Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lan silmeyi unuttum msnden
    abi msj ı şikayet et silerler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda
    bugun osmanıyeye gıttım halil[osmanıyelı]arkdasla tanıstık motorunu kullandım.Motorun cekısını hızını vb.seylerı gosterdı cok yardımcı oldu sagolsun burdanda tekrardan tsk ederım kendısıne fotografta cekıldım fotoyu aksama koyarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

bu arada motorunu cok ıyı cozmus virajlara cok ıyı gırıyor

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun osmanıyeye gıttım halil[osmanıyelı]arkdasla tanıstık motorunu kullandım.Motorun cekısını hızını vb.seylerı gosterdı cok yardımcı oldu sagolsun burdanda tekrardan tsk ederım kendısıne fotografta cekıldım fotoyu aksama koyarım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

bu arada motorunu cok ıyı cozmus virajlara cok ıyı gırıyor
    T e n e K e Halil beyin Motorunu cc yükseltmişti sanırım halil abi kızma ama eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir misal arkadaş 200 luk yaptırdı motor 160 goruyor ama gene aynı..

Herneyse BOMBA Haberi veriyorum

motoru satmış bulunmaktayım satış vs.. HaLiL abi allah kolaylık versin diyor Artık Bu motoru bitirmiş bulunuyorum

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    T e n e K e Halil beyin Motorunu cc yükseltmişti sanırım halil abi kızma ama eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir misal arkadaş 200 luk yaptırdı motor 160 goruyor ama gene aynı..

Herneyse BOMBA Haberi veriyorum

motoru satmış bulunmaktayım satış vs.. HaLiL abi allah kolaylık versin diyor Artık Bu motoru bitirmiş bulunuyorum
    bas git leyn f5 e saygısızlık yapma
    hayırlı olsun

Engin güzel gündü gezdik tanıştk sohbet ettik. 600 e recai nin motoru alınabilirdi ama ben hala kuşkudayım 1300 e niğdedekinden. iyi düşün sonra pişman olma 600 e de binebilirdin bu motora.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bas git leyn f5 e saygısızlık yapma
    hayırlı olsun

Engin güzel gündü gezdik tanıştk sohbet ettik. 600 e recai nin motoru alınabilirdi ama ben hala kuşkudayım 1300 e niğdedekinden. iyi düşün sonra pişman olma 600 e de binebilirdin bu motora.
    Sağolasın abi sen olmasan halimiz haraptı bu yerde benim motoru bi yıkadım meğer ne cevhermiş be mat siyah çıkı verdi ortaya 5 6 aydır yıkamıyordum sanırım acayip mutluyum vallaha sattım diye.. Yukarda allah var japondan daha iyi dayanıyor motor.. Benim motorum güzeldi orjinaldi En azından. Engine tavsiyem fikrimce antalyadaki 3000km olana bakması gayet güzel gozukuyor isterse gider bakarım zaten..Tutupda 2000 lira yazıp 1300 liraya vericek olan arkadaştan motoru almasın Alıcaksada iyice bi baksın 3 4 motorcuya götürsün diyorum

Motosikleti
    Honda

Buyrun buda resim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

recai antalyadakı motor gozumde onu alacam Nasıp olrsa motor hosuma gıttı ya

Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Buyrun buda resim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

recai antalyadakı motor gozumde onu alacam Nasıp olrsa motor hosuma gıttı ya
    yakışmış sen iyisimi bir cbr 125 al

kaç basıyo bu

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    (Y) u z u k i aga

sadocanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    arn125,vivacity 100 2t,vento100,today50, cbr 125
    arkadaslar sımdı bu motordan marka farketmez satan warmıdır? bide aşa yukarı 2.el fiyatlar nedir? lise 2 ye gecdim bu motoru almayı dusunuorm daha once keeway arn 125 vardı sattım bunu almak istiyorum

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı sadocanni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sımdı bu motordan marka farketmez satan warmıdır? bide aşa yukarı 2.el fiyatlar nedir? lise 2 ye gecdim bu motoru almayı dusunuorm daha once keeway arn 125 vardı sattım bunu almak istiyorum
    1000 liradan fazla verme Dostum.Ben burda Bu motoru kötüleyen adam roLündeyim Galiba Halil bey yardımcı oLur

Motosikleti
    kardes işte satan varmıkı bu motor cok hosuma gitti aynısı cok yakın arkdasımda war gayet guzel arkada oturuken farkettım asırı tıtrıodu yanı ama halledilebilir diolar we performansında dusme falan olurmu???

Motosikleti
    Honda
    Burda okuduklarıma dayanarak soyluyorum bu motorun tıtresım sorunu bıtmez.Belkı azda olsa azalır ama cok olmaz yani.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    yazılanları okuyunca çokk güzel paraya vermişim motoru.hoş takasta gitti ama yinede güzel paraya satmışım
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    ya kaç para şimdi bana soyleyen olmadı sahibinden com da bitane skyjet gordm farın ustundekı grenaj kırılmıs bı okadar. 700 tl demiş. titresim bana bişi yapmaz bilader motorun gorunus yeter :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    ya kaç para şimdi bana soyleyen olmadı sahibinden com da bitane skyjet gordm farın ustundekı grenaj kırılmıs bı okadar. 700 tl demiş. titresim bana bişi yapmaz bilader motorun gorunus yeter :D
    Birader o Benim eski motor 2 gün önce sattım

Motosikleti
    Honda

Recainindı o motor sattı zaten kendıde soylemıs tıtresım etkılmez dıyorsun ama surmemıssın motoru bellı bende surmeden once oyle dıyordum ama bende alacam yınede

beyler öncelikle hayırlı bayramlar..
    2007den beri yazılarınızı özet geçe geçe okudum bu motorla ilgili..
    motor hevesim var, cbr125 almayı düşünüyordum fakat çok binemeyeceğim ve geçici bir hevesim olduğu için daha ucuz bişeyler aramaya başlarken sizin forumu gördüm.

Ocak, şubat gibi bir motor sahibi olmayı düşünüyorum
    bu motoru tavsiye edermisiniz?
    hangi markayı önerirsiniz?
    İzmirde yaşıyorum, bu şehire uygun hale getirebilirmiyim motoru?
    şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    100 mfh
    Alıntı musty1914 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler öncelikle hayırlı bayramlar..
    2007den beri yazılarınızı özet geçe geçe okudum bu motorla ilgili..
    motor hevesim var, cbr125 almayı düşünüyordum fakat çok binemeyeceğim ve geçici bir hevesim olduğu için daha ucuz bişeyler aramaya başlarken sizin forumu gördüm.

Ocak, şubat gibi bir motor sahibi olmayı düşünüyorum
    bu motoru tavsiye edermisiniz?
    hangi markayı önerirsiniz?
    İzmirde yaşıyorum, bu şehire uygun hale getirebilirmiyim motoru?
    şimdiden teşekkürler...
    musty bende izmirde oturuyorum yardımcı olabilirim ama bu motorlardan kalmadı sanırsam artık sıfır olarak.izmirin neresindensin?

şirinyerde başkan. 0 olarak değil 2.el düşünüyorum zaten..

Motosikleti
    100 mfh
    Alıntı musty1914 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şirinyerde başkan. 0 olarak değil 2.el düşünüyorum zaten..
    bende çiğlideyim başkan.izmirde bu motorlar pahalı musty bizim mahallede var satılık adam dio 1900 lira dökük motora

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler