastikler cok da ince degil aslında.

cako kardesim demek herkeste dörtlü flaşör yok. saglık olsun
    bu arada herkes 97 oktan benzin kullanıyor galiba. şunu bir de ben deneyeyim bakalım nasıl olacak??

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Göstergeyi bisiklet yedek parçacısından 27 ytl ye aldım. Sigma Bc 906 model. Alman malı baya fonksiyonel bir cihaz. Cihazın özellikleri şöyle (Anlık hız , ortalam sürat,aktüel ortalama hız,bir sürüş içinde ulaştıgınız en yüksek hız,saat ,günlük kat ettiğiniz mesafe,otal katettiğiniz mesafe,gün içinde katettiğinizin yolun sürüş zamanı,ve genel motosiklete biniş süreniz .)Cihazı henüz tam olarak kullanabilmiş değilim birkaç aksaklıkdan dolayı henüz kesin bişe söyleyemeyeceğim. En son 119 km hıza çıkabilmişim 119 dan sonra mıknatıs ı görmeme başladı 100 deyken birden 60 a düştü 0 oldu tekrar 100 e çıktı kendi kendine rakamlar ı gösterip durdu. Bu hatayıda mıknatısın düzgün yerleştirilmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Tam olarak test edip sizleride bilgilendiririm.

http://www.pinarelli.com/urun_detay.asp?id=94

way kardesim.
    Antep sonunda yerli Yoshimura yı da yaptı desene
    videoları da koymussun hemen. göstergenin de videolarını beklioruz artık.
    bu arada, ben de pazar gunu hava guzel olunca yine dolastım biraz. eski mekanıma gittim: balıkcı barınagı. balık tutan cocuklar mı dersiniz, ağ onaran balıkcılar mı dersiniz, teknesini boyayan vatandaslar mı dersiniz, herkes oradaydı mubarek pazar gunu..
    ben de dayanamadım biiiir sürü fotograf cektim. birkac tane de video cektim. yine telefonumun video ayarını en kaliteliye getirmeyi unutmusum ama olsun; fena sayılmaz.

http://www.youtube.com/watch?v=WIQGL3jxBFI

http://www.youtube.com/watch?v=JDt2TbU2WBo

ya arkadaslar ben neden videoları sizin gibi ekleyemiyorum yaw. bir turlu ögrenemedim şu görüntüyü bu sayfada izletmeyi. nasıl oluyor yaw??

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    = ten sonraki yeri kopyala ; Gelişmiiş cevap seceneğini tıkla orda youtube un işareti war ona TıkLa ; sonrasimgeler geliyo kopyaladığın bölümü iki simgenin arasına yapıştır gönder dedinmi oLuyo

Bu arada arkadaşlar benm Temmuz ayı vergimi ödememiştim bi de bu ay war... İST dan aldım motoru Ama giresun dayım.. Burdan ödenebilir mi ?
    Vergi dairesine gittim bugn ziraate öde dedi öLe bişi war mı ???

Buranın insanları biraz acayip suratına bakmıyolar TireboLu
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Sonuçda senin ruhsatın arasına koyacağın bir bilgisayar çıkısı verecekler senin için önemli olan o. Motorunun borcuna
    http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40
    Bu adresden bakabilirsin. Her vergi dairesi vergi borcunu tahsil edebilir diye biliyorum.

Bu arada A2 ehliyet sınavım açıklandı 100 almışım. Gözüm aydın ayın 12-13 dede dreksiyon sınavıdan sonra ehliyetim cebimdedir. Allah almayanlarada nasip etsin.

cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    Gökhan cığım seni tebrik ediyorum. Sınavda gösterdiğin bu başarıdan dolayı.
    Ayriyeten o videolar ne öyle ne kalite var nede ses. Yorum güldürme kendine şaka şaka ellerine sağlık güzel olmuşta telefonun sesi az daha kaliteli çekebilseymiş daha güzel olacakmış. Ayriyeten o eksoz bizim alinin yaptığı değil mi hani bir ek yapmıştı ya
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Evet Alinin yaptığı eksoz. Eski sesi daha güzeldi ama napalım. Şu ehliyeti alalımda bi ayar çekecem

Alıntı SaLToN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş bence yanılıyorsun. Ben cako yu tanıdığımdan beri motorsuz dolaşıyodu. Eğer ben tanımadan önce popcorn u olduysa bilemem.

Bu arada semtuluce kardeş sen Km saatine Tekerin çevre ölçüsünü kaç girdin?
    Bende Sigma Bc 906 marka km saati aldım fakat tekerin ölçüsünü giremedim. Bisiklet teker ölçüsü olarak girmemiz gerekiyor fakat bisikletler ile motosikletlerin ölçüleri çok farklı Mesela Bisiklet 16x1.75x2 diye geçiyor bizimkiler ise 70-90-17 diye. Linkde Lastik ebatlarına göre girilecek değerleri vermiş.
    http://www.sigmasport.com/en_media/p...als/ba_int.pdf
    Burada bizim lastiğe en yakın bisiklet lastiğinimi hesaplayacağız.
    kardeş senin sigma sport bisikletler için.sanırım 100km hızdan sonra göstermiyo veya 90 dan sonra 110 u sadece 10km olarak gösteriyo onlar.benim sigmaya teker ölçüsünü abim hesaplayıp 2000 olarak girmişti.sende 2 bin yaz.ama belkis seninkinde farklı giriliyordur.ozman mesela bisikletle 16*1.75*2 diye giriliyor ya.sen oradaki 16 yı 17 olarak yani jant ölçüsü olarak gir.sonra gerisini aynı şekilde girsende olur.

Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Alıntı semtuluce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş senin sigma sport bisikletler için.sanırım 100km hızdan sonra göstermiyo veya 90 dan sonra 110 u sadece 10km olarak gösteriyo onlar.benim sigmaya teker ölçüsünü abim hesaplayıp 2000 olarak girmişti.sende 2 bin yaz.ama belkis seninkinde farklı giriliyordur.ozman mesela bisikletle 16*1.75*2 diye giriliyor ya.sen oradaki 16 yı 17 olarak yani jant ölçüsü olarak gir.sonra gerisini aynı şekilde girsende olur.
    Bisikletler için olduğu kesinde benimki 3 hane ve kullanma kılavuzunda 199 a kadar çıkabildiği yazıyor. lastik ebat ölçüleri olarak Kendi ölçümlerimi yaptım ve 2010 girmiştim. Aksaklıkda janta bağlı olan mıknatısdan kaynaklandığını düşünüyorum.

İşte Teknik veriler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler