bulurum ya düzgün fiyatlısını, 1900 lira der anca o eleman : )
bulurum ya düzgün fiyatlısını, 1900 lira der anca o eleman : )
öncelikle herkeze s.a ben nebioğullarından sj 150-23 almayı düşünüyorum ama ayda 200tl civarında para ödeyebilirm acaba bu motoru taksitle verirlermi birde Kütahyada duruyorum motoru Kütahyaya gönderbilirlermi yoksa kendimmi gidip alıcam motoru antalyadan ?
danger43 arkadasım nebıoglularında bu motordan kalmadı sıtelerınde mevcut ama aradım yok dıyor gelmıyecekte artık cunkı cıkmıyor 2010 fılan.
http://www.nebiogullari.com.tr/
Adres : Nebioğulları motorsiklet plaza , Etiler Mah. Kızılırmak cd. No:51 Antalya
Telefon-1 : +90 242 322 92 93
Telefon-2 : +90 242 322 88 77
Fax : +90 242 322 88 77
E-Mail : info@nebiogullari.com.tr
arayıp sorarsan daha iyi olur Ben göndericeklerini sanmıyorum ama yamaha Bayisi Genede bi sor belki yollarlar..Taksit yapıyorlar
Zaten son 2 tane vardı onlarda bitmiş Ozaman Hayırlısı..
sağolun bilginiz için çok hoşuma gidiyor bu motor inş başka bir yerde bulabilirm
recai anlastım bırıyle msn gelde konusak
öncelikle siteniz çok bilgi verici
Ben yuan f5 motor almak istiyorum ,alıcağım motor 10.000 km yakmış ve 2006 model.ben bu motoru yazdan yaza süreceğim.sizce motor cin malı diye sorun çıkartırmı.
bekledım gelmedın cıktım bende
sildin mı lan benıbı denk gelemedık beklıyom msn acmıyorsunç
Reco bna motor bulAma antalyada olmasın gelemıyom oraya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------
Reco Gerek Kalmadı Babam Allah razı olsun ondan Honda cbr 125 r alacam
ben adanada oturuyoruM..Bu tip spor motorLar çok hoşuma gidiyor..bunLarın fiyatLarıda uyguN..Skyjet f5 , yuan f5 ve honda cbr tip oLarak aynıLar sanki ama birni aLmak istiyorum.Aynı motorda oLabiLirLer motordan fazLa anLadığım söyLenmez .adanada bu motorLardan sıfır buLabiLeceğim bir yer var mı ? yada ikinci eL temizini nerden buLabiLirim..özeLLİkLe f5 yeşiL çok güzeL..motor hakkında fazLa biLgim yok yardımcı oLursanız seviiniriM..Görünüş çok önemLİ umarım biriLeri beni anLAMIŞtıRR..
[COLOR="Red"][B]ÇaPKıN__KraL[/B][/COLOR]
Efendim dursun şimdilik adres ve telefon.
fakat diğer sayfalarda bu şekilde reklam gibi yazmayın isterseniz. reklam veren başka firmalar para ile reklam verdikleri için site yönetiminden izin almak lazım. yoksa üye isminizn üzerini çiziyorlar.
fakat zaten ben 1-2 sayfa önce sizin sitenizin linkini attım parça lazım oluyor diye.
bize serbest biraz link atmak ama sizinkini reklam sayıyorlar
Haklısınız... Çok Sağolun Ama ben rekLam değilde biliyorsunuz birçok sıkıntı çeken arakadaşlarımız var ve bu parçalar'da kolay kolay bulunmuyor bulunsa bile dudak ucuklatan fiyatlar. sizlere yardımcı olabilmek icin ihtiyac sahibi arkadaşlarımızın en düşük kaar marjı ile ürünlerini temin etmek icin firmamız tarafından direk yönlendirildim uymarım sizlere katkılarımız olur
AltayMotor Sizin sitenizi geçenlerde incelemiştim hasarlı motorumu sattım Alan arkadaşada sizin sitenizi yolladım parçalarını sizden alsın diye Tek satan yer sizin siteniz özellikle bu motorun parçalarını çok aramıştık zamanında bulamamıştık artık öyle bi dert yok
ben adanada oturuyoruM..Bu tip spor motorLar çok hoşuma gidiyor..bunLarın fiyatLarıda uyguN..Skyjet f5 , yuan f5 ve honda cbr tip oLarak aynıLar sanki ama birni aLmak istiyorum.Aynı motorda oLabiLirLer motordan fazLa anLadığım söyLenmez .adanada bu motorLardan sıfır buLabiLeceğim bir yer var mı ? yada ikinci eL temizini nerden buLabiLirim..özeLLİkLe f5 yeşiL çok güzeL..motor hakkında fazLa biLgim yok yardımcı oLursanız seviiniriM..Görünüş çok önemLİ umarım biriLeri beni anLAMIŞtıRR..
[COLOR="Red"][B]ÇaPKıN__KraL[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)