Güzel video olmuş, ses harika çıkıyor.Böylece bu motorun sesini merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş oldu.
Güzel video olmuş, ses harika çıkıyor.Böylece bu motorun sesini merak eden arkadaşlarda bilgilenmiş oldu.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ewet Buraya da aktaraLım yaLNız egzoz da ufak bi oynama war ona göre
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yavrum benim bee bu arada çinli gökhan benim motorun rengi kırmızı değil bundan böyle kawasaki yeşili canım benim ilk sayfadaki iğrenç kırmızı yazısını hemen değiştirmeni emrediyorum sana cbr125repsol kırmızı değil kawasaki yeşili yaz hade bekliyorum
heLe şükür oLum sen msn i mi deiştin HiÇ Konusamıyoz yoksa engeLLedin mi beni
Bişi soram bizim motorlara hangi motor karb oLuyodu ???
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
slm beyler ALLAH nasıp ederse bende alıyorum aralık sonunda fiatı ıse pesın para 2.500 mılyar yazıların hepsını okudumda bızm arkadasta honda cbr var ılk aldıgında 180 km hızla ıbreyı patlattı bıde yarıstrdık yuan la cbr aralarında nerden baksan 10 km fark var hondayla ne kadar dogru ne kadar yanls benı bıraz bılgılendırırmısınız saygılarla
Kardeşş bu motoru Honda ile kıyaslayamayız sonuçta ÇiN motoru
aMa Motorumuz ii dir yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
honda cbr derken cbr125 diyorsan naptın sen ya biraz yavas salla "180km hız ibre patlattın" falan noluyor hangi cbr 125 180km gormus.bayır aşşa 155km goruruz biz bu motorlarla arasındaki fark dayanıkllık ve sestir goruntu aynı .şimdiden motorun hayırlı olsun ama sen genede 140 gecme
ben patlatmadım arkadas patlattı ve suan rahat 160 goruyor tek kısı ya motorun gıtmesı motor ne kadar iyiy acılırsa okadar iyi gitmezmı bırazda motorla oynadınmı neden bulmasınkı? neyse burda cok ıı bı arkadaslık var herkez bırbırıne yardımcı oluyor sevdım burayı gercekten
ayrıca sagolun hayırlısı neyse oo olsun ;)
180 de oLabilir 160 da arkadaşım ama orginal motoru deildir o iLLa ki bi yerleri ile oynamışş ya da oynatmıştır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motorun titreşimi nasıl ben de hastasıyım bu motorların (CBF 150 den sonra)
Çok güzel tipi var
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
uzun aradan sonra selam arkadaslar.
1 aydan fazla oldu motorumu alalı, ancak fazla fırsat bulamadım gezmeye. daha dun 500km bakımına goturdum: yag degistirildi ve kabaca gozden gecirildi motorum.
size sormak istedigim bir konu var: arkadaslar bizim servis 10W/40 shell marka yag koydu motora ve en iyis budur dedi. sizin kullandıgınız yaglar marka ve cins olarak nedir? çinlilerin internet sitesinde 15W/40 yag tavsiye ediyordu ama. ayrıca motorunuzun rodaj sırasındaki deneyimlerinizi benimle paylasırsanız cok sevinecegim.
tesekkurler.
motorun ilk fotograflarını da ancak simdi sizlerle paylasabildim
[IMG][/IMG]
iskenderun sahilinden birkac goruntu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
iste bu da ben
[IMG][/IMG]
bu da bendeki duvar kagıtlarından:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ve bizim pelikan
[IMG][/IMG]
sabrettiginiz icin tesekkurler
Motorun tekardan hayırLı olsun wallaa ben aldığımda rodaj ı bitmişti ama sanırsam ii becerememiŞŞler benm motorun Neise yag konusuna gelince ise motorcu en iisini bilir hep o deiştiriyoo güvendiğimiz bi abimiz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ben castrol un 10-50 race motosikletler için ürettiği yağı kullanıyorum. Son derece memnunum bir yağın bu kadar motoru değiştireceğine hayatta inanmazdım vites geçişleri kalkışı ve süratlenmesi çok fark etti. Piyasadaki yağlara göre biraz fiyat farkı var ama gerçektende kaliteli yağ. (şiddetle tavdiye ediyorum)
Fiyatı: 20 YTL
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
salton kardeş senin motor kaç km oldu sorunlar neler oldu bahsedermsin
Motorum 7500 de sorunlarımıda diğer cevaplarımda yazdım, onların haricinde sorunlarımda oldu tabiki ama onlar benim motoru çok kurcalamam yüzünden olan sorunlar. Yani benim hatamdan kaynaklanan sorunlar.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
aynı arora kaisar bunlarda süper vibrasyon oluyor
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
benm motor 4850 km olmişşşşşşşşşşşşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)