aggresive
Motorun Hayırlı Olsun Resimlerini Koyarmısın Ve Sendeki Uyandırdıgı Düşünceler Nelerdir... Ne Kadara Aldın Üstüne Geçirme İşlemleri Ne Kadara Mal Oldu Bi Fiyatları Ve Resimleri Koyarmısnız
aggresive
Motorun Hayırlı Olsun Resimlerini Koyarmısın Ve Sendeki Uyandırdıgı Düşünceler Nelerdir... Ne Kadara Aldın Üstüne Geçirme İşlemleri Ne Kadara Mal Oldu Bi Fiyatları Ve Resimleri Koyarmısnız
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Saolasın kardeşim, Resmi işlemlere daha başlamadım.Resimleride yarın sanırım koyabilirim, 5 dk evden erken çıkabilirsem.
Daha önce, Salcano 125 lik scooter vardı. İşin açıkçası, motor görünüş harika, ama titreşim en büyük dert. o da bugun araştırdım önüne geçebilirim bi nebzede olsa. Vitesli motorlarla ilgili hiç fikrim yoktu, şimdi sağına soluna bakıp sorunları bulmaya calısıyorum. Farkettiğim, zincir çok bol ve motor sogukken çok stop ediyor. Muhtemelen rolanti ayarı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:32 ----------
Peki mil atma olayı, benim yapabileceğim bir işmidir ? Yada servis uğraşırmı
Peki Ayiptir Sorması Ne Kadara Aldınız ???
İlk alırken bende epey tereddüt etmiştim, yedek parça sıkıntısından ve çin malı durumundan ama bence gayet güzel. Bugun ustaya bıraktım, genel bakım ve dişli büyütmesi için. Titreşimde bakalım nasıl bi değişme olucak merak ediyorum.
İlk resimler;
Uploaded with ImageShack.us
Eyvallah kardeşim saolasın, şu anlık gayet güzel. Resmi takıntısıda yok, ruhsat, vergi vs. Dün nerdeyse tüm günümü bu konuda geçirdim, eve gidip gece 12 ye kadar motorla uğraştım. Arka grenajları komple çıkardım. Bi depo kaldı, o da doluydu cesaret edemedim sökmeye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
Bu arada, sola düşmüş oldugunu nerden farkettin ? Ben bilmiyorum, düşüp düşmediğini ama merak ettim.
düşmesi şöyle, belli fakat ne şiddette düştüğü daha başka foto olursa belli olur.
1.si aynalar orjinal değil. düştüğünde ilk kıracağın yer ayna oluyor. aynayı kırmış yenisini de ucuz aynalardan almış.
2..si debriyaj manetinin ucu bükülmüş boyası sökülmüş. belki penseyle manetin yamukluğunu da almış olabilir.
3.sü de sinyal çok içte duruyor sinyale veya yuvasına bir darbe var gibi(bundan tam emin değilim ama yamuk duruyor)
4.fotodan tam seçemiyorum ama grenajların en alt yani alt grenaj (sakal da deniyor) o kısım kırık gibi görüyorum fakat belki foto yanıltıyor olabilir.
bir de grenaj vidalarından biri orjinal değil sanırım
yine de hepsini geç motor gerçekten çok temiz.az kullanıldığı belli düşmesi de çok hafif olabilir. durduğu yerde gibi
Motorun yanında olsan kimbilir daha neler çıkar Aynen, grenaj vidaları ornijal değil, vida lastikleride çok yıpranmış. Onları yenilicem ilk fırsatta.
İnş. hepimize kazasız belasız sürmek nasip olur.
Çok Yakısıklı Bir Oglun Var Renk Tam İstedigim Gİbi Parlak Sarı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 ----------
Hmm Aklıma Geldi Lastikleri degişmelisin Ve Genişlet lastikleri Güzel Duruyo Bide Bize Video Cekermisin Egzos Sesini Çok Sey İstiyorum Ama
Kujumax ilk motorun olarak cbr kesinlikle uygun değil sana Mutlaka düşürürsün..Parça fiyatlarına bi bak İlla alıcam diyosan 0'kesinlıkle alma..2.elde 3000 liradan fazla verme bence..Hem çabuk sıkılırsın hem tecrübe edinene kadar o motor kaç kez yatar kalkar..
Bi Sezon 4-5 En Fazla 10 Ay 1500Tl civarı Bişeyler arıyorum Daha Bulamadım Güzel Saglam Sorunsuz.
Recai aklını karıstırma gencın bırak cbr alsın hayatın tadına varsın hıc olmadı alsın bı skyjet babalar gibi sürsün.Titreşimide faydalıdır vucut için
Bende aynı fıyatla baslamıstım bılıyorsun ıste 1300 lra fılan vardı sonrdan nasıl olduda 0 cbr a bındım bende anlamadım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)