Allaha Sükür 5 Aydır Sorunsuz Para Alabiliyorum 2009 Sezonunda Para Az Alıyordum.
Halil Abinin Videosu Vites Degiştirme Üzerine Genelde Halil Abi İzin Verirse Yollarım
Allaha Sükür 5 Aydır Sorunsuz Para Alabiliyorum 2009 Sezonunda Para Az Alıyordum.
Halil Abinin Videosu Vites Degiştirme Üzerine Genelde Halil Abi İzin Verirse Yollarım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
allah bereket versin kardeşim =) inş alırsında kazasız belasız sürersin =) fotolarınıda eklersin =) vallahi motor hakkında ne görsem ne bilsem ne kadar azda olsa çokta olsa beynimde yer almalı bişeye kafayı taktımmı cıvkını araştırana kadar yoklarım =) zaten ilk vitesli motorum olucak daha evel hep yarı otomatik cup kullandım =) haili abiden onay bekliyorum ozaman =)
farketmez videonun telif haklarını devrediyorum:D
bu topik canlanmaz çünkü artık bu motr Türkiyeye gelmiyor.....
teşşekkür ederim halil abi =) abi türkiyeye gelmese bile okadar alan oldu illaki sorunlar yaşıcaklar hele bi 15bini geçsinlerde =) kjumax kardeşim müsait oldugun bi zaman videoyu atabilirsen sevinirim =)
Selamun Aleyküm Bu motora İlk gördüğümde Aşık oldum ^^ ( fiyat farkındada oalbilir ) Düşük madliyatlı olması çok iyi saten en fazla bu akdar verebilirdim 2.El almayı düşünüyorum ANKARADA'yım ilgilenen arkadaslar varsa lütfen arasınlar : 0554 655 35 10 : Ankarada değilde yakın şehirlerdede olabilr Rengi mengi fark etmez olursa siyah tercihimdir 2.el olması :Çok temiz bi motor olması iyi kullanılmıs yani saygı gösterilmiş bi motor olsun yeter ruhsatı muaneside varsa hiç kaçırmam lütfen ulasın bana 0554 655 35 10 Selametle , Allah Herkezi Kazadan Beladan Esirgesin...
Halil Abiden Onay Cıktı :D
tayfunust@hotmail.com.tr Eklersen Verebilirim İstersen Arkadasın Motorunda İstedigin Sekilde Video Cekerim Sorun Yok
Halil abi o motoru Geliştiricelerinden Resmen BU Forumda En Büyük Titresim Sorununa Azda olsa Sorunu Çözen Tek Kişi :D
dur beni şımartma
vay be abi 35bin şaşırdım vallaha =) bu arada araştırdıgım kadarıyla titreşime hala çözüm bulunamamış sanırım bi gelişme olmadı dimi bu yönde =) kardeş ekledim msnye bekliyorum sanada zahmet veriyorum =)
hayırlısı olsun =) kazasız belasız sürüşler inş.. yalnız foto çok güzel ya
Recai Alalı 1 Hafta Olcak Yarın Bi Resim Atmadın
Recai Bir Zamanlar Sıfır Almıstın Hatırlıyorum Bİrlikte Bakmıstk Sen Antalyadan Almıstın ahh Bi Ben alamadım
Halil Abi Senin Suzukiye laf Atıyo :D
Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
gözelerim yaşardı 10 kişiyi görünce
Ben burdayım ondandır :D
HaLiL Abi Rodaj bitsin + Daha ehliyet alıcam ya Gaza getirmeyiniz lütfen bu motoru orjinal kullanıcağım
O kırmızıydı 0 değildi hatırlatırım Hacı inanmıyosan belge gösterem daha plaka ruhsat çıkmadı ama belgem var
Yarın çeker atarım bugun teslim aldım daha ne 1 haftası Montajını bugun yaptılar + 2 haftadır motoru bekliyordum yurtdışından gelmesini
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)